Skånskan > Nyheter

Monday, 09 December, 09:26

Skånskan - 03 dec 19 kl. 05:00

Nekas ersättning – banken kallsinnig mot bedrägerioffrenMELLANSKÅNE Efter miljonbedrägeriet vände sig de lurade pensionärerna till sin bank för att få ersättning. Men där fick de kalla handen.
Banken kritiserar i stället pensionärernas agerande och anser i princip att de får skylla sig själva.Efter miljonbedrägeriet ville den mellanskånska pensionären och hennes släkting att deras bank skulle ersätta dem för pengarna de förlorat.
De vände sig till slut till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) för att få rätt mot banken.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MELLANSKÅNE Efter, Allmänna, ARN, Sparbanken Skåne, Bank-ID, Skåne, BankID, Thomas Johansson, Polisregion Syd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nekas, ersättning, banken, kallsinnigmot , bedrägerioffren
BT - 05 dec 14 kl. 15:11

Mördads dotter nekas ersättning

Dottern till en 49-årig ledare för ett mc-gäng, som sköts ihjäl på en skogsväg utanför Ronneby i mars 2012, nekas ersättning från Brottsoffermyndigheten. Myndigheten anser att offret, som var president i mc-gänget Outlaws, själv hade utsatt sig för så stora risker att komma till skada att dottern inte är berättigad till ersättning ur brottsofferfonden, rapporterar lokala nyhetsmedier.Två personer, en av dem med anknytning till ett konkurrerande mc-gäng, dömdes till långa fängelsestraff för mord och en tredje för medhjälp till mord.

Helsingborgs Dagblad - 05 dec 14 kl. 15:14

Mördads dotter nekas ersättning

Dottern till en 49-årig ledare för ett mc-gäng, som sköts ihjäl på en skogsväg utanför Ronneby i mars 2012, nekas ersättning från Brottsoffermyndigheten. Myndigheten anser att offret, som var president i mc-gänget Outlaws, själv hade utsatt sig för så stora risker att komma till skada att dottern inte är berättigad till ersättning ur brottsofferfonden, rapporterar lokala nyhetsmedier..

News55 - 24 mar 16 kl. 15:23

Köpte lyxbil som aldrig blev levererad – nekas ersättning

BORLÄNGE. En man ingick i september 2009 ett avtal med Nordtrafik Aktiebolag om transport av en nyinköpt Cadillac från Miami till Göteborg. I november samma år avlämnades lyxbilen till agenten i Miamis terminal.

Blekinge Läns tidning - 08 aug 17 kl. 07:16

Skolelever nekas ersättning för busskort

Gymnasieelever nekas ersättning för busskort av kommunen för att de bor för nära skolan. Gränsen för ersättning går vid sex kilometer, det innebär att Kallinge delas på mitten..

SR - 25 okt 13 kl. 06:52

Nekas ersättning ? narkolepsi upptäcktes för sent

Ett 30-tal personer, bland dem 19 barn, nekas ersättning med motiveringen att deras narkolepsisymptom upptäcktes för sent..

Nerikes Allehanda - 12 mar 14 kl. 09:20

Utsattes för mordförsök – nekas ersättning

Den unga kvinnan i Örebro utsattes för mordförsök, men nekas ersättning för sveda och värk. Brottsoffermyndigheten bedömer att hon uppträtt på ett sätt där hon utsatt sig för en ökad risk att skadas..

UNT - 05 dec 14 kl. 15:11

Mördads dotter nekas ersättning

Dottern till en mc-gängledare, som mördades i Blekinge 2012, nekas ersättning från Brottsoffermyndigheten..

SvD - 05 dec 14 kl. 15:11

Mördads dotter nekas ersättning

Dottern till en 49-årig ledare för ett mc-gäng, som sköts ihjäl på en skogsväg utanför Ronneby i mars 2012, nekas ersättning från Brottsoffermyndigheten..

Helsingborgs Dagblad - 10 nov 15 kl. 12:40

Anhöriga nekas ersättning

Anhöriga till en mördad 31-årig man från Landskrona nekas ersättning från Brottsskademyndigheten. Anledning: mannen var inblandad i grov brottslighet..

