FriaTider > Nyheter

Sunday, 08 December, 17:39

FriaTider - 03 dec 19 kl. 01:21

Hangarfartygets bilder från UFO-mötet som ingen kan förklara
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
UFO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hangarfartygets, bilderfrån , UFO-mötetsom ingen kan , förklara
Dagensanalys.se - 14 jun 16 kl. 17:24

Hur ser du egentligen ut på nätet?

Ibland blir till och med jag slagen med häpnad. Inte sällan handlar det om vad människor gladeligen exponerar på nätet utan att tänka sig för. Kanske känner du, såhär i sommartid, igen vänner och bekantas statusuppdateringar fyllda av glittrande vinglas, lättklädda strandbilder och utlandsfoton.

Nyheter 24 - 10 feb 14 kl. 15:52

Så räddar du ditt barn från internetNio av tio på nätet

Hänger dina ungar också oroväckande mycket på nätet? Antalet barn på internet fortsätter att öka i rask takt och många gånger har föräldrarna svårt att hänga med i utvecklingen. Samtidigt kommer ständigt nya forum som lockar till sig unga, och mobbningen har i viss mån flyttat från klassrum till skärm.

YLE - 11 okt 15 kl. 09:07

Bybutiken i Svartå vill lära sig arabiska

Den lilla bybutiken i Svartå har fått en ny kundgrupp. Siwa är närmaste butik för de asylsökande i Mjölbolsta, trots att den ligger sju kilometer bort. Men en liten butik i ett litet bysamhälle är inte van vid att plötsligt göra affärer på arabiska.

HBL - 12 jun 12 kl. 07:04

Många barn ljuger om sin ålder på Facebook

Över hälften av femteklassarna i huvudstadsregionen har en profil på Facebook, trots att de inte fyllt 13 år. Det visar Hbl:s undersökning bland sex lågstadieskolor.?Alla kompisar är där, och mina föräldrar gav lov.?

Sydsvenskan - 18 jul 13 kl. 06:30

Palm funderade över hur han hade upplevt sina sista ögonblick. Panik över att inte kunna andas? Kunde spädbarn ha sådana känslor? Eller hade han lugnt somnat in när lungorna fylldes av det kalla vattnet?

Kapitel 16Strax före sex ringde Vetter. Pojken hade varit vid liv då någon burit honom till dammen och tryckt ned den lilla kroppen i det smutsiga och kalla vattnet. Alltså mord, alternativt dråp.

BT - 11 aug 12 kl. 07:45

Slipper åtal för spionkamera i omklädningsrum

Mannen som satte upp spionkameran i duschen hos Bergdalens IK slipper åtal och rättegång. Men han har fått ett strafföreläggande på höga böter och ska betala skadestånd till offren.
Minst 14 kvinnor och flickor smygfilmades och de yngsta var 14 år.

BT - 11 aug 12 kl. 07:45

Slipper åtal för spionkamera i Bergdalens omklädningsrum

Mannen som satte upp spionkameran i duschen hos Bergdalens IK slipper åtal och rättegång. Men han har fått ett strafföreläggande på höga böter och ska betala skadestånd till offren.
Minst 14 kvinnor och flickor smygfilmades och de yngsta var 14 år.

SVT Debatt - 12 mar 14 kl. 14:20

Mitt nätkonto kapades av en pedofil

INTERNET Flera unga tjejer skickade nakenbilder eftersom de trodde att det var jag som tog emot deras bilder. Polisen gjorde inget bra jobb och det visade sig att svenska IT-lagar inte har hunnit med i utvecklingen. Allting började redan i början av mars 2012 då en kompis frågade om jag hade skaffat ett nytt konto hos Facebook.

SVT Debatt - 12 mar 14 kl. 14:20

Mitt nätkonto kapades av en bedragare

INTERNET Flera unga tjejer skickade nakenbilder eftersom de trodde att det var jag som tog emot deras bilder. Polisen gjorde inget bra jobb och det visade sig att svenska IT-lagar inte har hunnit med i utvecklingen. Allting startade redan i början av mars 2012 då en kompis frågade om jag hade skaffat ett nytt konto hos Facebook.

Skånskan - 05 jul 19 kl. 08:37

Dödligt hot – avsnitt 12

SOMMARFÖLJETONG Jag satt tyst, började inse vidden av vad jag givit mig in på. Här satt jag i min våning på Köpmantorget tillsammans med en ung kvinna som misstänktes av polisen och av gruppen som kidnappade Jonas och mig. Dels kunde hon förmodligen åtalas för medhjälp till terrorism och dels kunde hon avrättas av fanatiska terrorister.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.