Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 05 December, 19:18

Kristianstadsbladet - I förrgår: 20:12

Nominering: Lokala verksamheter kan bli Skånes bästaMagasinet Skåne har nominerat 45 verksamheter i sin årliga tävling ”Skånes Bästa”. Bland dessa finns bland andra Cocoon Meetings i Degeberga och Villa Balsvik utanför Balsby..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Skånes, Skåne, Skånes Bästa, Cocoon Meetings, Degeberga, Villa Balsvik, Balsby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nominering, Lokala, verksamheterkan bli , Skånesbästa
Skånskan - 15 feb 19 kl. 14:00

Tre lokala föreningar fick puff för hjärtat

Staffanstorp/Kävlinge På alla hjärtans dag var det full rush till Sparbanken Skånes bankkontor. Orsaken var att 30 föreningar skulle hämta hjärtstartare, som de fått i gåva. Staffanstorp fick en medan tre föreningar i Kävlinge delar på två hjärtstartare.

YA - 15 jun 13 kl. 04:00

Skånes bidragsberoende

Foto:
Tar man på sig ett par bågar från Whiteout & Glare inköpta på Stureoptikern i Stockholm är fallet solklart: Skåne är en fet bidragstagare.
När Stockholms handelskammare förra året ? under rubriken Stockholm betalar 12,5 miljarder ?

YA - 09 jun 14 kl. 09:21

Vilket är Skånes bästa vin?

Foto: Mark Hanlon
Intresset för lokala viner ökar hela tiden och antalet vingårdar blir hela tiden fler. Men hur smakar vinet egentligen? YA har satt ihop en expertpanel och bad dem prova fem viner som har sitt ursprung i Skåne.

Skånskan - 19 jul 19 kl. 05:30

Rusta Skånes småföretag

Skånes småföretag behöver stärkas och rustas inför lågkonjunkturen. Fyra av fem jobb skapas i små och medelstora företag. När tillväxten nu mattas av är det viktigare än någonsin att stärka och stötta Skånes småföretag.

Skånskan - 02 maj 17 kl. 05:00

Skånes pärla kan återuppstå

Höör/Eslöv På 1950-talet kallades den Skånes pärla och folk ända från Malmö åkte dit för rekreation. Storhetstiden för Ringsjön kan återuppstå, det ska Eslövs och Höörs kommuner se till.
I sommar påbörjas ett projekt som kan leda till en vandringsled runt sjön.

Regeringen - 05 maj 16 kl. 07:02

Mätinstrument för LSS-verksamheter ska testas

Regeringen har beslutat att bevilja Minneskliniken vid Skånes Universitetssjukhus medel för att testa och utvärdera ett mätinstrument för LSS-verksamheter. Målgruppen är personer med kognitiva funktionsnedsättningar..

Skånskan - 11 maj 17 kl. 10:12

Här är Skånes mest skuldsatta

Tjugo män sitter med skulder hos Kronofogden på sammanlagt 5 miljarder kronor, och är Sveriges mest skuldsatta personer. ERWP.fif(0)Nyhetsbyrån Siren har tagit del av färsk statistik från Kronofogden, och kan län för län visa vem som är mest skuldsatt.

Skånskan - 23 jul 18 kl. 14:00

Skånes politiska landskap

”I Bjuv styr en blandad majoritet meld socialdemokraterna, som fick hela 43,56 procent 2014, och centarpartiet, liberalerna samt kristdemokraterna.” ”I Bromölla styr socialdemokraterna i minoritet. Det fick 31,98 procent av rösterna 2014.

Skånskan - 25 nov 19 kl. 20:23

Butik nominerad som Skånes bästa

TORNA HÄLLESTAD Lanthandeln i byn Torna Hällestad är nominerad som en av Skånes bästa mataffärer.Det är Magasinet Skåne som har nominerat den populära lanthandeln som är en del av destination Torna Hällestad. – Vi är jätteglada över utmärkelsen.

Kristianstadsbladet - 29 okt 14 kl. 19:37

Skånes tv-pucklag i bussolycka

Fem spelare från Skånes tv-pucklag fick föras till sjukhus efter en bussolycka på E18 strax utanför Kristinehamn på onsdagseftermiddagen.
Enligt lokala medier skulle en lastbil göra en högersväng när bussen skulle köra om och de kom för nära och stötte i varandra. De färdades i samma körriktning.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Pådrag i centrum – polisen letar efter hotfulla personer

Vid 17.46 larmades polisen till tågstationen i Kristianstad efter att en väktare tryckt på sitt överfallslarm. Anledningen ska vara att en eller flera personer som har uppträtt hotfullt och våldsamt..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Ulf Andersson lämnar Kristianstads kommun

Den hårt kritiserade avdelningchefen på tekniska förvaltningen, Ulf Andersson, lämnar Kristianstads kommun. Han bedöms ha varit jävig när han anställde sin systerdotters man..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Vård: Ögon- och hudvård kan sökas utan remiss

Det blir inget krav på remiss för att söka sjukvård för ögon, hud eller grå starr inom vårdvalet. Det skulle bli för stora men för patienterna och primärvården och problem att följa lagen..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Nya biljettpriserna ska ses över – kritik mot orimliga höjningar

Skånetrafiken ska se över den nya prismodellen för att hitta sträckor där den leder till för stora prishöjningar. Resor till och från Kristianstad och Hässleholm är några exempel där priserna ökat kraftigt. .

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Ett steg närmare nya E22 – i dag öppnas ny bro

Hösten har varit blöt, men hittills håller tidsplanen för nya E 22 mellan Sätaröd och Vä. Under torsdagen öppnas nya Sigridslundsvägen..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Män i bråk på stationen

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Polisen har spärrat av villa i Tollarp – kopplas till mordutredning

En man i 20-årsåldern tros vara inblandad i Emilia Lundbergs död. Mannens bostad är avspärrad och bevakad av polis..

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Inbrott: Verktyg stals från fabrik

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Politiskt tryck på tekniska chefen

På fredag ska tekniska förvaltningens chef Bengt Olsson presentera en handlingsplan för att komma tillrätta med arbetsmiljöproblemen på anläggningsavdelningen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.