SVT > Inrikes

Monday, 16 December, 04:20

SVT - 02 dec 19 kl. 20:52

Polisen efter pistolstölden på regeringskansliet: ”Inte förvånad”Det är Securitas som har ansvaret för att vapnen på regeringskansliet hanteras säkert. Polisen, som ger ut tillståndet, har ingen möjlighet att kräva speciella säkerhetsrutiner. Så sent som i går anhölls en vakt från säkerhetsbolaget för vapenstöld..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Securitas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenefter , pistolstölden, regeringskanslietInte , förvånad
HBL - 15 apr 13 kl. 15:16

Polisen granskar FN-steel i Finland och Holland

Centralkriminalpolisen undersöker om ledande personer inom stålbolaget FN-steel gjort sig skyldiga till ekonomiska brott i samband med företagets konkurs.För cirka en månad sedan inledde Centralkriminalpolisen en utredning som gäller det konkursdrabbade stålbolaget FN-steel. ?

Skånskan - 04 dec 15 kl. 18:33

Pojke slagen och rånad

Lund En pojke i tolvårsålden blev slagen och rånad i Stora Råby på fredagseftermiddagen.Larmet kom in till polisen 16.38 och rånet ska ha inträffat en kvart tidigare än så.

Hela Gotland - 14 dec 17 kl. 12:45

PAKETSTÖLDEN - Polisen har kört fast

De spår som säkrats efter paketstölden i en av Schenkers containrar för en månad sedan, gav inget resultat och nu läggs fallet ned..

SmålandsPosten - 30 jan 15 kl. 06:11

Polisen har sprängt liga helt specialiserad på fickstölder

Polisen har sprängt en liga specialiserad på fickstölder som opererat på en rad orter i Sverige och utomlands. Det handlar om ett 20-tal brott – bland annat en uppmärksammad fickstöld på Ica Supermarket i Lessebo. – De har rest runt i Sverige och begått brott under flera månaders tid.

SmålandsPosten - 30 jan 15 kl. 06:11

Polisen sprängde fickstöldsliga

Polisen har sprängt en liga specialiserad på fickstölder som opererat på en rad orter i Sverige och utomlands. Det handlar om ett 20-tal brott – bland annat en uppmärksammad fickstöld på Ica Supermarket i Lessebo. – De har rest runt i Sverige och begått brott under flera månaders tid.

Expressen - 12 nov 15 kl. 16:42

83-årig kvinna blev rånad på sin bil

En 83-kvinna blev rånad på sin nya bil under torsdagseftermiddagen En okänd gärningsman trängde sig in i fordonet och körde i väg – trots att kvinnan försökte förhindra stölden. – Jag vet inte om hon slog med nävarna eller handväskan, säger Ulla Brehm, presstalesperson vid polisen i region Väst..

YA - 24 apr 14 kl. 10:42

Kvinna blev attackerad och rånad

En kvinna som cyklade hem från Coop på Missunnavägen i Ystad blev vägen attackerad och bestulen på jacka och väska. Polisen söker vittnen till händelsen.
Händelsen inträffade på tisdagsförmiddagen någon gång mellan klockan 11 och 11.

Skånskan - 23 mar 17 kl. 14:46

90-åring rånad av ett tjejgäng

HÄSSLEHOLM Tjejgänget omringade och kramade den gamle mannen.
Samtidigt lade de beslag på hans plånbok. ERWP.

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 13 kl. 15:32

Justin Bieber rånad på turnékassa

Justin Bieber utsattes för ett spektakulärt rån efter en konsert i Sydafrika på söndagen. Enligt Aftonbladet, som refererar till Contactmusic grävde sig en rånarliga in i arenans kassavalv och försvann med 2,2 miljoner kronor, pengar som bland annat kom från försäljning av kringprodukter. Stölden upptäcktes först på måndagen, och enligt polisen tros rånarna ha grävt i flera dagar för att ta sig in i arenan..

