Sydöstran > Nyheter

Monday, 09 December, 11:59

Sydöstran - 02 dec 19 kl. 19:04

De prisades för sina insatser inom kultur och fritidKarlskrona kommun delade under måndagen ut årets kulturstipendier, idrottstipendier och föreningsledarpris..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De prisadesför sina , insatserinom , kulturoch , fritid
Skånskan - 27 okt 16 kl. 21:32

Samtal inledda om kultur/fritid

Lund På torsdagen inleddes de blocköverskridande samtalen om stärkta förutsättningar för kultur, fritid, idrott och arrangemangsstöd under 2017.Initiativet kom från de styrande partierna, S och MP, som bjudit in alla övriga partier, utom SD.
Som bakgrund angavs att utmaningarna för de aktuella verksamheterna nu är större än tidigare.

Magazin24 - 23 feb 12 kl. 14:32

Kultur & Fritid ordnar resa till Romme Alpin

Onsdagen den 29 februari anordnar Köpings Kultur och Fritid den årliga skidresan till Romme Alpin i Borlänge. I år ska två bussar fyllas med skidsugna barn, vuxna och ungdomar. Klockan 07 på onsdag avgår bussarna till Romme Alpin från fritidsgården Bååten i Köping.

Skånskan - 06 dec 16 kl. 16:17

Kultur/fritid får ny ordförande

Lund Joakim Friberg (S) har avsagt sig uppdraget som ordförande i kultur- och fritidsnämnden från årsskiftet. ERWP.fif(1)Som hans efterträdare föreslås kommunalrådet Elin Gustafsson (S).

Skånskan - 07 apr 17 kl. 16:38

Kultur/fritid vill ha ytterligare 2,5 miljoner

Lund Det behövs ytterligare 2,5 miljoner kronor i år för att åtgärda det eftersatta underhållet på idrotts- och fritidsanläggningarna. ERWP.fif(1)Den bedömningen gör förvaltningen som nu föreslår att kultur- och fritidsnämnden ska begära summan från kommunstyrelsen för en förstärkning av driftsbudgeten.

Nya Wermlands Tidningen - 15 aug 18 kl. 13:21

Kultur, fritid och trygghet är viktigt

Politik. Kultur, fritidsaktiviteter och idrott bidrar till att skapa ett rikare samhälle att leva i..

Kristianstadsbladet - 18 nov 11 kl. 06:30

Grön chef tar över kultur och fritid

Nya kultur- och fritidschefen Jan Carlson är inte bara ny på posten utan även helt grön i kommunens värld. Efter flera år i samma bransch kände han att han ville göra något nytt i livet vilket till slut ledde honom till Östra Göinge.
ÖSTRA GÖINGE.

Skånskan - 30 okt 18 kl. 15:00

C ville behålla kultur och fritid

STAFFANSTORP Centerpartiet ställer sig i stort positivt till den föreslagna nya politiska organisationen i Staffanstorp.Den innebär i korthet att nämnderna tekniska och kultur och fritid försvinner och dessa frågor läggs i beredningar direkt under kommunstyrelsen samt att socialnämnden ersätts med tre nya nämnder. En omorganisation är bra, tycker Yvonne Nilsson (C).

NT - 11 aug 16 kl. 10:00

Ännu ingen chef till kultur och fritid

Sedan i våras har Söderköping stått utan chef för kultur, fritid och turism..

NSD - 26 maj 18 kl. 11:04

Jämställdhet inom kultur och fritid

I den nuvarande strategiska planen fick nämnden för kultur, fritid och unga i uppdrag att redovisa hur föreningsstödet och nyttjandegraden av anläggningarna fördelar sig med fokus på jämställdhet..

Skånskan - 31 maj 19 kl. 05:00

Han blir chef för kultur och fritid

skurup Ystadsbon Patrick Kronvall blir Skurups kommuns nya kultur- och fritidschef.
– Jag ser fram emot att lära känna Skurup, säger han till Skånskan.Patrick Kronvall, 44, tillträder tjänsten som kultur- och fritidschef i Skurup den 2 september.

Trelleborgs Allehanda - 30 sep 11 kl. 07:00

Kultur och fritid kan bli en nämnd

Arkivfoto: Tom Wall
Efter valet för ett år sedan har flera nämnder och förvaltningar organiserats om. Egentligen skulle områdena kultur och fritid också ha slagits ihop, men politikerna sa nej. Nu har de ändrat sig, och tjänstemännen delar redan kontor med varandra.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

Lusserock – överskottet till Musikhjälpen

Musikföreningen The Rock ger ”Lusserock i Falkvikskyrkan” den 15 december. Efter en ”rockgudstjänst” framträder åtta grupper mellan klockan 16-20. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Femteplats för FK Chapman i lag-SM

Lag-SM i fäktning avgjordes under lördagen i Stockholm. FK Chapman från Karlskrona deltog med ett lag bestående av elever från Fäktgymnasiet med Eric Lindquist, Mikael Toresten, Simon Fridh samt före detta eleven Axel Mattsson..

Sydöstran - 1 timme sedan

Förslag om ny databas mot penningtvätt

En ny databas hos finanspolisen dit alla banker skickar avvikande transaktioner automatiskt föreslås i en rapport beställd av Bankföreningen. Systemet kan byggas upp på tre år för 200–400 miljoner kronor, tror rapportförfattaren Martin Andersson, tidigare chef för Finansinspektionen (FI)..

Sydöstran - 1 timme sedan

Regeringsbyggnad i Malta stormad

Sydöstran - 45 minuter sedan

Klart: Så mycket höjs hyran i Karlskrona

Hyresförhandlingarna mellan Karlskronahem och hyresgästföreningen är nu avslutade. Det står därmed klart att hyran höjs med 2,12 procent. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Trafik: Sista tåget ska gå tidigare

Från och med 15 december går sista Öresundståget från Blekinge 23 minuter tidigare. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Thunberg: Jag kommer inte tala i dag

Intresset för klimataktivisten Greta Thunbergs pressträff vid klimatmötet i Madrid var stort och inledningen smått tumultartad. Men när 16-åringen intog podiet förklarade hon att hon tänkt lämna över ordet till andra unga som påverkats av klimatförändringar..

Sydöstran - 45 minuter sedan

TT-FLASH: Ryssland stängs av i fyra år

Antidopningsorganisationen Wada stänger av Ryssland från OS och andra mästerskap i fyra år, uppger AFP..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Skogsföretag fälls för Västmanlandsbranden

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.