YA > Nyheter

Sunday, 08 December, 17:34

YA - 03 dec 19 kl. 00:01

Legendariskt racerlopp på bio
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Legendariskt, racerlopp, bio
Helsingborgs Dagblad - 13 feb 13 kl. 10:41

Legendariskt band till SRF

Sweden Rock Festival fyller på sitt program med ytterligare en akt. Och inte vilken som helst, utan At The Gates. Legendariskt svenskt band som är förgrundsgestalter inom melodisk death metal.

Dagens PS - 21 feb 17 kl. 07:00

Legendariskt flygplan får museum

I 13 år har överljudsplanet Concorde, det sista tillverkade i sitt slag, stått stilla på en flygplats i Bristol, England. Men under veckan som gick flyttade planet in i en flyghangar som ska bli ett flygmuseum, berättar brittiska Daily Mail. Museet, Bristol Aviation Centre, uppges öppna i sommar till Concordefansens och lokalbornas stora belåtenhet.

SmålandsPosten - 15 jun 18 kl. 22:32

Dan Magnusson: Iberiskt, hysteriskt och legendariskt!

Vi visste att derbyt var iberiskt. Men Portugal-Spanien visade sig dessutom bli både hysteriskt och legendariskt..

Barometern - 05 jan 14 kl. 11:30

Fotbollslegendaren Eusébio död

Den portugisiske fotbollslegenden Eusébio är död. - Han var omåttligt populär i Portugal, säger fotbollsexperten Anders Andersson.Eusébio da Silva Ferrerira, mest känd under sitt förnamn, blev 71 år gammal och dog tidigt i morse i sitt hem i Lissabon.

BT - 05 jan 14 kl. 12:44

Fotbollslegendaren Eusébio död

Den portugisiske fotbollsvirtuosen Eusébio är död. Han blev 71 år gammal och dog i sitt hem i Lissabon. Eusébio var en av de största fotbollstjärnorna under 60-talet och älskades över hela världen.

BT - 05 jan 14 kl. 12:44

Fotbollslegendaren Eusébio död

Den portugisiske fotbollsvirtuosen Eusébio är död. Han blev 71 år gammal och dog i sitt hem i Lissabon. Eusébio var en av de största fotbollstjärnorna under 60-talet och älskades över hela världen.

Skånskan - 28 maj 16 kl. 14:00

Ett steg nä­rmare an­ti­bio­ti­ka­ka­ta­strof

Opinion An­ti­bio­ti­ka­krisen skildras inte säl­lan som nå­got man bör vara rädd för i fram­tiden – ett ”i värsta fall” sce­na­rio. Men i USA har en kvin­na funnits vara re­si­stent mot den typ av an­ti­bio­ti­ka som kallas ”sis­ta ut­vägen.” Sorten an­vänds bland an­nat mot re­si­stenta bak­te­rier med hög död­lig­het om an­nan be­handling miss­lyc­kas.

Skånskan - 19 sep 18 kl. 06:00

No­vell­bio nytt på årets fes­ti­val

För fjär­de året i rad ar­ran­geras No­vell­fest i Lund i helgen. Nytt för i år är kon­ceptet No­vell­bio, en för fes­ti­valen in­spelad upp­läs­ning med för­fat­ta­ren Julian Barnes.
– Jag vet inte om det nå­gon­sin gjorts ti­digare, säger för­fat­ta­ren Oli­ne Stig som är ord­fö­ran­de i Lit­te­ra­tur­hus Lund och pro­gram­an­sva­rig för No­vell­fest.

SmålandsPosten - 30 dec 14 kl. 08:49

Stora framsteg för Folkets bio

2014 har inneburit många förändringar för Folkets bio Växjö. Antalet filmvisningar har ökat och Elisabeth Cederholm, styrelseledamot i föreningen har stora förhoppningar för det kommande året. Folkets bio Växjö öppnade på 1970-talet.

Skånskan - 22 feb 17 kl. 01:00

Bio­driv­me­del fram­åt trots tve­kan och skatter

ERWP.fif(1)An­vändningen av bio­driv­me­del ökade kraf­tigt för­ra året. To­talt an­vändes 17,2 te­ra­wattim­mar bio­driv­me­del, vil­ket är näs­tan en fem­te­del (18,6 pro­cent) av ener­gi­in­ne­hållet i driv­me­del för for­don.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Fransk flört ger hopp om fred i Ukraina

Den ene en politisk novis från nöjesbranschen, den andre en luttrad före detta spion känd för sina järnnypor. Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj och Rysslands Vladimir Putin är långtifrån stöpta i samma form – likväl ligger Ukrainakonfliktens öde i deras händer. I morgon möts de för första gången i Paris..

YA - 45 minuter sedan

21-åriga rapparen Juice Wrld död

YA - 30 minuter sedan

Vardys målform håller i sig – sänkte Villa

Leicesters formkurva fortsätter att peka stadigt uppåt. Anförda av stekhete anfallaren Jamie Vardy bärgade "The Foxes" åttonde raka segern i Premier League borta mot Aston Villa. 4–1-vinsten gör att Leicester befäster andraplatsen bakom Liverpool..

YA - 1 timme sedan

Tomtestig kryddar traditionell julmarknad

Den andra söndagen i advent kommer julen till Borrby. Då blir det julmarknad, ridshow, pepparkakor, glögg, loppis, julgransförsäljning och musik i kyrkan. I år förstärktes arrangemanget av en tomtestig vid scoutgården.

YA - 45 minuter sedan

21-årig rappare dog av slaganfall

YA - 45 minuter sedan

Sverige trea i skidskyttestafetten

Sverige slogs länge om segern i damernas skidskyttestafett. Men Norge kopplade segergreppet när Hanna Öberg brände tre skott i liggande och Sverige slutade trea..

YA - 1 timme sedan

Vingklippt KFUM Ystad föll mot Höganäs

Ett decimerat KFUM Ystad gjorde en bra figur borta mot Höganäs i höstens sista match, men det räckte inte till poäng. Ett välskjutande hemmalag vann med 108-68..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.