YLE > Finland

Friday, 13 December, 02:19

YLE - 02 dec 19 kl. 22:15

Det blir en svettig tisdag för den handlingskraftiga regeringenDet verkar blir en ovanlig interpellationsdebatt på tisdagen när statsminister Antti Rinne och SDP står på sig och vägrar vika för Centerns lite kryptiska viljeyttring under måndagen..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Antti Rinne, SDP, Centerns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blir en svettig, tisdagför den , handlingskraftiga, regeringen
Regeringen - 31 jan 17 kl. 06:00

Regeringen representerad vid Forum Jämställdhet i Örebro

Tisdag den 31 januari och onsdag den 1 februari pågår Forum Jämställdhet i Örebro. Från regeringen deltar statsråden Magdalena Andersson, Gustav Fridolin, Ylva Johansson, Åsa Regnér och Annika Strandhäll..

GöteborgsPosten - 11 sep 11 kl. 21:46

Regeringen försöker hjälpa Saab

På tisdag skickar regeringen Sveriges ambassadör till NDRC för att skynda på Saabs process i Kina..

Regeringen - 12 feb 18 kl. 16:12

Regeringen presenterar nytt förslag för ordning och reda i bygg- och anläggningsbranschen

Statsminister Stefan Löfven och arbetsmarknads- och etableringsminister Ylva Johansson håller pressträff i morgon tisdag där förslaget presenteras..

Regeringen - 23 apr 18 kl. 08:58

Regeringen tar emot delbetänkande om framtidens socialtjänst

Tisdag den 24 april tar barn-, äldre- och jämställdhetsminister Lena Hallengren emot delbetänkandet om framtidens socialtjänst, ”Ju förr desto bättre – vägar till en förebyggande socialtjänst”..

Regeringen - 14 okt 13 kl. 08:00

Regeringens nyhetsbrev: Regeringen satsar på att öka bostadsbyggandet

Det behövs fler bostäder i Sverige. Därför arbetar regeringen intensivt med att göra det lättare att bygga fler bostäder. Bland annat genom att begränsa kommunernas möjligheter att ställa egna tekniska särkrav utöver Boverkets byggregler.

Regeringen - 13 okt 11 kl. 11:50

Regeringen höjer ambitionsnivån - Östersjöregionen ska bli förebild i EU

Regeringen beslutade på torsdagen att ge samtliga 21 länsstyrelser och 34 myndigheter i uppdrag att aktivt arbeta med Östersjöfrågorna. Regeringen inrättar även ett myndighetsnätverk för genomförande av EU:s Östersjöstrategi som ska ledas av Tillväxtverket.- Beslutet idag är en ambitionshöjning från regeringen sida när det gäller förbättrad havsmiljö, stark och hållbar tillväxt, minskade ekonomiska klyftor och en minskad gränsöverskridande brottslighet i hela Östersjöregionen.

Regeringen - 22 dec 11 kl. 13:24

Regeringen inför supermiljöbilspremien

Regeringen inför en supermiljöbilspremie från och med 1 januari 2012 till och med 31 december 2014. Regeringen satsar 200 miljoner kronor för att uppmuntra bilköpare att välja de bästa miljöalternativen. Syftet med premien är att teknikneutralt stimulera marknadsintroduktionen av de mest miljövänliga bilarna och därmed närma sig målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.

Regeringen - 13 mar 14 kl. 19:26

Regeringen presenterar satsningar på sommarskola

Regeringen vill öka kunskapsinriktningen i skolan. Med en utbildning av hög kvalitet kan fler elever nå målen och få en god grund att stå på inför kommande studier och arbete. Det handlar om investeringar för elevernas skull, men också för jobbens skull.

