Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 08 December, 17:31

Dagensanalys.se - 02 dec 19 kl. 22:18

Nu ska användarna få mer kontroll över sin dataFacebook gör det nu möjligt att flytta över och ladda hem mer av användarnas data. Bland annat ska man som användare kunna flytta över bilder och videoklipp till andra plattformar, som Google Foto. Användare i Irland är först att få tillgång till funktionerna som gör bild- och videoflytt möjlig. Det här är ingen ’random event’ utan varit i planerna sedan Google, Apple, Microsoft, Twitter och Facebook kom överens om att göra det möjligt för användare att flytta sin data mellan [. ] Inlägget Nu ska användarna få mer kontroll över sin data dök först upp på Dagensanalys.se..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Google Foto, Irland, Google, Facebook, Nu, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska användarna, , mer, kontrollöver sin , data
Dagensanalys.se - 01 apr 19 kl. 16:26

Facebook personifierar nyhetsflödet – användarna får mer kontroll

Facebook har gjort ett antal uppdateringar kring nyhetsflödet som ska ge användarna mer information och kontroll över sitt flöde. Företaget introducerar ”Varför ser jag den här posten?” – första gången man har byggt information kring hur rankingen fungerar rakt in i appen.

Dagensanalys.se - 03 okt 16 kl. 15:00

Ny reklamkampanj från Facebook ska få oss att använda Live-video mer

Facebook tycker inte att vi streamar videoklipp via Facebook Live tillräckligt ofta. I alla fall verkar det så när man nu rapporteras planera en omfattande reklamkampanj (ironiskt nog även på linjär-TV) som ska få alla de 1,7 miljarder användare att filma sig själva lite oftare. Detta skriver Wall Street Journal, som också tillägger att man utöver TV-reklam också kommer satsa på sådant som gammal hederlig skylt-annonsering.

Dagensanalys.se - 28 mar 18 kl. 17:15

Facebook uppdaterar för att ge användarna större kontroll

Nu lanserar Facebook nya uppdateringar för att ge användarna större kontroll över sin integritet på plattformen. I ett inlägg från Facebooks Erin Egan, Vice President och Chief Privacy Officer, och Ashile Beringer, Vice President och Deputy General Counsel, presenteras en rad nya aktioner. Se några av dessa nedan: En helt ny och förenklad inställningsmeny för mobiltelefoner.

Dagensanalys.se - 15 dec 17 kl. 10:21

Så tycker användarna om reklamblockerare

Företaget Statista genomförde nyligen en stor undersökning i USA för att ta reda på vad internetanvändarnas inställning till reklam och reklamblockerare är. Resultaten är delvis väntade, och delvis förvånande. Statista fick omkring 1000 svar på sin undersökning om hur användare uppfattar reklam och reklamblockerare.

Dagensanalys.se - 18 apr 18 kl. 15:01

Facebook vill ge användarna nya valmöjligheter kring integritet

Inför att den nya dataskyddsförordningen GDPR träder i kraft, erbjuder nu Facebook ett antal nya möjligheter för användare att få större kontroll över sin integritet på plattformen. Samtliga Facebook-användare kommer att få ta del av information om hur Facebook använder data, men även få nya val av integritetsinställningar. Facebook kommer att fråga samtliga användare att göra sina val för: Annonser som bygger på data från samarbetspartners –  Användare får nu välja om de vill att Facebook använder data från samarbetspartners eller ej, vid visning av annonser.

Dagensanalys.se - 10 maj 17 kl. 11:31

Facebook försakar användarupplevelse för mer annonsdollar

Facebook har tidigare varit noga med att se till att användarupplevelsen kommer i första hand. Men på senare tid verkar de ha ändrat riktning, till fördel för ökade annonsintäkter. För inte så länge sedan införde Facebook mitt-i-video annonser, något som retat upp användare och resulterat i att färre tittar klart på videoklipp som avbryts mitt i.

Dagensanalys.se - 15 dec 17 kl. 11:31

Snapchat låter användarna få skapa egna filter

Igår meddelande Snapchat att de öppnar upp sin AR-plattform för alla. Det innebär att du kan skapa dina egna AR-filter för Snapchat, dock är vissa funktioner fortfarande förbehållna företagen. I syfte att öka engagemanget bland användarna och skapa fler filter som de kan interagera med öppnar Snapchat nu upp sin AR-plattform för alla att leka med.

