Expressen > Nyheter

Tuesday, 10 December, 01:44

Expressen - 02 dec 19 kl. 22:46

Avspärrning i Malmö – misstänkt farligt föremålRättscentrum i centrala Malmö spärrades sent på måndagskvällen av sedan ett misstänkt farligt föremål hade hittats.Nationella bombskyddsgruppen tillkallades.Texten uppdateras..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Avspärrningi , Malmö, misstänkt, farligt, föremål
Expressen - 30 mar 17 kl. 05:18

Misstänkt farligt föremål i centrala Malmö

Ett misstänkt farligt föremål upptäcktes klockan 04.30 på torsdagsmorgonen i centrala Malmö. Platsen har spärrats och polisens bombgrupp ska undersöka föremålet.

Skånskan - 02 nov 19 kl. 18:06

Misstänkt farligt föremål i centrum

Malmö Stort polisuppbåd vid Kaptensbron i Malmö på lördagskvällen efter larm om ett misstänkt farligt föremål utanför Scandic hotell.
Hotellets gäster får ej lämna byggnaden och polisen uppmanar allmänheten att respektera avspärrningarna i området.
Vid klockan 17 20 på lördagen får polisen ett larm om ett misstänkt farligt föremål utanför Scandic hotell på Kaptensgatan i centrala Malmö.

Expressen - 04 jan 19 kl. 06:33

Misstänkt farligt föremål i centrala Malmö – platsen avspärrad

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i centrala Malmö – bara ett hundratal meter från Malmö Centralstation. Ett stort område är avspärrat. "Platsen kommer att vara avspärrad tills dess att nationella bombskyddet undersökt föremålet på plats", skriver polisen på sin hemsida.

GöteborgsPosten - 09 sep 19 kl. 21:45

Larm om misstänkt farligt föremål i närheten av polishuset

Vid halv tio-tiden på måndagskvällen fick polisen in ett andra larm om ett misstänkt farligt föremål i centrala Göteborg. En mindre avspärrning är upprättat och man inväntar nationella bombskyddet..

Expressen - 20 sep 19 kl. 10:00

JUST NU: Misstänkt farligt föremål i centrala Malmö

Polisen har stora resurser på plats efter att ett misstänkt farligt föremål har hittats på Amiralsgatan i centrala Malmö.– Det är ett misstänkt farligt föremål utanför en fastighet. Nationella bomskyddet är på väg, säger Filip Annas, presstalesperson hos polisen.

Sydsvenskan - 03 aug 19 kl. 10:51

Misstänkt farligt föremål – område avspärrat

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i Malmöstadsdelen Håkanstorp, meddelar polisen. Det nationella bombskyddet har anlänt till platsen. – Vi är kvar på platsen och det är ett område som är avspärrat, säger Patric Fors på polisens ledningscentral..

Helsingborgs Dagblad - 03 aug 19 kl. 10:51

Misstänkt farligt föremål – område avspärrat

Ett misstänkt farligt föremål har hittats i Malmöstadsdelen Håkanstorp, meddelar polisen. Det nationella bombskyddet har anlänt till platsen. – Vi är kvar på platsen och det är ett område som är avspärrat, säger Patric Fors på polisens ledningscentral..

Sydsvenskan - 25 feb 16 kl. 08:51

Misstänkt farligt föremål i Malmö

Polisens bombskyddsgrupp kallas in för att undersöka ett misstänkt farligt föremål på Serenadgatan i Malmö. Strax före halv åtta på morgonen larmades polisen via SOS om det som beskrivs som en behållare med kablar, som hittats utomhus.Platsen är nu avspärrad i väntan på bombskyddsgruppens bedömning av hur det ska tas omhand.

