Expressen > Nyheter

Friday, 06 December, 17:24

Expressen - 02 dec 19 kl. 19:31

Man utsatt för knivrån i HörbyEn man utsattes för ett knivrån vid Karnas backe i Hörby på måndagskvällen.Det är inledningsvis oklart m rånarna fick något med sig från rånet..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hörby, Karnas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man utsattför , knivråni , Hörby
Skånskan - 02 dec 19 kl. 19:09

Man knivrånad av två personer

Hörby En man ska ha blivit rånad och hotad med kniv i Hörby under måndagskvällen. Enligt polisen i Skåne ska rånet ha skett nära Karnas backar strax före klockan 18.30.

Skånskan - 25 apr 17 kl. 09:25

Hörby kan ha brutit mot upphandlingsreglerna

HÖRBY Hörby kommun kan ha brutit mot reglerna om direktupphandling när man skrev avtal om att placera 14 ensamkommande barn hos HVB Strandpärlan. Avtalet hade även stora avtalstekniska brister.
Det visar en revisorsgranskning av avtalshanteringen i tekniska nämnden och socialnämnden.

Skånskan - 29 jan 19 kl. 17:22

SD-kommunalrådet i Hörby får bevakning efter hot

Hörby Kommunstyrelsens ordförande i Hörby Cecilia Bladh In Zito (SD) har under de senaste månaderna utsatts för både hot och trakasserier. Det ska vara okända människor som har röjt runt i hennes trädgård och bland annat skickat hotfulla brev. Trakasserierna ska ha startat i oktober i fjor.

Skånskan - 26 apr 16 kl. 19:04

Samhall utsatt för klotter

HÖRBY Hörbypolisen har fått in en anmälan om att någon har klottrat på Samhalls byggnad på Rosengatan i Hörby. Skadegörelsen ska ha inträffat kring den 20 april..

Skånskan - 29 mar 19 kl. 18:19

85-åring utsatt för bedrägeri

HÖRBY En man i 85-årsåldern i Hörby har utsatts för ett bedrägeriförsök. Han tror att någon har kommit över hans personuppgifter och med hjälp av dem beställt varor på Internet i hans namn.
Mannen blev uppringd av ett företag den 19 mars, som sade att de behövde ha kompletterande uppgifter från honom för att kunna fullfölja beställningen som han påstods ha gjort.

Skånskan - 02 apr 19 kl. 16:13

80-åring utsatt för bedrägeri

HÖRBY Polisen i Hörby har fått in ytterligare en anmälan om bedrägeriförsök. En man i 80-årsåldern uppger att någon har kommit över hans personuppgifter och använt dem för att beställa diverse varor på Internet.
Han anade att något inte stod rätt till när det en dag kom ett brev från en kreditupplysningsföretag i hans brevlåda.

Skånskan - 15 aug 16 kl. 11:07

Tidningsbud utsatt för misshandel

hörby Tidningsbudet var på väg hem efter avslutat arbetspass när han plötsligt blev oprovocerat misshandlad av en främmande man.Det var strax före klockan fem på morgonen i söndags som tidningsbudet, en man i 20-årsåldern, var på väg hem efter att ha avslutat nattens pass med utbärning av tidningar.
På Kungsgatan mötte han en man som av okänd anledning uppträdde aggressivt och hotfullt.

Skånskan - 26 nov 19 kl. 15:30

Många känner sig fortfarande otrygga

HÖRBY Det är fortfarande många Hörbybor som känner sig otrygga när de vistas ute i samhället sena kvällar, visar polisens trygghetsmätning för 2019.600 personer i Hörby centrum och övriga kommunen har fått chansen att svara på trygghetsmätningen. Svarsfrekvensen var 62,5 procent.

Skånskan - 25 mar 17 kl. 06:00

Johan Ohlin: Polisanmälningarna ett hot mot det fria demokratiska samhället

HÖRBY Sverigedemokraterna i Hörby, tänker inte ta bort länken till Ledarsidornas inlägg från sin hemsida. Johan Ohlin, som lade upp länken, ser anmälningarna som ett bevis för att ”det demokratiska klimatet i Hörby är djupt skadat”.
Leif Rosvall (M) i kommunrevisionen är också förvånad över angreppen från Susanne Meijer.

Skånskan - 29 nov 15 kl. 18:00

Friad från våldtäkt – hotade annan kvinna

HÖRBY Den 30-årige Hörbybon krävde 35 000 kronor i skadestånd för lidande efter att ha suttit häktad för en våldtäkt som senare avskrevs.
När han lämnade in sitt skadeståndskrav för lidande ska han under samma period ha utsatt en närstående kvinna för hot och kränkningar.
Den 30-årige mannen har nu åtalats för grov fridskränkning och får sitt skadestånd utbetalt när han på nytt sitter häktad.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Väg avstängd efter trafikolycka – oklart skadeläge

En singelolycka har inträffat på E65 i höjd med Börringe.Skadeläget är okänt. .

Expressen - 30 minuter sedan

Flera fordon har krockat på E4

Flera fordon har krockat på E4 i höjd med trafikplats Glädjen i Upplands Väsby.Olyckan ska ha skett i norrgående riktning och två fordon är kvar i väntan på bärgning..

Expressen - 45 minuter sedan

23-åring häktas för mord i Malmö

En 23-årig man har häktats efter måndagens dödsskjutning i området Hermodsdal i Malmö..

Expressen - 45 minuter sedan

Greta Thunberg talar inför stora klimatstrejken i Madrid

Efter en mödosam resa är Greta Thunberg vid sin slutdestination: Klimatmötet COP25 i Madrid.En enorm uppslutning väntar till klimataktivistens stora fredagsstrejk..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: En allvarligt skadad i frontalkrock

I Lidköping har en epa-traktor och en personbil frontalkrockat.Fyra personer är förda till sjukhus där en person är allvarligt skadad.– Det har varit rörigt på platsen, säger Ola Jakobsson, inre befäl vid räddningstjänsten Mellersta Skaraborg..

Expressen - 1 timme sedan

Sofias lugna firande efter det känslosamma dygnet

Under fredagen fyller prinsessan Sofia 35 år. Hon väljer dock att hålla firandet privat efter flera känslosamma framträdanden under torsdagen.Då sjöng hela Storkyrkan för henne – och tårarna rann på Sofia och Carl Philips kinder under hyllningskonserten till Aviciis minne.

Expressen - 1 timme sedan

Snart rullar 43 miljarder in på spararnas PPM-konton

På måndag börjar 43 miljarder kronor rulla in på svenskarnas PPM-konton.Det innebär i genomsnitt 7748 kronor per sparare.– Ett bra tillfälle att se över fondvalen i PPM, säger Frida Bratt, privatekonom på Nordnet.

Expressen - 2 timmar sedan

Anställda flyr från Arbetsförmedlingen

Mitt i den politiska konflikten om Arbetsförmedlingen fortsätter myndighetens anställda att fly.Under de två sista veckorna i november valde 114 personer att säga upp sig, rapporterar DN..

Expressen - 2 timmar sedan

Avvisades från bibliotek – kastade bajs och frön

Personerna upplevdes så stökiga att de ombads lämna biblioteket.Då kastade de de in bajs och solrosfrön i entrén..

Expressen - 2 timmar sedan

Skottlossning på amerikansk flottbas

Flera personer har skadats i en skottlossning på en amerikansk militärbas i Pensacola, Florida.Minst tio personer ha förts till sjukhus, enligt amerikanska medier.En beväpnad person rapporterades vid 14.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.