SmålandsPosten > Nyheter

Tuesday, 10 December, 12:34

SmålandsPosten - 02 dec 19 kl. 21:29

Sparkrav på gator och vägar togs bortTekniska avdelningen skulle minska sina kostnader med 1,4 miljoner kronor. För att nå målet skulle trasiga gatlampor bytas var fjärde år. Dåliga vägar skulle inte repareras och bidragen till enskilda vägar behövde dras in. Men det blev för allvarliga konsekvenser för att klubbas igenom..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparkrav, gatoroch , vägar, togs, bort
Nya Wermlands Tidningen - 25 feb 16 kl. 17:26

Överskott ger extramiljoner till gator, vägar och torget

Återbäring. 15,9 miljoner kronor av bokslutet för 2015 tas till extra satsningar i år, bland annat på gator och vägar i kommunen och upprustning av torget i Hagfors..

Dalarnas tidningar - 29 mar 17 kl. 09:46

Falu kommuns gator och vägar ska göras rena från sand och grus

Dags att få bort sand, grus och stenflis från gator, vägar och cykelstråk inom Falu kommun..

DalaDemokraten - 29 mar 17 kl. 09:46

Falu kommuns gator och vägar ska göras rena från sand och grus

Dags att få bort sand, grus och stenflis från gator, vägar och cykelstråk inom Falu kommun..

BT - 15 jan 18 kl. 06:39

Borås lagar gator som aldrig förr – men det dröjer innan allt är klart

I spåren av utbyggnaden av fibernätet har Borås slagit rekord i att återställa grävschakt i gator, vägar och trottoarer. 143 000 kvadratmeter har återställts och det ska jämföras med ett normalår då det återställs omkring 15 000 kvadratmeter. .

YLE - 31 mar 14 kl. 04:36

Var finns dåliga vägar och gator i Östnyland

Var i Östnyland finns det allmänna vägar eller gator som är i dåligt skick? Hjälp Yle Östnyland kartlägga problemvägarna och -gatorna. Vi vill med din hjälp samla in så många observationer som möjligt.

Supermiljöbloggen - 15 apr 19 kl. 22:56

Extinction Rebellion: Tusentals blockerar gator och vägar i flera länder

I London deltar tusentals aktivister i flera centrala vägblockader, samt en aktion mot Shells kontor. I Sverige spelade aktivister döda utanför Riksdagen och blockerade sedan den närmsta bron med banderoller och sång. Nätverket och rörelsen som startade i Storbritannien 2018 med ursprung ur organisationen Rising Up!

Barometern - 28 sep 13 kl. 12:46

Miljoner till gator är på väg att ta slut

Den här veckan går upprustningen av Kalmars vägnät in i slutfasen. Men flera år av bristande underhåll kommer kräva stora investeringar i framtiden. I år fick serviceförvaltningen ett extra anslag på 12,2 miljoner ut­över de fyra som redan fanns i budgeten till underhåll av gator och vägar.

Skånskan - 06 okt 15 kl. 06:00

14-åring vädjar om bättre cykelvägar

MALMÖ Cyklisters liv sätts i fara varje dag. Detta eftersom det saknas cykelbanor på flera stora gator. Bussarna kör mycket fortare än vad de ska och gatorna är alldeles för trafikerade.

SmålandsPosten - 17 maj 14 kl. 07:08

Kommunens gator kan betala för Taif

Nu kan Taifs hyres­rabatt få konsekvenser för gatunderhållet i kommunen. Enligt ett förslag från samhällsbyggnadsförvaltningen ska 530?000 kronor från gatuverksamheten finansiera merkostnaderna för den halverade hyran i årets budget.

LV - 05 okt 17 kl. 11:51

Alla gator och vägar undersöks

Kvalitén på asfalten ska granskas på alla gator och vägar i kommunen. Resultat ska sen avgörs vilka åtgärder kommunen ska sätta in för att förbättra beläggningen på gator och vägar i både Vimmerby och de mindre orterna..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

M och KD ratar energiöverenskommelsen

Moderaterna och Kristdemokraterna lämnar energiöverenskommelsen..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Krav på klimatstöd från fattiga länder

Krav på handling avlöser varandra från talarstolen på FN:s klimatmöte i Madrid. Från små ö-nationer och fattiga länder hörs tydliga krav på finansiellt stöd från rikare länder..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Öster värvar meriterad offensiv mittfältare

Östers IF presenterade på tisdagen sitt senaste nyförvärv. – Ammar Ahmed är en otroligt begåvad fotbollsspelare, säger tränaren Denis Velic..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

SAS-utredning visar på allvarliga brister

En besättningsmedlem hos SAS avstod en flygning av säkerhetsskäl och fick sedan beskedet att hans anställning skulle avslutas. Nu visar en utredning av Transportstyrelsen på allvarliga brister i flygbolagets hantering av fallet, ..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Bytte "glamourlivet" i Monaco mot Kläppen

Svenska snowboardstjärnan Sven Thorgren är färdig med "glamourlivet" i Monaco. I Kläppen har han hittat hem – och snickrat ihop en replift på tomten..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Åklagaren yrkar på långa straff i Allra-härvan

Åklagarna vill att ledningen för finansbolaget Allra döms till långa fängelsestraff. Vd:n Alexander Ernstberger bör dömas till sju år, enligt slutpläderingen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Regeringen vill förenkla för husrannsakan

Regeringen vill ge polisen större möjligheter att kunna göra husrannsakningar. Syftet är att öka möjligheterna för att "avväpna gängen och avbryta våldsspiraler"..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Allt fler är emot EU-medlemskap

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ljusare utsikter för tysk ekonomi

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Blekinge: Kvinna kastade fotboll i pojkes ansikteOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.