Skånskan > Opinion

Friday, 13 December, 05:03

Skånskan - 02 dec 19 kl. 19:30

Tog sin elev på brösten – dömsMELLANSKÅNE En mellanskånsk lärare i 50-årsåldern döms till dagsböter och villkorlig dom för att ha tagit en kvinnlig elev på brösten.Flickan, som är något under 18 år, hade en hel del kontakt med läraren genom meddelanden på Facebook. En dag förra året kom de överens om att träffas och hon kom hem till honom en dag när hans familj var bortrest. Sedan går meningarna isär om vad som hände. Läraren menar att flickan visade att hon ville ha fysisk kontakt genom att ställa sig tätt intill honom, lägga sin hand på hans axel och vidröra honom med sina bröst.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MELLANSKÅNE En, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Togsin , elev, brösten, döms
Sydöstran - 22 okt 18 kl. 13:30

Elev kastade sten mot skolpersonal

En tonårspojke misstänks för försök till misshandel efter att ha kastat sten mot skolpersonal på Snäckebacksskolan..

DalaDemokraten - 05 apr 14 kl. 05:50

Dalakillar tog Vita Hästen till allsvenskan

ISHOCKEY/NORRKÖPING I den näst sista kvalserie-omgången såg Vita Hästen från Norrköping till att säkra en plats i allsvenskan 2014/2015. Med i laget.

YLE - 27 jun 12 kl. 07:04

Lärare i tingsrätten för att ha slagit elev

En före detta lärare från Sursik skola i Pedersöre står åtalad för att ha misshandlat en 13-årig elev hösten 2009. Österbotten Tidning skriver i dag att försvaret i tingsrätten hävdar att läraren aldrig slog eleven, utan han bara markerade ett slag som man ofta gör inom kampsporter. Läraren erkände däremot att han efter att han blev uppsagd från sitt jobb publicerade uppgifter om sin tidigare chef, Pedersöres utbildningsdirektör, tillsammans med en kränkande text på internet..

Nya Wermlands Tidningen - 09 jun 14 kl. 06:00

Inte kränkande skicka hem elev

Lundsbergs skola svarar Skolinspektionen angående hemskickandet av en elev hösten 2012. Enligt skolans yttrande var det inte fel att skicka hem eleven. Däremot håller huvudmannen med om att dokumentationen kring avstängningen kunde ha skötts bättre..

Skånskan - 27 feb 18 kl. 16:23

Amatörtränarna tog för sig

TRAV Två amatörtränare fick besöka vinnarcirkeln på Jägersros lunchtrav under tisdagen. ERWP.fif(1)– Det här var kul, det är alltid hård konkurrens och svårt att vinna här på Jägersro, säger Sandra Anic efter segern med Giel Wielinga.

Skånskan - 27 apr 18 kl. 05:00

Pojke kastade sten på Kerstins vindruta

Eslöv När Kerstin Klein i måndags körde sin bil på Ringsjövägen i Eslöv, träffades vindrutan av en sten stor som en knytnäve.– Jag såg två pojkar som stod intill vägen och jag såg att den ena böjde sig ned och tog upp en sten – men inte i min vildaste fantasi kunde jag föreställa mig att han skulle kasta den mot bilen, säger Kerstin Klein. Det hela inträffade i måndags när Klein var på väg hem från badet efter att ha lett ett vattengympa-pass.

Trelleborgs Allehanda - 30 okt 14 kl. 22:36

Vita Hästen i topp igen

Vita Hästen är nykomlingen som gillar att ligga i toppen. Torsdagens 2-0-seger över Almtuna innebar att Norrköpingslaget åter gick upp i serieledning i hockeyallsvenskan.
Det var jämnt och målsnålt i Himmelstalundshallen.

Kristianstadsbladet - 30 okt 14 kl. 22:36

Vita Hästen i topp igen

Vita Hästen är nykomlingen som gillar att ligga i toppen. Torsdagens 2-0-seger över Almtuna innebar att Norrköpingslaget åter gick upp i serieledning i hockeyallsvenskan.
Det var jämnt och målsnålt i Himmelstalundshallen.

Expressen - 09 aug 16 kl. 15:37

Alex hjälpte hästen – hyllas i sociala medier

Lovisa Sundin, 19, var på semester utomlands när hästen skulle på återbesök hos veterinären.Då gjorde hennes fästman Alex, som inte alls är särskilt hästvan, det enda rätta – och såg till att hästen kunde besöka kliniken på utsatt tid.– Jag tänkte bara: "Hur svårt kan det vara?

