SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 16 December, 14:40

SmålandsPosten - 02 dec 19 kl. 21:08

Han prisas för sitt österländska tecknandeÖsterländsk serietecknarkultur och en detaljrikedom i bilderna gillades när Uppvidinge kommun utsåg Sam Quach till årets kulturstipendiat. .
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Uppvidinge, Sam Quach

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han prisasför , sitt, österländska, tecknande
YLE - 11 jun 17 kl. 18:59

Orpo: Sannfinländarna måste förbinda sig vid västerländska värderingar

Samlingspartiets ordförande Petteri Orpo säger att Sannfinländarna inte behöver godkänna Samlingspartiets värderingar. Sannfinländarnas nyvalde partiledare Jussi Halla-aho pikade Samlingspartiet i dag. – Det handlar på intet sätt om det.

SVT - 31 mar 14 kl. 18:10

Tummen ner för västerländska skönhetsideal i västafrika

Motståndet mot västerländska skönhetsideal växer i Afrika och Elfenbenskustens kanske trendigaste Facebookgrupp visar vägen genom att rata både rakpermanent och krämer som bleker huden. Enligt Bibi Gagno har kvinnor glömt hur man vårdar sitt eget hår..

Skånskan - 30 okt 16 kl. 17:47

Det västerländska hyckleriet i Syrien

ERWP.fif(2)Låt mig vara tydlig för att undvika missförstånd. Jag är inte för Assad men jag är emot de krafter som attackerar honom.

Kristianstadsbladet - 21 jul 14 kl. 07:29

Varnar för västerländska värderingar


Kina kommer att trappa upp den ideologiska skolningen av statliga tjänstemän för att stärka deras tro på kommunism i kampen mot korruption, heter det i statliga kinesiska medier."Tjänstemän borde hålla fast vid tron på marxism för att undvika att förlora sig i kraven på västerländsk demokrati, allmänna värderingar och det civila samhället", uppger den statliga nyhetsbyrån Xinhua och citerar ett uttalande från det departement som handhar personalfrågor.Partiet har upprepade gånger varnat sina medlemmar för att låta sig vilseleddas av västerländska begrepp om mänskliga rättigheter och demokrati och hävdat att Kina har rätt att verka för sin egen tolkning av sådana idéer..

BT - 21 jul 14 kl. 07:29

Varnar för västerländska värderingar

Kina kommer att trappa upp den ideologiska skolningen av statliga tjänstemän för att stärka deras tro på kommunism i kampen mot korruption, heter det i statliga kinesiska medier. "Tjänstemän borde hålla fast vid tron på marxism för att undvika att förlora sig i kraven på västerländsk demokrati, allmänna värderingar och det civila samhället", uppger den statliga nyhetsbyrån Xinhua och citerar ett uttalande från det departement som handhar personalfrågor.Partiet har upprepade gånger varnat sina medlemmar för att låta sig vilseleddas av västerländska begrepp om mänskliga rättigheter och demokrati och hävdat att Kina har rätt att verka för sin egen tolkning av sådana idéer..

YLE - 30 jan 17 kl. 16:25

President Niinistö till FNB: Trumps inresebegränsning strider mot västerländska värden

Republikens president Sauli Niinistö accepterar inte den amerikanske presidentens beslut att förvägra inresor till USA för människor som kommer från sju muslimska länder. Nyhetsbyrån FNB var först ute med nyheten. – Att stämpla människor utgående från ursprung och nationalitet är felaktigt.

Newsmill - 17 aug 12 kl. 13:14

Västerländska journalister missförstår Pussy Riot-fallet

http://www.newsmill.se/trackback/46276Hufvudstadsbladets korrespondent i Moskva: Västerländska journalister tror att Pussy Riot sitter i fängelse därför att de hånade Putin.

VBL - 29 sep 12 kl. 16:51

Sista västerländska fången fick lämna Guantanamo

Den sista västerländska fången fick lämna USA:s fångläger i Guantanamo på lördagen. Kanadensaren Omar Khadr satt fången i Guantanamo i tio år..

DI - 18 aug 15 kl. 20:06

Första västerländska rockbandet i Nordkorea

När Laibach ställer sig på scen i Pyongyang på onsdagen gör de det som det första västerländska rockbandet någonsin i Nordkorea.Det slovenska bandet säger att de vill provocera, men provokationen är inte riktad mot regimen..

Helsingborgs Dagblad - 30 okt 15 kl. 04:00

Det västerländska lidandet har aldrig tolkats bättre

Vi är på det stora köpcentrat. Det som kallas Dödsstjärnan av vissa i Helsingborg. Darth Vader syns dock inte till den här dagen.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Länet: Sprängladdning skadade bil – polisen utreder inte

I söndags morse detonerade en sprängladdning vid en bil i Ryssby. Polisen har valt att inte inleda någon förundersökning m brott..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bromsen i för fransk ekonomi

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Inkomstklyftorna fortsätter att öka

Inkomstskillnaderna i Sverige kommer att fortsätta att öka de kommande 15 åren, om politikerna inte agerar. Den bedömningen gör Långtidsutredningen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ericson ny förbundskapten för Färöarna

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Språkkrav tas upp i migrationskommittén

Migrationskommittén diskuterar nya krav för att få permanent uppehållstillstånd. Det kan bland annat handla om språk- och samhällskunskapskrav..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Josefson nära comeback: "Vill köra"

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Då har fyrans dramasatsning "Tunn is" premiär

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Omröstning i veckan om brittiska brexitlagar

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Halfvarsson tillbaka – Svahn med efter succén

Calle Halfvarsson är tillbaka efter att ha missat två världscuphelger på grund av en förkylning. Och Linn Svahn får förstås nytt förtroende i världscupen efter sprintframgången i Davos. Båda landslagsåkarna är uttagna till att köra i Planica till helgen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Chef för pensionsreform avgår efter skandal

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.