NSD - 11 aug 16 kl. 16:39

Stöld på flygplats – polisen efterlyser tips

Stölden ska ha skett i juni månad..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Experten om Nordkoreas ”julklapp” till USA: ”Kan vara test med interkontinental robot”

Nordkorea har sagt att USA kan få en ”julklapp”. Enligt Björn Jerdén vid Utrikespolitiska institutet kan det innebära ett test med en interkontinental robot eller en kärnladdning. Det har inte Nordkorea gjort sedan 2017..

SVT - 5 timmar sedan

Statsvetare: Pensionsfrågan viktig för S men svår att driva just nu

Den senaste tidens opinionsmätningar har inte varit någon munter läsning för Socialdemokraternas partiledning. Frågan är om radikala ekonomiska tillskott till pensionärerna kan vara profilfrågan som vänder opinionen? Experterna är eniga om att frågan är viktig för Socialdemokratin, men den är kostsam, trögjobbad och svår att genomföra just nu..

SVT - 6 timmar sedan

Kina ställde in handelsmöte med Sverige – fortfarande inget nytt datum

Ett viktigt handelsmöte mellan Sverige och Kina den 10 december blev inställt. UD uppger för SVT att länderna inte har kommit överens om ett nytt datum. Kina har tidigare hotat med motåtgärder när Sveriges kulturminister delade ut ett pris till svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai..

SVT - 8 timmar sedan

Kan ”fattigpensionärerna” lösa Socialdemokraternas opinionskris?

Drygt 300 000 av Sveriges 2,2 miljoner pensionärer kan betraktas som ”fattigpensionärer”, alltså pensionärer med låg ekonomisk standard, enligt Statistiska Centralbyrån..

SVT - 8 timmar sedan

Missnöjet kokar bland Sveriges fattigpensionärer

I Sverige finns drygt 300 000 fattigpensionärer enligt EU, och missnöjet kokar menar de som engagerar sig i olika pensionärsgrupper. – Det är en skam för ett välfärdsland som Sverige, säger Inger Stark som är med i Tantpatrullen..

SVT - 8 timmar sedan

Shekarabi (S) på studiebesök i grannlandet – fokus på pensionsfrågan

De danska socialdemokraterna har lagt stort fokus på pensionsfrågan. Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) har rest till Köpenhamn för att lära av grannarna. Agendas reporter Mari Forssblad hängde med..

SVT - 8 timmar sedan

Ministern: ”En gemensam kamp att höja pensionerna”

Sveriges pensionärer är missnöjda med dagens pensionssystem och kräver förändringar. Socialförsäkringsminister Ardalan Shekarabi (S) svarar på kritiken. – Vi har en gemensam kamp framför oss och det är vad vi socialdemokrater gick till val på, säger han..

SVT - 10 timmar sedan

Se talmannen läsa upp sin juldikt

Den 18 januari, efter tre talmansrundor och hot om nyval, fick vi till sist en regering efter valet 2018. Talman Andreas Norlén (M) hade vid det laget hållit i otaliga presskonferenser i rampljuset och i det närmaste blivit folkkär. Men nu har uppmärksamheten lagt sig..

SVT - 13 timmar sedan

Miljöministern besviken och irriterad på resultatet

Klimattoppmötet i Madrid ser till stora delar ut att ha slutat i fiasko. De frågor som är svårast att enas om sköts ytterligare en gång på framtiden. – Men det är bättre att skjuta upp beslutet än att fatta ett dåligt, säger miljöminister Isabella Lövin (MP)..

SVT - 15 timmar sedan

Här är julklassikerna som drar in hundratusentals kronor varje år

Poptrion Triad, som står bakom låten ”Tänd ett ljus”, släppte bara ett album innan de la ner efter ett år. Trots detta drar deras julklassiker in hundratusentals kronor i Stim-pengar varje år. – Jag brukar fantisera om hur mina barn om flera år kommer sitta i juni och vänta på att degen ska komma in, säger Lasse Lindbom en av medlemmarna i Triad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.