Skånskan > Nyheter

Monday, 09 December, 09:23

Skånskan - 02 dec 19 kl. 20:00

bort med festSkurup Trivselträff med pop- och rockiga tongångar och skönsjungande elever arrangeras på Dannero enligt tradition.På torsdag nästa vecka arrangeras mys i vintermörkret på Dannero i södra Skurup. Elever från Hallenborgsskolan iklär sig glitter och vita särkar och skapar julstämning med luciasång i den stora ladan.
Programmet börjar klockan 14.30 men insläppet sker redan vid 13.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Trivselträff, Dannero, Skurup, Hallenborgsskolan, Lejongapen, Lions, Leif Olsson, Baps, Danne Stråheds, Dynamo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: bortmed , fest
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

12 anledningar att ha fest 2012 - inte bara nyår!

Nytt år, nya anledningar att träffa vänner och ha roligt. I vardagens jäktande glömmer vi ibland bort att prioritera oss själva och det vi uppskattar - att träffa vänner och umgås. Vi är rätt lutheranska och prestationsinriktade i Sverige, och att jobba och ordna i hemmet låter vi inte sällan gå före att roa oss.

Skånskan - 27 aug 19 kl. 05:00

Det blir fest i Killhult – i år igen

Killhult Den 31 augusti blir det fest på Killhult för cancersjuka barn – den här gången i mindre tappning.
– Det känns som att cirkeln är sluten, säger den mångårige festfixaren Bengt Nilsson.I stället för en stor fest på Kristianstad airport som det var tänkt blir det som förr, hemma på gården i Killhult, lördagen den 31 augusti.

YLE - 22 jan 17 kl. 06:30

Du kan be Google ta bort sökresultat om dig själv - men hemlig behandling hotar yttrandefriheten, säger professor

Det har i närmare tre års tid varit möjligt för EU-medborgare att ta bort sökresultat om sig själva från sökrobotar såsom Google. Beslutet om huruvida en viss länk ska tas bort eller inte fattas av sökföretagen själva utan insyn utifrån. När en viss spansk medborgare googlade sig själv år 2009 så var han inte nöjd med det han såg.

Nyheter 24 - 04 nov 11 kl. 15:03

Helsingborg kokar: "En fest till kan aldrig vara ett problem"


Mattias Lindström och HIF är inte slitna efter SM-guldet - nu går de för cupguldet. HELSINGBORG. När Nyheter24 når Mattias Lindström har de precis gått igenom de sista förberedelserna inför morgonens cupfinal.

Sydsvenskan - 18 dec 15 kl. 20:22

"Livet är en fest" släpps som podd

Den hyllade musikhistoriska radioserien "Livet är en fest" ska släppas som podd för nedladdning under sex månaders tid. Dessutom kommer den uppföljande serien "Festen fortsätter" också att göras tillgänglig i poddformat."Livet är en fest" gjordes av Stefan Wermelin, Staffan Schöier och Anders Löwstedt och började sändas i P3 2000.

Helsingborgs Dagblad - 18 dec 15 kl. 20:22

"Livet är en fest" släpps som podd

Den hyllade musikhistoriska radioserien "Livet är en fest" ska släppas som podd för nedladdning under sex månaders tid. Dessutom kommer den uppföljande serien "Festen fortsätter" också att göras tillgänglig i poddformat."Livet är en fest" gjordes av Stefan Wermelin, Staffan Schöier och Anders Löwstedt och började sändas i P3 2000.

Sydsvenskan - 03 nov 11 kl. 08:37

"Mer bekymmer runt nästa fest"

I Charkiv laddas det för två fotbollsfester: en ikväll och en om ett halvår. Kvällens fest är ett faktum - men hur går det med EM, undrar Anja Gatu.
Charkiv laddar.

Trelleborgs Allehanda - 01 sep 13 kl. 12:45

Festens rester sopades bort

Foto: Sara Johari
När de flesta Trelleborgarna tar igen sig på hemmaplan efter årets stora fest är ett antal pigga själar uppe med tuppen på söndagsmorgonen och städar undan resterna.
? Oj!

PI - 18 apr 11 kl. 19:25

Fest med djungeltema polisanmälad

LUND Efter en fest som Hallands och Helsingkronas nationer höll där tre svartsminkade personer försågs med rep runt halsen och såldes som slavar väljer nu Afrosvenskarnas riksförbund att polisanmäla händelsen. På lördagen arrangerades en fest på Hallands nation med temat djungel. Tre svartsminkade personer med rep om halsen leddes in i lokalen av en ”slavhandlare” och under kvällen ”såldes” de vid en påhittad auktion innan festen förflyttades till Helsingkrona nation.

Sydsvenskan - 26 jan 12 kl. 06:30

Fest och protest på Tahrirtorget Varför är du här?

