SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 09 December, 22:58

SmålandsPosten - 02 dec 19 kl. 22:17

Majoritetens budgetförslag fick flest rösterKommunfullmäktige antog majoritetens budgetförslag. Oppositionen lade flera tilläggsyrkanden och reserverade sig mot beslutet..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Majoritetens, budgetförslagfick , flest, röster
UT - 17 nov 14 kl. 17:17

Cykelled till Jönköpingmed i två budgetförslag

En cykelled till Jönköping kan bli verklighet under mandatperioden. S och V har hakat på det gamla MP-förslaget och har med projektet i sitt budgetförslag. Miljöpartiet har drivit frågan om en gång- och cykelväg åt öster, till kommungränsen mot Jönköping, under många år.

YA - 16 jun 18 kl. 00:01

Alliansens budget fick flest röster

Det blev den borgerliga alliansens budget för 2019 som fick stöd i fullmäktige. I debatten riktades kritik mot andra budgetförslag för att de bara kom med löften utan att vara finansierade..

Kristianstadsbladet - 16 nov 17 kl. 16:45

SD:s budgetförslag tar täten

På kommunstyrelsens senaste sammanträde tog diskussionen om nästa års budget en oväntad vändning. På grund av att de rödgröna lade ner sina röster är det Sverigedemokraternas budget som blir det budgetförslag som läggs fram i kommunfullmäktige. .

Kristianstadsbladet - 06 sep 19 kl. 05:00

SD:s budgetförslag fick flest röster

Det blir Sverigedemokraternas budget som förs fram som kommunstyrelsens förslag till kommunfullmäktige den 30 september. .

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Budgetförslag godkänt i USA

Tidigt på onsdagsmorgonen svensk tid godkändes det omdebatterade budgetförslaget i USA, som bland annat innebär skattehöjningar för höginkomsttagare som tjänar över 400.000 dollar per år.Att representanthuset, som har en republikansk majoritet till skillnad från senaten, nu röstat ja till förslaget innebär att den mest akuta krisen i USA:s budgetförhandlingar blivit avvärjd.

Sydöstran - 17 sep 18 kl. 17:10

Sent budgetförslag väckte kritik

Debatten i samband med att budgeten för 2019 skulle klubbas var inledningsvis ganska stillsam. Stor del av de kritiska röster som höjdes riktades mot Sverigedemokraterna..

Skånskan - 10 dec 18 kl. 10:07

L och C lägger ner sina röster om budgeten

Inrikes Centerpartiet och Liberalerna har beslutat att lägga ner sina röster i budgetomröstningen på onsdag. Det betyder att M och KD's förslag kan gå igenom.Det drar ihop sig inför budgetomröstningen i riksdagen på onsdag.

BT - 10 nov 14 kl. 15:38

Besked om SD:s röster dröjer

När riksdagen röstar om budgeten kommer striden att stå mellan regeringens och Allianspartiernas alternativ. Flera av SD:s viktigaste vallöften ligger nära förslagen i regeringens budgetproposition. Men beskedet om vilket budgetalternativ SD tänker rösta på lär dröja.

YA - 12 okt 13 kl. 13:25

Gäster vill ha kvar Göken

Foto: Bass Nilsson
Gökens restaurang läggs ned, verksamhet och personal flyttar till Västra Sjöstaden. Det föreslår politikerna i samhällsbyggnadsnämnden för att spara pengar. Restaurangens gäster har en annan uppfattning.

SR - 08 apr 15 kl. 08:06

Analys: Slipper lägga ned röster

Beskedet att de fyra allianspartierna lägger fram fyra enskilda budgetförslag innebär att de slipper lägga ner sina röster i en omröstning, och det kan lugna interna kritiker, enligt Ekots inrikespolitiska kommentator Fredrik Furtenbach..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Aktiespararna: Granska Vestbergs bonus

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Skönmålad USA-bild av Afghanistankriget

När höga befattningshavare i USA sade att landet gjorde stora framsteg i kriget i Afghanistan visste de att det inte stämde. The Washington Post har tagit del av tusentals handlingar som visar hur krigföringen skönmålades på högsta nivå..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Nedåt på Wall Street

USA-börserna inledde veckan negativt sedan bland annat teknik- och hälsosektorn tyngt indexen. De närmaste dagarna har marknaden dessutom en mängd evenemang att förhålla sig till, något som dämpade investeringsviljan..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stenkastning mot polisen i Trollhättan

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Wijk historisk i ny svensk storseger

Sveriges innebandydamer fortsätter att skåpa ut motståndet i VM. Och Anna Wijk fortsätter att stapla poängen på hög. Efter fyra nya assist i 10–2-segern mot Tjeckien är hon uppe i 181 landslagspoäng, en tangering av Emelie Lindströms rekord..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kommunalrådet …står ännu bakom…miljonsatsningen

Glasmuseets chef borde kanske ha fått mer stöd av kommunen. Det medger Ann-Marie Fagerström (S) som dock försvarar mångmiljonsatsningen i Boda. – Genom köpet räddade kommunen glassamlingen och alla värdefulla skisser, säger hon..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Brockhampton till Sverige i vår

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Arenafrågan diskuteras flitigt– så tycker politikerna

En av de mest debatterade frågorna i Tingsryd är den om en ny ishockeyarena. En preliminär slutrapport har presenterat två olika alternativ. För politikerna är knäckfrågorna ekonomin och om det är kommunens ansvar..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Man anhållen för sexövergrepp på förskolaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.