FriaTider > Nyheter

Saturday, 14 December, 01:36

FriaTider - 02 dec 19 kl. 21:15

Löfven faller som en sten: Tappar sex procentenheter
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Löfven, fallersom en , sten, Tappar, sex, procentenheter
NT - 17 maj 16 kl. 09:30

Vita Hästen tappar unga spelare

Vita Hästen tappar ett ungdomslag och en hel del juniorspelare..

Expressen - 29 maj 18 kl. 21:37

Ny mätning: Förtroendet för Stefan Löfven faller

Väljarnas förtroende för Stefan Löfven, S, faller.Från 40 till 34 procent, visar en ny mätning från DN/Ipsos.Samtidigt backar stödet för Socialdemokraterna, enligt TV4 – medan det går framåt för Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna..

Expressen - 09 jan 19 kl. 15:55

Kristerssons plan B - om Löfven faller

Stefan Löfven eller Ulf Kristersson måste agera snabbt om de klarar av en statsministeromröstning: En ny regering ska presenteras inom loppet av några dagar.Inom alliansen har ”äntringsstyrkan” skrotats men Moderaterna har lärt sig "den hårda vägen" att använda sig av ett frågebatteri för att undvika skandaler, göra rätt när ministerportföljerna fylls på och att snabbt ta kommandot.Löfven väntas spela säkert om han får fortsätta som statsminister..

UNT - 15 nov 19 kl. 12:39

Löfven: Faller inte för Kinas hot

Statsminister Stefan Löfven (S) säger bestämt att den svenska regeringen ska närvara vid utdelningen av ett pris till den fängslade förläggaren Gui Minhai, och därmed ignorera Kinas hot..

NT - 27 okt 16 kl. 16:30

Vita Hästen tappar viktig person

Vita Hästen fortsätter att ha det kämpigt – på isen och med skulderna..

Cornucopia - 29 aug 17 kl. 09:01

Operation: Rädda Löfven pågår

Sosseriets insats "Operation: Rädda Löfven" fortsätter. I helgen avgick statsministerns närmaste man, statssekreteraren, som sade sig känt till Transportstyrelsens säkerhetsläcka i princip hela tiden, men varit så begåvningsutmanad att hon vare sig informerat statsministern eller ställt kontrollfrågor. Och den sparkade GD:n säger att höga tjänstemän på regeringskansliet hela tiden var informerade.

Expressen - 03 feb 13 kl. 10:07

Bottensiffror för Stefan Löfven

Socialdemokraterna under ledning av Stefan Löfven faller som en sten i opinionen. Partiet har backat nästan fem procentenheter sedan november och en strid ström av socialdemokrater väljer att i stället stötta Jimmie Åkesson. Det visar en ny mätning från DN/Ipsos..

Cornucopia - 18 jul 15 kl. 10:15

Åsa Romson omyndigförklarad av Löfven och socialdemokraterna

Åsa Romsons titulering som vice statsminister är bara en titel och saknar helt betydelse har Dagens Nyheter nu rotat fram. Om Löfven faller ifrån eller blir indisponibel kommer istället en annan socialdemokrat omedelbart ta över rodret. Socialdemokraterna har helt enkelt omyndigförklarat Åsa Romson.

Dagens PS - 09 feb 17 kl. 16:26

Löfven vill stoppa fondtopparnas lyxliv

DagensPS.se berättade på torsdagsmorgonen, med hänvisning till Dina Pengar i Expressen, om fonddirektörerna som skor sig på pensionspengar och vältrar sig i lyx. Granskningen som uppenbarar hur fondförvaltarna blivit rika på höga förvaltningsavgifter – och usla avkastningar – upprör statsminister Stefan Löfven (S), som nu uttalar sig om saken i Expressen.

Expressen - 04 mar 18 kl. 18:12

Trump och Löfven möts igen efter de hårda orden

På tisdag besöker Stefan Löfven USA:s president Donald Trump i Vita huset.Expressen har listat en del av S-ledarens kritik mot Trump innan han blev president – mot Trumps syn klimatet, muslimer och kvinnor. – Hans syn på kvinnor är ju helt fruktansvärd.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.