YA > Nyheter

Saturday, 07 December, 10:53

YA - 02 dec 19 kl. 18:54

Spökgarnsjakt har gett resultat – ”i linje med det vi uppskattat”Under den senaste veckan har sju fiskebåtar draggat i Bornholmsgattet för att få upp garn som ligger och spökfiskar. –Resultatet är i linje med det vi uppskattat, säger projektledare Vesa Tschernij..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Bornholmsgattet, Vesa Tschernij

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spökgarnsjakthar , gett, resultati , linjemed det vi , uppskattat
Alliansfritt Sverige - 18 jun 12 kl. 10:00

Vi håller med Gunnar Axén - rehabgarantin har gett resultat


GARANTI. Moderaternas ordförande i Socialutskottet, Gunnar Axén, skriver i Dagens Samhälle att regeringens rehabiliteringsgaranti har gett resultat. Och det har han helt rätt i.

Alliansfritt Sverige - 31 jan 14 kl. 11:02

Centerns strategi har inte gett resultat – den har fått konsekvenser

 
"När andra ägnar sig åt triangulering har vi satsat på värderingar. Det har gett resultat. Vi fick över 2000 nya medlemmar förra året.

YLE - 31 jan 17 kl. 04:44

Endast ett medborgarinitiativ har gett resultat

Få medborgarinitiativ når över gränsen på 50 000 namn. Av de som behandlats klart har endast ett lett till önskat resultat: Initiativet om en könsneutral äktenskapslag. Den 1 mars 2012 trädde en ändring av grundlagen i kraft som innebär att medborgarinitiativ kan lämnas till riksdagen.

Politikerbloggen - 11 feb 11 kl. 19:15

REINFELDT ? Folkets protester för frihet har gett resultat

REINFELDT OM EGYPTEN. Statsminister Fredrik Reinfeldt välkomnar att Mubarak avgått som president för Egypten. - Folkets protester för öppenhet, frihet och demokrati i Egypten har gett resultat, säger Reinfeldt.

Nya Wermlands Tidningen - 26 okt 12 kl. 07:30

Ett arbete som gett resultat

Det arbete som folkhälsoförvaltningen i Karlskoga och Degerfors belönas för är en rad insatser av förebyggande arbete mot droger som gett resultat..

GöteborgsPosten - 12 dec 13 kl. 05:00

Åtgärder i äldrevården har gett resultat

Målet är att alla ska kunna åldras i trygghet och självbestämmande med tillgång till en god vård och omsorg. Sedan 2011 har regeringen och Sveriges Kommuner och Landsting varit överens om inriktning och åtgärder inom den gemensamma satsningen på en mer sammanhållen vård och omsorg om de mest sjuka äldre – och det har gett resultat, skriver debattörerna..

Corren - 25 mar 14 kl. 11:34

Skärpt livsmedelskontroll har gett resultat

Miljökontoret i Mjölby har skärpt sin livsmedelskontroll det senaste året. Mer resurser, annat arbetssätt och höjd taxa har gett resultat..

SvD - 31 mar 15 kl. 22:10

”Malmös Europaäventyr har gett resultat”

Zlatan Ibrahimovic spelade 45 minuter mot Iran. Gjorde ett mål. Och passade till ett.

Hela Gotland - 28 mar 16 kl. 11:11

Enkäten har gett resultat

Vår läsarenkät Mobilkollen har gett resultat..

Hela Gotland - 28 mar 16 kl. 11:11

Mobilkollen har gett resultat

Vår läsarenkät Mobilkollen har gett resultat..

Hela Gotland - 02 jun 16 kl. 15:00

Bevattningsförbud har redan gett resultat

Det utökade bevattningsförbudet har redan gett resultat..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

SMHI varnar för blixthalka i delar av landet

Ett lågtryck rör sig österut och in över landet. På grund av sjunkande temperaturer och nederbörd varnar SMHI för plötslig blixthalka i Gävleborgs län och i Svealand. Men även i Värmland och Dalarna kan snöfall och underkylt regn frysa till och skapa problem på vägarna..

YA - 15 minuter sedan

Reed kan räkna med hån efter regelbrottet

Patrick Reeds regelbrott har väckt reaktioner i golfvärlden. Det har gjort amerikanen till en perfekt måltavla för hemmapubliken i nästa veckas Presidents Cup..

YA - 30 minuter sedan

Dyr konst: Fasttejpad banan såldes för över en miljon

En banan som tejpats fast mot en vägg med hjälp av silvertejp såldes i veckan för 120 000 dollar, motsvarande cirka 1,1 miljoner kronor, vid konstmässan Art Basel i Miami, skriver The Guardian..

YA - 1 timme sedan

Interna EU-bråk om klimatmål

EU sprider gärna bilden av sig själv med ledartröjan på i klimatomställningen. Men medlemsstaterna bråkar internt om ambitionsnivån och EU-toppmötet i veckan avgör om unionen kan skicka en enig signal till FN:s klimatmöte i Madrid..

YA - 1 timme sedan

Långt från frid i fredspristagarens Etiopien

Han hyllades som Guds son i ett febrigt Etiopien som drömde om förändring. Men motsättningarna har ökat och lovorden tystnat kring fredspristagaren Abiy Ahmed..

YA - 1 timme sedan

Glada och vemodiga medarbetare avtackades

Glada, men också lite vemodiga samlades på fredagen tio anställda inom skola och förskola på Konstmuseet för att avtackas efter många års anställning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.