Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 13 December, 07:33

Kristianstadsbladet - 03 dec 19 kl. 05:00

15-åring åtalas för Coop-stöldEn anställd i en Coop-butik i Östra Göinge puttades omkull i samband med att en 15-åring försökte stjäla varor. Nu åtalas den skyldig för misshandel och ringa stöld..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Coop, Östra Göinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 15-åringåtalas för , Coop-stöld
Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

YA - 22 nov 13 kl. 06:30

Coop kritiseras för bristande livsmedelshantering

Foto: Robert Jönson
Coop Extra i Skurup får allvarlig kritik för brister i märkningen av matvaror och för bristande rengöring. Ingela Engblom är livsmedelsinspektör vid Skurups kommun och hon ser allvarligt på bristerna – inte minst när det gäller märkningen av butikens egna salladsröror.
- Det kan ge väldigt allvarliga konsekvenser för exempelvis allergiker.

YA - 07 okt 14 kl. 14:12

Coop utnyttjas av telebluffare

Coop utnyttjas av telefon- och sms-bluffare som använder företagets namn för att få folk att lämna ifrån sig uppgifter eller betala för ”tröstpris”. En av många som blivit uppringda är en Tomelillabo.
”Du är i final i en tävling och har chans att vinna 8 000 kronor att handla för på Coop” – det var budskapet när Lis Andersson för några veckor sedan blev uppringd från ett för henne okänt nummer.

BT - 14 mar 14 kl. 16:01

Coop slopar återbäringen

Dagligvarukedjan Coop drar tillbaka systemet med medlemsåterbäring efter knappt fyra år och ersätter det med ett nytt program. Coop behöver spara pengar och systemet har inte lett till den ökad försäljning som man hoppats på. - Vi kommer att göra om vårt återbäringsprogram, som vi kallar det i dag, under året och göra det till en annan och bättre modell, säger Coops informationschef Kristofer Myrevik.

SR - 14 mar 14 kl. 16:16

Coop slopar återbäring till kunderna

Dagligvarukedjan Coop drar tillbaka systemet med medlemsåterbäring efter knappt fyra år och ersätter det med ett nytt program. Coop behöver spara pengar och systemet har inte lett till den ökad försäljning som man hoppats på..

Opinionen.se - 02 apr 14 kl. 01:32

Slopad återbäring på Kronans apotek


Den som betalar med Coops med mera-kort på Kronans Apotek får inte någon återbäring på inköpen efter den 1 juli. Kronans lämnar samarbetet med Coop efter hot om vite från Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket. TLV anser att det är olagligt att ge återbäring för receptbelagda läkemedel, skriver Dagens Nyheter.

Kristianstadsbladet - 02 apr 14 kl. 01:30

Slopad återbäring på Kronans apotek


Den som betalar med Coops med mera-kort på Kronans Apotek får inte någon återbäring på inköpen efter den 1 juli.Kronans lämnar samarbetet med Coop efter hot om vite från Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket.TLV anser att det är olagligt att ge återbäring för receptbelagda läkemedel, skriver Dagens Nyheter.

TA - 02 apr 14 kl. 01:30

Slopad återbäring på Kronans apotek


Den som betalar med Coops med mera-kort på Kronans Apotek får inte någon återbäring på inköpen efter den 1 juli.Kronans lämnar samarbetet med Coop efter hot om vite från Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket.TLV anser att det är olagligt att ge återbäring för receptbelagda läkemedel, skriver Dagens Nyheter.

BT - 02 apr 14 kl. 01:30

Slopad återbäring på Kronans apotek

Den som betalar med Coops med mera-kort på Kronans Apotek får inte någon återbäring på inköpen efter den 1 juli. Kronans lämnar samarbetet med Coop efter hot om vite från Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket.TLV anser att det är olagligt att ge återbäring för receptbelagda läkemedel, skriver Dagens Nyheter.

Kristianstadsbladet - 01 aug 14 kl. 06:30

19-åring häktad för grov mordbrand

En 19-åring har häktats för grov mordbrand. Mannen erkänner att det var han som satte fyr på kyrkans fikavagn i Knislinge.
Det var natten till onsdagen den 25 juni som kyrkans fikavagn, som var parkerad vid Coop Konsum i Knislinge, sattes i brand.

SvD - 14 mar 14 kl. 14:15

Coop skrotar återbäringen

Coop drar tillbaka systemet med medlemsåterbäring efter knappt fyra år. Återbäringen kostade förra året 886 miljoner och Coop beräknas spara runt 500 miljoner på bytet. Men Coop vill inte kommentera besparingen utan påstår att syftet är att bättre möta kundernas önskemål..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 5 minuter sedan

Världslaget har greppet i Melbourne

Spelet hackar och underläget såg länge ut att bli historisk dåligt. Men USA spelade upp sig i Presidents cup och efter två dagars spel leder världslaget med 6,5–3,5.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i östra Skåne. I Trelleborg larmades räddningstjänsten om en bilbrand i en carport..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Nu väntar höjd boränta

Nästa vecka väntas Riksbanken höja reporäntan. Banker och bolåneinstitut väntas följa efter med åtminstone en mindre boräntehöjning..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Expert: Brexit kommer att levereras

Ett Storbritannien som lämnar EU, och ett Skottland där självständighetstankarna fått nytt liv. Det ser ut att bli resultatet efter britternas val..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Trump tyst om handelsavtal

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Corbyn avgår – men inte än

Labour går mot sitt sämsta val på många årtionden, och partiledaren Jeremy Corbyn säger nu att han inte kommer att vara Labours ledare vid nästa val..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Mjönes och Granberg i ny humorserie

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bildar organisation för schyssta jobbvillkor

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Damberg tror på vapenstöd

Regeringen går vidare till riksdagen med förslaget om tillståndskrav för alla löstagbara vapenmagasin..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

TT-FLASH: Prognoser: Majoritet säkrad

Tories får egen majoritet efter brittiska valet, enligt flera tv-bolags prognoser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.