Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 07 December, 23:39

Blekinge Läns tidning - 03 dec 19 kl. 05:00

Vi vill ha kvar vår fritidsgård!Vi i Hällaryds samhällsförening är mycket medvetna om att fritidsgården är en omtyckt och positiv sak för ungdomarna och brinner därför extra för att fritidsgården ska få vara kvar. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Hällaryds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi vill ha kvarvår , fritidsgård
Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Fritidsgårdar måste flytta när kommunen sparar

Backafalls fritidsgård och Anderslövs fritidsgård kan inte längre vara kvar i sina lokaler. Nästa år flyttar de in i skolor. Vilka är inte klart..

SmålandsPosten - 30 sep 14 kl. 06:20

Klartecken för fritidsgård

Tack vare ett tillskott från kommunstyrelsen blir nu Väckelsångs fritidsgård kvar. Kultur- och fritidsförvaltningen har fått i uppdrag att teckna ett avtal med Tingsryds pastorat. – Vi fick ersättning av kommunstyrelsen.

BT - 27 dec 14 kl. 21:00

Norrby behöver en fritidsgård

Ungdomar i tonåren och uppåt har ingenting att göra på Norrby idag. Rastlösheten är farlig både för oss ungdomar själva, men också för hela samhället. Alla ungdomar har rätt till meningsfulla fritidsaktiviteter.

Barometern - 16 okt 13 kl. 08:03

Protest mot fritidsgård

Fritidsgården ska tills vidare vara i Fröviskolans bibliotek. Ett beslut som absolut inte uppskattas av bland andra bibliotekschef Anna Lundberg. Kulturcentrum Tegelbruket fick slå igen i mitten av juni sedan det tillfälliga bygglovet hade upphört.

Barometern - 08 nov 13 kl. 07:49

Klass får ge plats för fritidsgård

Majoriteten av föräldrarna till eleverna i sexan vid Fröviskolan protesterar. Orsaken är att klassen måste flytta inom kort för att ge plats åt fritidsgården. Under onsdagseftermiddagen fick klassläraren besked om den förestående flytten och även föräldrarna.

Västerbottens Folkblad - 06 mar 17 kl. 20:00

Fritidsgårdar kvar – viktigt för ungdomar

För en månad sedan kom beskedet om nedläggning av tre fritidsgårdar. Midgård, centrumgården skulle vara kvar men Loftet, Mysak och Lyktan i Kristineberg skulle läggas ner. Efter ett fantastiskt arbete och nya lösningar av verksamhetsledning och övriga medarbetare har man åstadkommit att två ytterligare fritidsgårdar blir kvar Loftet och Lyktan.

Barometern - 08 aug 13 kl. 07:54

Extra möte om fritidsgården

Möjligheter saknades att driva Kulturcentrum Tegelbruket, alltså kommunens fritidsgård vidare utan stora ekonomiska insatser. Det finns en rad brister i bygganden och dessutom krävdes att detaljplanen hade gjorts om. Inte minst fritidsledarna blev irriterade när de fick beskedet i mitten av juni och tyckte att Högsby kommuns framförhållning hade varit alldeles för bristfällig.

Skånskan - 13 okt 15 kl. 13:00

Mötesplatsen kvar i bantat skick

lindängen I våras tog stadsområdesnämnd Söder av besparingsskäl beslut om att lägga ner Mötesplats Lindgården.För många äldre Lindängenbor har mötesplatsen varit en fast punkt.
Men beslutet satte ett slutdatum den siste september.

Dalarnas tidningar - 04 nov 13 kl. 08:37

Vill att kommunen taröver Bjursås fritidsgård

Falupartiets Maria Gehlin föreslår nu i en motion att kommunfullmäktige ska anslå medel, så att Bjursås fritidsgård kan hållas öppen med kommunalt anställd personal. – Det är viktigt att fritidsgården blir kvar, säger hon..

Dalarnas tidningar - 04 nov 13 kl. 09:00

Vill att kommunen tar över Bjursås fritidsgård

Falupartiets Maria Gehlin föreslår nu i en motion att kommunfullmäktige ska anslå medel, så att Bjursås fritidsgård kan hållas öppen med kommunalt anställd personal. – Det är viktigt att fritidsgården blir kvar, säger hon..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Vild glädje efter Stepping Spaceboys seger

Stepping Spaceboy tog karriärens första seger i den högsta klassen – Gulddivisionen – på Åbytravet. Trots att han inte hade tävlat sedan 20 juli blev det klar seger på 1.12,0 med Stefan Söderkvist i sulkyn..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

City fördömer rasism i PL-derbyt

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"The favourite" blev årets bästa film

"The favourite" är årets bästa film enligt Europeiska filmakademin. Dessutom belönas den med en rad andra priser på European Film Awards..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Svensk storseger i VM-premiären

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Norska ambulansflyg tas ur tjänst

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Stensons tunga skalp – vann mot världseliten

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Poängkungen frälste Linköping efter straffar

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Hot och våld möter tågpersonal

Hotfulla eller våldsamma resenärer har blivit ett stort problem för tågpersonal. Samtidigt förekommer mer ensamarbete ombord på tågen, enligt en ny rapport från fackförbundet Seko..

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Rapport: Färre ställer om till ekojordbruk

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

En person död i trafikolyckaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.