YA > Nyheter

Thursday, 12 December, 12:56

YA - 03 dec 19 kl. 03:03

Socialdemokraterna vill satsa på Måns Nils torg i BorrbyVid kommunfullmäktiges sammanträde den 25 november presenterades ett medborgarförslag från byalaget i Borrby som kräver en upprustning av Måns Nils torg..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Måns Nils, Borrby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialdemokraternavill satsa på , Måns, Nils, torgi , Borrby
YLE - 26 maj 14 kl. 01:23

Socialdemokraterna led brakförlust i Västnyland

Svenska folkpartiets Nils Torvalds och Samlingspartiets Alexander Stubb var röstmagneter i Västnyland. SFP och Samlingspartiet var största partier i regionen. SDP förlorade stort.

Skånskan - 28 apr 17 kl. 09:47

Politikerna ändrade sig – Lilla torg blir Unionstorget

Kävlinge Nästa helg var det tänkt att torget på Unionsgatan ska döpas till Lilla torg vid en nyinvigning i samband med vårmarknaden. Så blir det inte. Torget ska förvisso få ett namn, men i stället för Lilla torg ska det heta Unionstorget.

YLE - 19 okt 14 kl. 17:47

Socialdemokraterna knackar dörr i Österbotten

De finlandssvenska socialdemokraterna söker nya grepp för att möta presumtiva väljare. Inför riksdagsvalet nästa vår kommer socialdemokraterna att ringa på hemma hos folk åtminstone i Jakobstad, Vasa och i Karleby. I Österbotten inleddes kampanjen i Jakobstad på söndagen.

Kristianstadsbladet - 16 mar 11 kl. 23:06

Vinterhandeln får fortsätta på Lilla torg

Handlarna på lilla torg kan andas ut efter att Kommunstyrelsens arbetsutskott beslutat att tillåta h?
-Vi är villiga att köpa att torghandeln fortsätter under vintern utan inskränkningar, säger kommunalrådet Bengt Gustafson (M). Förslaget från Tekniska nämnden att förbjuda handel på torget mellan juldagen och den siste februari möttes av häftiga protester från torghandlarna när det presenterades för någon månad sedan.

Dalarnas tidningar - 21 mar 14 kl. 05:32

Nils-Erik Edlund - sossarnas kommunalrådskandidat

På tisdagen fastställde socialdemokraterna den lista de ska gå till val på inför höstens kommunalval i Vansbro. Listan toppas av Nils-Erik Edlund och han pekas ut som kommunalrådskandidat. – Jag har tackat ja till att kandidera, bekräftar Nils-Erik Edlund..

Dalarnas tidningar - 19 mar 11 kl. 08:13

Nils Perssons efterträdare väljs i april

[BORLÄNGE] Socialdemokraterna utser Nils Perssons efterträdare i april. Processen hinner inte bli klar till årsmötet..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Moderaten bokade upp stadens torg – för att stoppa nazisterna

JÖNKÖPING. Efter demonstrationen av nazistiska Svenskarnas parti förra året i Jönköping, bestämdes det direkt att det inte skulle hända igen. Så i år bokade kommunen och tidningen Jönköpings-Posten upp alla offentliga platser och torg i staden, skriver Metro.

Skånskan - 23 maj 18 kl. 05:00

Plasten ska bort från gator och torg

MALMÖ När Möllevångstorget städas efter dagens försäljning har många plastpåsar redan hunnit blåsa bort och risken är stor att de så småningom hamnar i Öresund.
Socialdemokraterna och Miljöpartiet vill nu undersöka möjligheten att förbjuda all plasthantering i den offentliga miljön.Förslaget presenteras under torsdagen när de styrande partiernas budgetförslag inför nästa år offentliggörs.

Nya Wermlands Tidningen - 15 sep 14 kl. 00:51

Socialdemokraterna största parti i Sunne

Socialdemokraterna är nu största partiet i Sunne. Glädjen stod högt i tak på restaurang Nils Holgersson efter valvakan. – Vi är överlyckliga!

LV - 22 okt 14 kl. 09:14

Socialdemokraterna bemannar politiska styrelserna

På en brett upplagd presskonferens där större delen av medielandskapet samlats presenterade ledartrojkan; Lena Micko, Socialdemokraterna, Nils Hillerbrand Miljöpartiet och Rebecka Gabrielsson från Folkpartiet, några allmänna och gemensamma politiska ståndpunkter. Inget heltäckande program för styre de närmsta fyra åren. Inga klargöranden om de stridsfrågor som funnit och eventuellt fortfarande finns de tre partierna emellan.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Pex om Grammisnomineringen: ”Hård konkurrens men de är inte från Ystad”

Pex Svensson tycker att det är roligt med uppmärksamheten som en Grammisnominering ger. Konkurrensen är hård med Arvingarna, Lasse Stefanz och Magnus Carlsson. Men Perikles har ett trumfkort: – De andra är inte från Ystad, säger Pex..

YA - 15 minuter sedan

Miljardsmäll för Thyssenkrupp

YA - 10 minuter sedan

Målet: Ishockey-VM i Ryssland 2023

Rysk idrott har stängts av i fyra år för dopning. Men landet kan fortfarande få arrangera ishockey-VM 2023. Det jobbar det internationella ishockeyförbundet (IIHF) för, säger ordföranden Rene Fasel..

YA - 5 minuter sedan

Skönsjungande niornas späckade schema – 30 framträdanden på två dagar

Det är bråda tider för tärnorna, stjärngossarna och Lucia från Sophiaskolan i Rörum. På två dagar hinner de sprida ljus och skönsång vid 28 tillfällen. YA var med vid det tredje – på en bank i Simrishamn..

YA - 30 minuter sedan

Förråd utsatt för inbrottsförsök på Stinsvägen

Vid sidan av det stora antalet skadegörelser på bilar har också ett förråd drabbats av inbrottsförsök på Stinsvägen..

YA - 2 timmar sedan

Svartsynt teater som ger hopp

Två publiksuccéer rullar för närvarande på Dramatens lila scen. En av dem, ”I väntan på Godot”, är en riktig fullträff..

YA - 3 timmar sedan

Lindahl om Zlatanstatyn: "Lägg av nu"

Landslagsmålvakten Hedvig Lindahl har tröttnat på vandaliseringen av Zlatanstatyn i Malmö. Nu rider hon ut till anfallarens försvar. "Lägg av nu", skriver hon på Twitter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.