BT > Nyheter

Sunday, 15 December, 17:35

BT - 02 dec 19 kl. 22:13

Malin Carlsson (S) förlorade omröstning – uppmanas avgåEfter ett över tre timmar långt och stormigt möte röstade Socialdemokraternas medlemsmöte för att uppmana kommunalrådet Malin Carlsson (S) att avgå. 103 röstade ja till uppmaningen, 39 röstade nej..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Carlsson, Socialdemokraternas, Malin Carlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malin, CarlssonS , förlorade, omröstning, uppmanas, avgå
Nyan - 23 okt 15 kl. 13:02

Ny omröstning om stadsskatten

Frågan om sänkt skatt i Mariehamn ledde i går till ytterligare en omröstning i stadsstyrelsen. Majoriteten säger fortfarande nej.
Tidigare i höstas hettade det till i stadsstyrelsen då ordförande Petri Carlsson (MSÅ) föreslog sänkt skattöre i Mariehamn.

Nyan - 26 maj 15 kl. 06:00

”Hen” krävde omröstning i lagtinget

Lagtinget säger ja till ordet ”hen” i den nya körkortslagstiftningen. Men det behövdes en omröstning där ja-sidan vann med elva röster mot tio - och flera partier sprack i frågan. Debatten om förslaget till ny körkortslag kom till stor del att handla om ordet ”hen” som infördes i texten i lag- och kulturutskottets behandling.

Nyan - 10 jan 18 kl. 12:28

Jämn omröstning om polisen

  Med 15 röster mot 14 godkändes förändringarna i polisens avgångsålder i lagtingets första behandling i dag. Utöver oppositionen valde Petri Carlsson (MSÅ) att understöda Bert Häggbloms (Ob) förslag om en längre övergångstid innan systemet träder i kraft. Ytterligare en behandling återstår och en omröstning om Centerns förslag att förkasta hela lagpaketet.

BT - 30 mar 14 kl. 11:36

Fel vid sossarnas omröstning - fick göras om

Kampen om andraplatsen på socialdemokraternas riksdagslista blev oväntat dramatisk. Fel som upptäcktes vid rösträkningen bidrog till att spänningen stegrades. Röstningen fick göras om.

BT - 03 dec 19 kl. 15:53

Och när blir det omröstning om Carlsson (S) – eller vad han nu kallar sig?

Falska insändare borde inte ingå i en arbetarekommuns ordförandes arsenal. Rimligen vet Per Carlsson bättre än att utge sig för att vara någon han inte är..

Expressen - 11 maj 13 kl. 17:57

Malin Roos: Vi vet vilken låt som är bäst

Det är den eviga frågan. Men nu vi vet vilken som är Bruce bästa låt. 19 musiker, journalister och experter har fått göra var sin 30-lista med sina Springsteen-favoriter.

Dagens Medicin - 02 maj 19 kl. 10:35

Nya protester mot valet av Stefan Carlsson

Protesterna mot valet av Stefan Carlsson som ordförande för Inera fortsätter. I ett brev till ägarna hoppas ett 60-tal anställda på ett nytt ägarråd och en ny omröstning. .

Nyan - 19 dec 16 kl. 16:04

Röstning om nyårsfirande

Stadsstyrelsen röstade om stadens nyårsfirande på sitt senaste möte när nämndernas och stadsledningens verksamhetsplaner för nästa år klubbades.

Ordförande Petri Carlsson föreslog att nyårsfirandet införs som ny aktivitet under stadsledningen. Omröstningen slutade med rösterna fem mot tre för stadsdirektörens förslag.

YLE - 23 feb 17 kl. 15:07

Landskapsdebatt i Kronobyfullmäktige på torsdag

En livlig debatt är att vänta i fullmäktige i Kronoby ikväll när landskapstillhörigheten kommer till behandling. Tio fullmäktigeledamöter krävde i början av januari att ett extra fullmäktigemöte måste ordnas för att behandla frågan. Inget extra möte möte har ordnats och kvällens möte är ett ordinarie fullmäktigemöte.

Nyan - 08 jun 17 kl. 16:00

Hammarland ska folkomrösta om kommunsammanslagning

Hammarlänningarna ska i oktober få rösta om kommunens framtid. Klart är att de förtroendevalda enhälligt säger nej till landskapsregeringens förslag.
Hammarlands fullmäktige beslöt, efter omröstning (10-4), att en folkomröstning om kommunstrukturen ska äga rum den 29 oktober nästa höst.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Ny stark insats – men Ymer föll

Ymer hämtade upp setunderläge 0–2 till 2–2 mot serieledaren. Men det räckte inte hela vägen. – Vi hade momentum när vi gick in i sista set så jag vet inte varför det inte höll, säger spelande tränaren Hans Qvarnström..

BT - 30 minuter sedan

Självmål av Lindelöf när United kryssade

Manchester United gick mot en tung förlust efter Victor Nilsson Lindelöfs självmål mot Everton. Men hemmalaget kom tillbaka på Old Trafford – efter ännu en fullträff av talangen Mason Greenwood. Trots det tappar United i jakten på en topp fyra-placering i Premier League..

BT - 1 timme sedan

LISTA: Trots plusgrader – här kan du åka skidor i Sjuhärad

Snö har fixats och några kortare spår har ställts i ordning på skidanläggningarna för sugna längdskidåkare, men det riktiga skidvädret låter vänta på sig. Men Borås Skidstadion håller ställningarna..

BT - 1 timme sedan

Minst 24 döda i gruvkollaps i Kongo-Kinshasa

Ett tjugotal gruvarbetare har påträffats döda till följd av jordskred i östra Kongo-Kinshasa. Olyckan är en av många kopplade till provisoriska gruvor i den afrikanska nationen, just nu plågas av ihållande skyfall..

BT - 1 timme sedan

Svenskarna tia i stafetten – trots mardrömsstart

De svenska skidskytteherrarna slutade tia i stafetten i världscupen i Hochfilzen, Österrike efter en rejäl upphämtning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.