Expressen - 10 okt 15 kl. 20:57

BIK Karlskoga slog Hästen efter ett drama

BIK Karlskoga slog Vita Hästen med 3-2 efter stort drama. Med bara minuten kvar tog Vita Hästen matchen till förlängning. Väl där blev Henrik Björklund stor hjälte med sitt avgörande mål..

NT - 21 sep 15 kl. 22:52

Full pott hemma för Hästen

Två Örebromål tog Vita Hästen tillbaka på vinnarspåret..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

KRÖNIKA: Galet att sparka Rösler efter detta

Vilken total succé. Malmö FF:s säsong – och Markus Rosenbergs karriär – slutade på allra bäst tänkbara sätt i en enorm himmelsblå eufori på Parken i Köpenhamn.
Inte bara det att MFF äntligen lyckades besegra den danska ärkerivalen, ”storebror” FCK som man drömt om att detronisera som bästa laget i Skandinavien.

Skånskan - 8 timmar sedan

Musikavgifter höjs nästa år

STAFFANSTORP
Från och med den 1 januari 2020 höjs avgifterna i musikchecksystemet. Det beslöt en majoritet i kommunfullmäktige på onsdagen men beslutet var långt i från enigt. Beslutet innebär att avgifterna höjs från 1 300 till 1 500 per termin i ämneskurs, från 650 till 800 för liten grupp och från 500 till 600 kronor per termin i stor grupp.

Skånskan - 8 timmar sedan

Han forskar om brädspelens mysterier

SPELPAPPA. Jimmy Wilhelmsson tycker om att spela brädspel. Men kanske ännu mer tycker han om att forska kring dem, hur de kom till, vem som kläckte idén.

Skånskan - 9 timmar sedan

Leksaksmuseet vill växa

ESLÖV Platsen räcker inte till för det populära leksaksmuseet i Eslöv. Nu ansöker man om att få bygga till för att kunna visa ännu fler föremål.Tusentals föremål finns redan att se på Eslövs leksaksmuseum, som ligger på Kvarngatan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Vikingar och ponnyridning

HJÄRUP De två kommande helgerna blir det julkul i Jakriborg i Hjärup.
Det är trettonde året i rad som julmarknad arrangeras här och nu är programmet klart.Genuin julstämning i medeltida miljö utlovas liksom hantverk, besök av vikingar med mera.

Skånskan - 9 timmar sedan

Stal plånbok från 87-åring

Kävlinge När den 62-åriga kvinnan handlade med sin demenssjuka mor passade hon på att stjäla från en 87-åring. Nu döms kvinnan mot sitt nekande för stöld.Det var i maj i år som 62-åringen var på Netto med sin svårt demenssjuka mamma.

Skånskan - 10 timmar sedan

Nöbbelöv får 700 bostäder

lund Byggnadsnämnden tog på torsdagskvällen rad viktiga beslut för kommunens utveckling.
Politikerna gav grönt ljus för 700 nya bostäder på Nöbbelöv, för lägenheter i den byggnad där historiska institutionen tidigare låg samt för en ny fördjupad översiktsplan för Veberöd utan järnvägsplaner.Nämnden gav även klartecken till Skanska att gå vidare med planerna på ett kongresscenter på fastigheten där gamla tingsrätten ligger.

Skånskan - 11 timmar sedan

Slog på fel bil som sen brann

Furulund/Lund Slumpen tycks spela stor roll för paret som står åtalade för tretton av sommarens bilbränder. Bitvis har det varit svårt för rätten att hänga med i förklaringarna. Nu tar rättegången julledigt.

Skånskan - 11 timmar sedan

Miljoner i minus för nämnd

ESLÖV Året går mot sitt slut och vård- och omsorgsnämnden kan konstatera att man ser ut att gå mot ett minusresultat på åtta miljoner kronor för helåret.
Tony Hansson (S) konstaterar att läget i alla fall inte verkar ha försämrats, utan att det är ungefär samma prognos som delårsprognosen visade..

Skånskan - 11 timmar sedan

Ny norm för socialbidrag

ESLÖV Regeringen tar varje år beslut om en riksnorm som ska ligga till grund för beräkningen av försörjningsstöd. Normen för nästa år räknas upp med 1,9 procent jämfört med årets norm.
Det är sedan kommunerna som ska dela upp riksnormen i olika kostnadsposter som motsvarar de kostnader i ett hushåll som riksnormen är tänkt att täcka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.