Det var nästan som en tidsresa tillbaka till de euforiska veckorna på Tahrirtorget för ett år sedan, de som ledde till att Egyptens president Hosni Mubarak störtades.
I går, på årsdagen av revolutionens utbrott, var torget än en gång fyllt till bristningsgränsen av hundratusentals egyptier. De strömmade dit längs broarna över Nilen och från Kairos alla delar i kilometerlånga karavaner med flaggor, plakat, trummor och slagord.?

Trelleborgs Allehanda - 15 jan 14 kl. 08:15

Byalag vill satsa mer på sommarens fest

Arkivfoto: Sara Johari
Smyge byalag vill spänna bågen och sikta högre vad gäller den årliga Smygefestivalen.
När Smygebygdens gille för ett par år sedan ombildades till byalag bytte också gillesdagarna namn till Smygefestivalen, en fest med både musik, dans, knallar och tivoli. I fjor räknade byalaget in mellan 500 och 600 besökare per dag under den tre dagar långa festen, centrerad kring Köpmansmagasinet i början av juni.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Stopp för motion om solceller

ESLÖV Miljöpartisten Lars Ahlfors har lagt en motion om att kommunen ska dra igång ett pilotprojekt för utbyggnaden av solcellstekniken.
Men kommunstyrelsen beslutade att ärendet skulle utgå när man hade möte.I motionen föreslår Lars Ahlfors (MP) att det ska skapas ett pilotprojekt för att stimulera solcellsutbyggnaden i Eslövs kommun.

Skånskan - 10 timmar sedan

Awad fortsätter i HK Malmö

HANDBOLL HK Malmö har förlängt avtalet med försvarsgeneralen Kassem Awad i två år.
24-åringen är därmed säkrad till säsongen 2021-2022.Awad anslöt från Nyköping 2016 och har på kort tid etablerat sig som en av Handbollsligans bästa försvarsspelare.

Skånskan - 11 timmar sedan

Demokrati eller inte?

Debatt Vill vi att våra barn och barnbarn ska växa upp i en demokrati? Det är en fråga som svenska väljare måste ställa sig med tanke på den politiska utvecklingen. Det är allvar nu.

Skånskan - 12 timmar sedan

Silverdepp i Fair Play efter historisk rysare

TENNIS Fair Plays herrar tvingades kliva ner frå För första gången spelades ett avgörande supertiebreak – och där var gästerna hetast, 3-4.Malmöparet Frederik Nielsen/André Göransson hamnade tidigt i underläge mot Markus Eriksson/Christian Samuelsson och kom aldrig i kapp.
8-10 och guldet till GLTK
– Roligt att vara med om en sådan här match som verkligen hade allt, men avslutningen var självklart inte lika rolig, suckade Göransson.

Skånskan - 15 timmar sedan

Exadvokat bröt avspärrning

Malmö Trots att polisen spärrat av ett område i Västra hamnen för att röjdykare skulle kunna undersöka ett område så bröts avspärrningarna. En pappa med små barn tog sig innanför avspärrningarna, liksom en före detta advokat och en man med permobil. Det skriver Kvällsposten på sin sajt.

Skånskan - 15 timmar sedan

De hjälper ge övergivna katter nytt hem

Malmö Hittills år har Katthjälpen i Malmö gett 54 katter nya hem. Verksamheten är ideell, men kringkostnaderna är stora liksom hjälpbehovet.
På söndagen höll föreningen öppet hus för nyfikna som funderar på att bli volontärer, adoptera en katt eller bidra med en slant.

Skånskan - 16 timmar sedan

Bil voltade på Amiralsgatan

Vid kvart i fem-tiden på söndagseftermiddagen larmades polisen till Amiralsgatan med anledning av en olycka.Det är en personbil som ska ha voltat i höjd med S:t Knuts torg. En person uppges var kvar i fordonet.

Skånskan - 17 timmar sedan

Apotekare låg bakom svinn

Malmö Malmöapoteket hade problem med svinn av narkotikaklassade läkemedel från det egna lagret.
Det visade sig snart att det var en anställd farmaceut som låg bakom medicinstölderna.Nu har apotekaren anmälts till Inspektionen för vård och omsorg.

Skånskan - 22 timmar sedan

Villa övertänd – en till sjukhus

En villa i Hemmestorps Eke utanför Sjöbo brinner. Räddningstjänsten är på plats men kommer inte kunna att släcka branden. Strax före klockan 10 på söndagen larmades SOS om en brand i Everlöv i Sjöbo kommun.

Skånskan - 23 timmar sedan

Påverkad man hade kniv i bilen

Vid en bilkontroll hittade polisen hittade de ett luftvapen och en kniv i mannens bil. När polisen skulle kontrollera en personbil på Kulladalsgatan, börjar man misstänka att föraren, en 22-årig man, är drogpåverkad. Han medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.