UT > Nyheter

Sunday, 15 December, 17:31

UT - 03 dec 19 kl. 04:00

Insändare: Hur var det med sanningen, Erik Fred?Erik Silfvertelning Fred hävdar i UT 23 november i en replik till undertecknad, att ingen slår honom i debatt fortsätter sedan med att påstå att jag far med osanning..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Fred, Silfvertelning Fred, UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareHur var det med , sanningen, Erik, Fred
Barometern - 26 maj 18 kl. 06:00

Insändare: Dags för rakryggade besked om sparbetinget

Vi undertecknande som är anställda på Norrlidens hälsocentral i Kalmar instämmer i vad Anders Erikson beskrev i sin insändare "Sanningen i vården är att patienterna blir lidande" 19 maj..

UT - 10 okt 19 kl. 01:00

Insändare: Främlingsfientliga bör kolla sitt DNA

Tack för en bra insändare i UT Erik Silfvertelning Fred. Du har helt rätt, det finns inga biologiska ”raser” bland människorna på jorden..

UT - 13 nov 19 kl. 04:00

Insändare: Många små gör stor skillnad

I en insändare i UT 7 november påstår Erik Silfvertelning Fred att Miljöpartiet styr Sverige trots att de bara har fem procent av väljarkårens stöd. Riktigt så är det nog inte. När man samarbetar i regeringsställning får man ta och ge, så fungerar det..

YA - 17 okt 19 kl. 01:01

Insändare: Äntligen någon som vet sanningen om klimatförändringarna

Jag läste Jenny Pipers insändare ”Våga ifrågasätta om vi får hela bilden” i YA 11 oktober. Äntligen någon som vet hur det är och kan ge oss sanningen om klimatförändringarna i allmänhet och Greta Thunberg i synnerhet. .

YA - 05 sep 18 kl. 00:33

Insändare: Vi förstår att Socialdemokraterna är stressade

Svar på Karl-Erik Olssons och Christer Granqvists insändare i YA 31/8 ”Vallöften utan finansiering från M och SD”. Vi Moderater har stor förståelse för den stress Karl-Erik Olsson och Christer Grankvist känner – det genomsyrar texten i gårdagens insändare..

YA - 17 jul 19 kl. 00:01

Insändare: Grattis till Putins gräddtårta

Man tar sig för pannan. Läste Jea Jonssons insändare om fred ”Sverige allt djupare insyltat i Nato”, YA 8 juli. Alla vill väl ha fred, men….

YA - 13 nov 18 kl. 02:02

Insändare: Socialdemokraterna slarvar med sanningen

Svar på insändare av Magnus Alm, Lena Axelsson och Sylve Qvillberg samtliga (S) publicerad i YA 6 November. .

YA - 05 dec 18 kl. 14:48

Insändare: Ett frontalangrepp på demokratin

I en insändare den 24 november under rubriken; ”Vad kostar Karl-Erik Olsson? går Erik Wihlborg inte bara till angrepp mot Olsson och oppositionen i Simrishamns kommun, utan han gör sig även skyldig till ett frontalangrepp mot demokratin och hela vårt så viktiga demokratiska system och dess funktioner. .

Länstidningen i Jämtland - 14 jun 19 kl. 07:31

Insändare: Sensationella påståenden om EU

I en insändare i LT 11 juni hävdas att EU inte är ett projekt för fred utan ”har under hela sin....

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

Fler nyheter från UT

UT - 45 minuter sedan

Anna Claesson: I vad ligger egentligen julens kärna?

När ska granen in? Vem är först med att härma repliken ”Jag har närt en kommunist vid min barm” när familjen slagit sig ner framför Karl-Bertil Jonssons jul? När kommer tomten och hur mycket kan man ändra på julen?.

UT - 3 timmar sedan

Tips: Så kan du få en mer miljövänlig jul

Pekpinnarna kan bli många och svåra att leva upp till. Men samtidigt måste vi verkligen hjälpas åt för att rädda klimatet. Börja därför med att förändra i alla fall en sak ordentligt.

UT - 8 timmar sedan

Ung man döms för misshandel på skola

En konflikt mellan elever ledde till att en ung man knäade och slog en annan. Nu har mannen dömts till villkorlig dom och böter. .

UT - 11 timmar sedan

Sabina Eskil: En nervös ja-sägares bekännelser

Det finns många ja-sägare. Nog är det nästan modernt att säga ja, för då säger man ju typ ja till livet..

UT - 11 timmar sedan

Bokhandlaren: ”Jag har aldrig haft en tråkig dag på jobbet”

Konkurrensen inom bokbranschen är stenhård, men för Torbjörn Leander på Ekeskogs bokhandel är kombinationen av böcker och kundkontakt värd allt slit – inte minst under julhandeln som innebär jobb 30 dagar på raken..

UT - 23 timmar sedan

Odd vass i fria programmet – avancerade i SM

I torsdags blev hemmahoppet Julia Odd sist i juniorklassen i SM. I lördagens fria program gick det bättre. Efter ett fint åk belönades hon med 14:e plats..

UT - 23 timmar sedan

Musikhjälpen tog plats även på torget i Ulricehamn

Musikhjälpen har sänt live från Västerås ända sedan i måndags men idag präglades även Ulricehamn av insamlingen. .

UT - Igår: 15:12

Vd:n om utmärkelsen ”Årets sämsta bygge” – ”Inte en rättvis bedömning”

Ulricehamnsföretaget Hanssons hus entreprenad är huvudentreprenör för bygget Six one i Barkabystaden, Järfälla. Bygget blev av tidningen Byggnadsarbetaren utsett till Årets sämsta bygge 2019 efter att flera brister uppdagats och en dödsolycka inträffat. Nu uttalar sig vd:n i UT om kritiken.

UT - Igår: 15:00

Turistchefen om Nutleys betydelse: ”Flera tusen googlingar när Änglagård visas”

Att Colin Nutley och Helena Bergström väljer att spela in sina filmer och tv-serie-projekt i Ulricehamn för med sig positiva bieffekter som på vissa sätt kan vara svårmätbara. – Det finns ett otroligt värde i att de väljer oss gång på gång, säger Helena Haglund, turistchef. .

UT - Igår: 15:00

Colin och Helena om att spela in i Ulricehamn: ”Vår filmstad”

Det okomplicerade och trygga kan vara faktorerna som göra att Colin Nutley och Helena Bergström väljer Ulricehamn med omnejd som inspelningsplats. – Det är vår filmstad, säger Helena Bergström. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.