HBL - 30 jun 13 kl. 06:53

"Användarna är själva den största risken"

Itellas nätposttjänst Netposti har blivit allt populärare ? i nuläget har den över 500 000 användare. Posten anser att tjänsten är ett säkert alternativ trots att riskerna för dataintrång ökar i takt med att digitala tjänster blir mer allmänna.

Mobil - 09 mar 18 kl. 09:06

I USA är Android-användarna nu mer lojala än IOS-användarna

Under många år var lojaliteten till sitt mobila operativsystem betydligt högre bland IOS-användarna än bland Android-användarna i USA. Men Android har närmat sig stadigt för att till slut passera Apple, och nu ligger användarlojaliteten för Android på sin högsta nivå någonsin..

Kristianstadsbladet - 13 aug 18 kl. 16:15

Facebook ger användarna kontroll över tiden

De sociala medienätverken Facebook och Instagram lanserar nya verktyg som låter användarna se hur mycket tid som läggs på respektive plattform. Det kommer även att vara möjligt att lägga in tidsbegränsningar för sitt användande, skriver Omni.(TT).

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Nielsen: Över 13 miljoner ser The Irishman på Netflix

Det tog bara fem dagar innan 13 miljoner hade redan sett The Irishman på Netflix. Bakom siffrorna är mätföretaget Nielsen som mäter streamingtjänsterna. Under första lanseringsdagen bänkade sig 2,6 miljoner framför filmen The Irishman med Robert De Niro.

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Här är alla nyheter från Google Ads under 2019

Har du hängt med på alla nyheter från Google vad det gäller deras annonsformat och målgruppsstyrning? Om inte så har vi här summerat året som gått. Här är en kort summering av alla nyheter som Google lanserat inom annonsering och mätningar under året.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Nu måste alla gå över till Microsoft Teams

Skype för företag kommer att gå i graven inom kort och alla tvingas över till Microsoft Teams. Skype for Business eller Skype för företag kommer att slå igen dörrarna den 31 juli 2021. Då måste vi alla flytta över till Microsoft Teams.

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Svensk Youtuber livnär sig på att besvara webbenkäter

Att det finns mer eller mindre professionella enkätifyllare har vi vetat länge. I det här klippet försöker svenska Youtubern Manfred att livnära sig på att fylla i webbenkäter. Intressant klipp som lyfter frågan hur värdefulla är egentligen svaren som kommer från onlinepanelerna?

Dagensanalys.se - I förrgår: 17:02

Svenskarna som är störst på Youtube

Youtube har släppt sin årliga sammanfattning av året – Youtube Rewind 2019. Chris Kläfford, Einár och PewDiePie är några av de största svenskarna. PewDiePie toppar den globala listan över de mest sedda kreatörerna i år.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:53

Här är e-handlarna som rankas högst av Google i Sverige

Över 200 handlare i 17 länder, varav 20 i Sverige, har testats mot åtta kriterier som Google anser är avgörande för en god kundupplevelse och visar hur enkel kundresan är. Studien rör den övergripande upplevelsen online såväl som i butik. För andra året i rad placerar sig NetOnNet högst upp i toppen i Norden och på en tredjeplats totalt i Europa när Google undersöker kundupplevelsen hos handlare i Europa.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:42

Youtube Rewind 2019 är här

Då var det dags för Youtube Rewind 2019 att visas upp för världen. Och denna gång fick svenska PewDiePie vara med inte bara en gång utan två gånger. Se vad som var hetast under året på Youtube.

Dagensanalys.se - I förrgår: 20:03

Häng med till AWS re:Invent

Just nu pågår Amazon Web Services stora årliga konferens re:Invent i Las Vegas. Häng med när vi tar en tur på expoområdet, och ser vad som erbjuds på denna enorma tech-konferens! Inlägget Häng med till AWS re:Invent dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 05 dec 19 kl. 16:58

CRM-service startar bolag i Sverige

CRM-service bildar ett dotterbolag i Stockholm med avsikt att utöka sin kundbas till Sverige. Tim Gentele har valts ut som landschef. CRM-service har en egenutvecklad allt-i-ett CRM plattform och ska nu etablera sig på svenska marknaden.

Dagensanalys.se - 05 dec 19 kl. 12:51

Korrekturläsning – en investering som ger effekt

Har ditt företag skrivit ett pressmeddelande, blogginlägg eller annan text? Glöm då inte en av de viktigaste delarna – korrekturläsning. När ni ska berätta om er nya tjänst eller produkt är det viktigt att texten ni publicerar är korrekt skriven.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.