Expressen - 14 apr 16 kl. 19:51

Misstänkt farligt föremål på ett tak

Ett misstänkt farligt föremål har hittats på ett tak i centrala Malmö. Fyndplatsen är nu avspärrad och bombgruppen har kallats till platsen. – Första patrull på plats kan inte utesluta att det rör sig om ett farligt föremål, säger Linda Pleym, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Skånskan - 28 jun 16 kl. 09:10

Norregatan avspärrad efter fynd av misstänkt farligt föremål

Malmö Polisen har spärrat av Norregatan efter att ett misstänkt farligt föremål har upptäckts i ett garage.– I nuläget så tror vi att det handlar om något form av sprängmedel, säger Linda Pleym,  presskommunikatör vid polisen i Malmö. Polisen har nu kontaktat bombgruppen och inväntar dem på plats.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Förrädiskt på vägarna – SMHI varnar för ishalka

Skiftande temperaturer skapar ett förrädiskt väglag på många håll i Sverige.På tisdagen har SMHI utfärdat varningar för ishalka i stora delar av Svealand och Götaland..

Expressen - 30 minuter sedan

Bil har övertänt på väg

En bil har börjat brinna på en väg i Krylbo i södra Dalarna.På bilder från platsen kan man se hur bilen är fullt övertänd. .

Expressen - 1 timme sedan

Ryssland och Ukraina har enats om att nå eldupphör före årsskiftet

Ukraina och Ryssland har enats om att försöka nå ett fullständigt eldupphör i östra Ukraina innan året är slut.Det meddelar ryske presidenten Vladimir Putin och Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj efter att ha mötts i Paris på måndagen, skriver Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Politikern anklagas: Ska ha tystat ner dotterns våldtäkt

Bob Hawke var i färd att ta över det australiska arbetarpartiet när hans dotter anklagade en partikollega för våldtäkt.Han bad henne då att vara tyst – för hans karriärs skull.Det visar nya domstolsdokument.

Expressen - 1 timme sedan

Peter Handke får inte prinsessan till bordet

Prinsessan Christina placeras alltid intill en manlig Nobelpristagare i litteratur. Men Peter Handke får inte prinsessan till bordet eftersom Christina tackat nej till årets bankett. Här är hela bordsplaceringen kring honnörsbordet på årets upplaga av festernas fest.

Expressen - 1 timme sedan

Första fallen av e-cigarettskador i Sverige

Giftinformationscentralen varnar för allvarliga lungskador efter e-cigaretter, uppger Läkartidningen. Detta efter två fall i Sverige där användarna misstänks ha andats in THC-haltiga vätskor och drabbats av skador..

Expressen - 2 timmar sedan

Norska polisen misstänker: Mamma dränkte sina barn

Den unga mamman hittades livlös i det iskalla vattnet i Tromsø – tillsammans med sina tre små döttrar.I morgon, tisdag, ska tre av dem begravas.Samtidigt kämpar den yngsta dottern fortfarande för sitt liv på sjukhus..

Expressen - 2 timmar sedan

Silvias ömmande ord om stiftelsen: ”Lite känsligt”

Drottning Silvia var märkbart rörd när hon höll tal vid stiftelsen Childhoods gala på måndagen.Kungligheten berättade att hon skrivit ett tal, men att hon i stället valde att tala från hjärtat.– Jag har lite svårt att tala efter att jag har lyssnat nu, men det var viktigt, sa drottning Silvia..

Expressen - 2 timmar sedan

Taxi krockade med personbil i Stockholm

En taxibil och en personbil har krockat på Östermalm i centrala i Stockholm. En person ska vara skadad och räddningstjänst är på väg till platsen. – En person är skadad men vi vet inte hur skadad, säger Lars Karlborg, ledningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar vid 22.

Expressen - 2 timmar sedan

Slutbesked: Resultatet i EU-valet hemlighålls

De svenska kandidaternas resultat i EU-valet 1999 kommer inte lämnas ut av Statistiska centralbyrån (SCB), eftersom Högsta förvaltningsdomstolen inte ger prövningstillstånd i frågan. Därmed står sig den tidigare domen i kammarrätten i Göteborg, skriver Europaportalen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.