Regeringen - 22 mar 16 kl. 12:30

Redogörelse för behandlingen av riksdagens skrivelser till regeringen

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsbeslut som meddelats i riksdagens skrivelser till regeringen. Redogörelsen omfattar huvudsakligen regeringsbeslut under tiden 1 januari–31 december 2015. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Regeringen - 22 mar 17 kl. 08:59

Riksdagens skrivelser till regeringen – åtgärder under 2016

I skrivelsen lämnar regeringen en redovisning av vilka åtgärder regeringen har vidtagit med anledning av de riksdagsskrivelser som överlämnats till regeringen. Redovisningen omfattar huvudsakligen åtgärder under tiden 1 januari–31 december 2016. Dessutom lämnar regeringen vissa uppgifter om antalet gällande författningar..

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

President Niinistö om att göra tjänstemän till måltavla: ''Det här är allvarligt''

President Sauli Niinistö tar ställning till fenomenet där tjänstemän görs till måltavla. Niinistö har twittrat om ämnet..

YLE - 14 timmar sedan

Sanna Marin hoppas på kompromiss i klimatfrågan vid toppmötet i Bryssel - finländska journalister ville fråga statsministern om al-Hol men blev avvisade

Nyutnämnda statsministern Sanna Marin är i hetluften i dag då EU-ledarna samlas till toppmöte. Klimatfrågan, EU:s långtidsbudget och brexit kommer att dominera mötesagendan..

YLE - 8 timmar sedan

Haavisto om att ta al-Hol-kvinnorna till Finland: "Varje fall kan övervägas individuellt"

Utrikesminister Pekka Haavisto säger att ett alternativ är att varje fall bedöms individuellt, då det gäller de finländska kvinnorna på al-Hol-lägret. Haavisto svarade på ett tjugotal frågor om IS-kvinnorna och barnen, på riksdagens frågestund i dag..

YLE - 8 timmar sedan

Whatsapp stoppade grupputskicken – hjälp oss att hitta nya sätt att nå dig

Whatsapp stoppade alla grupputskick på sin plattform i början av december, vilket också har betytt att Svenska Yles nyheter inte längre kan mottas via privata Whatsapp-konton. Hjälp oss att hitta ett nytt sätt att förmedla nyheter till dig..

YLE - 8 timmar sedan

Vera Stolt har haft tävlingspaus och satsat på finslipning inför helgens FM i konståkning: "Vem vill inte vinna FM-guld?"

Väckarklockan ringer många morgnar 5:45 hos 17-åriga Vera Stolt. Hon är en framgångsrik Borgåkonståkare och tränar både före och efter skoldagen. På veckoslutet tävlar hon i FM i Vanda..

YLE - 9 timmar sedan

Projektet Mimmit koodaa fick EU:s jämställdhetspris

Det finska projektet Mimmit koodaa (tjejerna kodar) premierades i tävlingen Europeiska ekonomiska och sociala kommitténs (EESK) pris till det sociala samhället. Projektet kom på fjärde plats..

YLE - 9 timmar sedan

Demokraatti: Polisstyrelsen ber Riksåklagaren undersöka fallet med de läckta dokumenten om finländarna i al-Hol

Polisstyrelsen har lämnat in en brottsutredningsförfrågan till Riksåklagarens kansli angående de läckta dokumenten om al-Hol, enligt tidningen Demokraatti. Enligt tidningen handlar det om att polisen läckt hemligstämplade dokument..

YLE - 9 timmar sedan

Tycker du att frågan om al-Hol är krånglig? Det är den – men vi ger dig svar på fem centrala frågor om finländarna på lägret

Frågan om att ta hem finländarna från al-Hol-lägret i Syrien har blivit en politiskt mycket känslig fråga. Regeringen har valt att ge mycket knapphändig information och det har lett till spekulationer och en uppsjö av rykten om vad som egentligen är på gång..

YLE - 9 timmar sedan

Som liten kille lekte han på gatorna i Moskva, nu forskar han i hur ryska makthavare tänker i energifrågor

Birädande professor Veli-Pekka Tynkkynens bok ”The Energy of Russia” kom ut i början av december. Han beskriver hur den ryska energipolitiken är uppbyggd..

YLE - 10 timmar sedan

Maria Bremer vann målet mot Viking Line - sades olagligt upp utan varning

Viking Line dömdes att betala 96 000 euro till diskriminerad och olagligt uppsagd kryssningsvärdinna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.