Sydsvenskan - 10 nov 15 kl. 12:40

Anhöriga till mördad nekas ersättning

Anhöriga till en mördad 31-årig man från Landskrona nekas ersättning från Brottsskademyndigheten. Anledning: mannen var inblandad i grov brottslighet..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Stopp för motion om solceller

ESLÖV Miljöpartisten Lars Ahlfors har lagt en motion om att kommunen ska dra igång ett pilotprojekt för utbyggnaden av solcellstekniken.
Men kommunstyrelsen beslutade att ärendet skulle utgå när man hade möte.I motionen föreslår Lars Ahlfors (MP) att det ska skapas ett pilotprojekt för att stimulera solcellsutbyggnaden i Eslövs kommun.

Skånskan - 10 timmar sedan

Awad fortsätter i HK Malmö

HANDBOLL HK Malmö har förlängt avtalet med försvarsgeneralen Kassem Awad i två år.
24-åringen är därmed säkrad till säsongen 2021-2022.Awad anslöt från Nyköping 2016 och har på kort tid etablerat sig som en av Handbollsligans bästa försvarsspelare.

Skånskan - 11 timmar sedan

Demokrati eller inte?

Debatt Vill vi att våra barn och barnbarn ska växa upp i en demokrati? Det är en fråga som svenska väljare måste ställa sig med tanke på den politiska utvecklingen. Det är allvar nu.

Skånskan - 12 timmar sedan

Silverdepp i Fair Play efter historisk rysare

TENNIS Fair Plays herrar tvingades kliva ner frå För första gången spelades ett avgörande supertiebreak – och där var gästerna hetast, 3-4.Malmöparet Frederik Nielsen/André Göransson hamnade tidigt i underläge mot Markus Eriksson/Christian Samuelsson och kom aldrig i kapp.
8-10 och guldet till GLTK
– Roligt att vara med om en sådan här match som verkligen hade allt, men avslutningen var självklart inte lika rolig, suckade Göransson.

Skånskan - 15 timmar sedan

Exadvokat bröt avspärrning

Malmö Trots att polisen spärrat av ett område i Västra hamnen för att röjdykare skulle kunna undersöka ett område så bröts avspärrningarna. En pappa med små barn tog sig innanför avspärrningarna, liksom en före detta advokat och en man med permobil. Det skriver Kvällsposten på sin sajt.

Skånskan - 15 timmar sedan

De hjälper ge övergivna katter nytt hem

Malmö Hittills år har Katthjälpen i Malmö gett 54 katter nya hem. Verksamheten är ideell, men kringkostnaderna är stora liksom hjälpbehovet.
På söndagen höll föreningen öppet hus för nyfikna som funderar på att bli volontärer, adoptera en katt eller bidra med en slant.

Skånskan - 16 timmar sedan

Bil voltade på Amiralsgatan

Vid kvart i fem-tiden på söndagseftermiddagen larmades polisen till Amiralsgatan med anledning av en olycka.Det är en personbil som ska ha voltat i höjd med S:t Knuts torg. En person uppges var kvar i fordonet.

Skånskan - 17 timmar sedan

Apotekare låg bakom svinn

Malmö Malmöapoteket hade problem med svinn av narkotikaklassade läkemedel från det egna lagret.
Det visade sig snart att det var en anställd farmaceut som låg bakom medicinstölderna.Nu har apotekaren anmälts till Inspektionen för vård och omsorg.

Skånskan - 22 timmar sedan

Villa övertänd – en till sjukhus

En villa i Hemmestorps Eke utanför Sjöbo brinner. Räddningstjänsten är på plats men kommer inte kunna att släcka branden. Strax före klockan 10 på söndagen larmades SOS om en brand i Everlöv i Sjöbo kommun.

Skånskan - 23 timmar sedan

Påverkad man hade kniv i bilen

Vid en bilkontroll hittade polisen hittade de ett luftvapen och en kniv i mannens bil. När polisen skulle kontrollera en personbil på Kulladalsgatan, börjar man misstänka att föraren, en 22-årig man, är drogpåverkad. Han medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.