Expressen > Nyheter

Monday, 16 December, 14:38

Expressen - 02 dec 19 kl. 21:01

Hård kritik mot Göteborgs- polisen: ”Sköts bedrövligt”Vid internrevisionens granskning hittades flera brister i hanteringen av beslag.Men när problemen skulle åtgärdas vägrade Göteborgspolisen att samarbeta, uppger flera poliser på ledande funktioner. – Det har slirat lite, om jag uttrycker mig så, säger Johan Hasselmark, gruppchef på nationella operativa avdelningen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborgs, Göteborgspolisen, Johan Hasselmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hård, kritikmot , Göteborgs, polisen, Sköts, bedrövligt
P3 - 04 sep 14 kl. 15:58

RFSL gör ny sexköpsguide efter kritik från polisen

RFSL tog bort sin guide för sexköpare efter kritik från polisen. Nu vill de göra en ny guide om hur man köper sex på ett säkert sätt..

SR - 13 dec 17 kl. 17:24

Kritik mot att polisen inte utreder handeln med asylberättelser

Det kommer kritik mot att polisen inte utreder handeln med falska asylberättelser. Det är för allvarligt för att ignorera, tycker Jack Ågren som är lektor i straffrätt vid Stockholms universitet..

Polisen - 02 maj 16 kl. 14:45

Ingen kritik för lägesbild

Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden, SIN, riktar ingen kritik mot hur polisen tog fram en lägesbild om brottslighet kopplat till bland annat tiggeri..

Nyheter 24 - 12 okt 11 kl. 17:10

Hård kritik mot att polisen avvisat prostituerade


Efter en dom i migrationsdomstolen får polisen inte längre avvisa EU-medborgare som prostituerar sig. Men varför har man tidigare avvisat människor som inte begått brott? STOCKHOLM.

Vimmerby Tidning - 20 feb 13 kl. 08:47

Skarp kritik från polisen

I lördags kväll var det omkring 80 ungdomar som kom till sportlovskonserten i FAUK:s lokaler. Bara 40-50 meter längre bort, i Stjärneboskolans matsal, var det en privatfest där ”berusningsgraden var påtaglig”. Mycket olämpligt, tycker polisen som menar att Kinda kommun bör se över sin uthyrningspolicy..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Markus, 30, försvunnen – mamman i hård kritik mot polisenKontakta polisen

Markus Feldmanis, 30, Sandviken, försvann natten till den 24 juli tidigare i år från Petres väg i Gästrike-Hammarby. har inte tagit försvinnandet på allvar. De säger att han rymt frivilligt vilket inte alls stämmer, säger Marina Feldmanis, Markus mamma, till , och fortsätter:Polisen uppmanar omgivningen att höra av sig med tips och eventuella iakttagelser via telefon, 114 14, och hänvisa till ärende 2102-K19053-14, försvunnen person.

SR - 02 maj 15 kl. 16:30

Kritik mot att polisen pekar ut Palestinas flagga som terroristsymbol

I ett internt arbetsmaterial hos den svenska polisen visas den palestinska flaggan upp som en terroristsymbol. Flaggan finns med i en förteckning över extremistorganisationer eftersom en terrorstämplad organisation använder den som symbol..

SVT - 05 jul 19 kl. 20:59

Stark kritik mot att polisen ska sköta transporter igen

Enligt ett förslag från regeringen ska polisen återigen bära ett tyngre ansvar för transporter av frihetsberövade. Detta är något som Moderaterna kritiserar..

GT - 18 maj 17 kl. 15:26

Grens ursäkt till AIK efter polisens kritik

GÖTEBORG/STOCKHOLM. IFK Göteborgs sportchef Mats Gren fick hård kritik från polisen efter hans ord om att det var AIK:s målvakt som blivit närmad av matchfixare. Nu är Gren ångerfull.

Polisen - 25 jun 15 kl. 09:12

Datainspektionen riktar kritik mot polisen

Datainspektionen riktar idag kritik mot polisen för brister i hanteringen av personuppgifter i det så kallade kvinnoregistret..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Förslaget: 2 000 kronor extra varje december

Jonas Sjöstedt, partiledare för Vänsterpartiet, presenterade en nyhet under sitt årliga jultal. Vänsterpartiet föreslår 2000 kronor extra ska betalas ut i december till alla med försörjningsstöd.– Alla, inte minst äldre, ska ha råd att fira jul, säger Sjöstedt.

Expressen - 15 minuter sedan

Moln står i vägen för julgransflygningen

Flera orter kan bli utan dagens julgransflygning. Sikten från marken och säkerheten i luften påverkas av molnen. .

Expressen - 30 minuter sedan

Då gifter sig prinsessan Beatrice –  får inte krocka med drottningens planer

Prinsessan Beatrice gifter sig nästa år – och nu är datumet satt för ceremonin, enligt brittiska medier.Det blir ett junibröllop för Beatrice, 31, och hennes partner, Edoardo Mapelli Mozzi, 36.Paret hade dock fått strikta order om att bröllopet inte får krocka med drottning Elizabeths favoritevent..

Expressen - 30 minuter sedan

Boris Lennerhov: Jag kan ha slutat inom en månad

Det är inte första gången det skrivs om att Gekås vd Boris Lennerhov ska lämna sin position. Men nu avslöjar han för tidningen Market att en ny vd snart kan ta över.– Jag kan vara härifrån om en månad, säger han till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Viktigaste besluten på klimatmötet COP25 i Madrid

Efter ett rekordlångt klimatmöte var länderna fortfarande inte överens.Den viktigaste frågan sköts upp till framtiden.Expressen reder ut bakslagen – och framgångarna – från COP25 i Madrid..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Polisbil rammad av bilist

Polisen kontrollerade ett fordon i Lerum varpå ett annat försökte lämna platsen, ytterligare en patrull skulle då stoppa den bilen.Föraren av bilen valde då att ramma polisbilen – vilket medförde lindriga skador på polismännen, ingen av dem ska ha behövt föras till sjukhus. Föraren av bilen fördes till sjukhus.

Expressen - 2 timmar sedan

Två lastbilar i krock utanför Malmö

Två lastbilar är inblandade i en trafikolycka i korsningen Lundavägen/ inre Ringvägen i Malmö. Skadeläget är inledningsvis oklart. .

Expressen - 2 timmar sedan

Beskedet om Victoriadagen: Populära evenemanget flyttas

Kronprinsessan Victorias 43-årsdag blir lite annorlunda i år. Victoriadagens färska arrangör har nämligen beslutat att flytta den uppskattade Victoriakonserten till en ny plats. – Vi letade efter ett sätt att tydligare lyfta fram Öland, säger arrangören Stephan Rimér i ett pressmeddelande.

Expressen - 3 timmar sedan

Saras unika frieri till Johan – via Spotify

Sara Johansson, 26, friade till sin sambo på ett minst sagt annorlunda sätt.I lördags blev hon den första personen någonsin som friade via Spotify.– Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv, säger hon..

Expressen - 3 timmar sedan

Tonåring frias för bomb på tåg

Mannen greps med pistol och sprängdeg på tåget.Nu frias han från misstankarna om förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.