Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 16 December, 01:42

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 19 kl. 19:00

Bra Pisapoäng, ja tack. Slutsatserna, nej tack.Svag vilja hos svenska politiker att ta åt sig OECD:s råd om hur skolan blir bättre..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Pisapoäng, OECD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bra, Pisapoängja , tack, Slutsatserna, nej, tack
Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 19:00

Bra Pisapoäng, ja tack. Slutsatserna, nej tack.

Svag vilja hos svenska politiker att ta åt sig OECD:s råd om hur skolan blir bättre..

GöteborgsPosten - 18 jun 18 kl. 15:54

"Tack Sverige, tack laget och tack Andreas Granqvist"

Allvarligt? Var skall det här sluta? Det här var ju hur bra som helst.

GöteborgsPosten - 18 jun 18 kl. 15:54

"Tack Sverige, tack laget och tack Andreas Granqvist"

Allvarligt? Var skall det här sluta? Det här var ju hur bra som helst.

Nya Wermlands Tidningen - 18 aug 11 kl. 07:30

Skogen har aldrig mått så bra

Aldrig har den svenska skogen mått så bra som nu, tack vare att så många enskilda människor äger den och vårdar den för sin framtids skull, skriver Robert Larsson..

Sydsvenskan - 19 feb 16 kl. 18:05

Ett kunskapslyft, tack. Så att Sverige inte sjunker.

Efter tio år i Sverige saknar två av tre flyktingar i Malmö fortfarande jobb.I Helsingborg är det inte fullt så illa, men illa nog: där är hälften utan arbete efter tio år.Helsingborg ligger därmed nära riksgenomsnittet, Malmö klart under, visar specialstatistik som tidningen tagit fram med hjälp av SCB, Statistiska centralbyrån.

YLE - 17 feb 15 kl. 18:05

Här är slutsatserna av #MittJobb

Vi har fått in nästan hundra tips och berättelser och många hundratals kommentarer i den öppna granskningen #MittJobb. Det råder nu ingen tvekan om att arbetslivets förändring berör många. Ikväll klockan 20 blir det chatt om det här på svenska.

PrivataAffärer - 15 jun 18 kl. 11:23

Hernhag: Två bra bettingbolag och en aktie att köpa i rekylen

Anders: Morrn! Om du skulle välja två bettingbolag? Trevlig sommar!

YLE - 14 dec 12 kl. 17:39

Katainen: Bra att det inte blev någon eurobudget

Statsminister Jyrki Katainen (Saml) försvarar resultatet från EU-toppmötet i Bryssel. Han menar att besluten bidrog till att förstärka och befästa euroområdet. Han gläder sig åt besluten som fattades, rörande bankunionen och ett fördjupat utrikes- och säkerhetspolitiskt samarbete.

PrivataAffärer - 06 sep 19 kl. 11:21

Hernhag: Tre bra fonder på lång sikt

Trannel: Hej! Av åldersskäl vill jag förenkla min hantering av värdepapper enligt nedan och tar gärna emot dina råd och anvisningar! Jag lägger upp ett konto med reinvesterande fonder.

PrivataAffärer - 01 feb 19 kl. 11:37

Hernhag: Fem bra aktier att investera långsiktigt i

Köp Marcius senaste bok: Här kan du köpa Marcus senaste bok "Bli rik på aktieutdelning". Petter: Hej Marcus, har du tips på tre till fem aktier att investera långsiktig i. Är det för sent att köpa Fortnox och Castellum?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Två män skjutna i Uppsala

Två män har hittats allvarligt skadade efter det att skottlossning hörts i Stenhagen väster om centrala Uppsala. – Ett flertal personer ringer om skottlossning, de har hört ett flertal skott, säger Torsten Hemlin vid Uppsalapolisen. Tillskyndande patrul.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nya gatuprotester i Libanon

För andra natten i rad har demonstranter och polis drabbat samman i Libanons huvudstad Beirut. Nära 50 personer har skadats och kravallpolis har använt tårgas, gummibeklädda kulor och vattenkanoner mot demonstranterna. Libanon skakas av protester sedan.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nederländske stjärnan skadad – kan missa EM

Det var en tung söndag för Lyon i den franska ligafotbollen. Inte nog med att det blev förlust med 0–1 hemma mot Rennes. Ligue 1-klubben fick dessutom sin stjärnspelare Memphis Depay långtidsskadad – något som bekräftades i ett uttalande efter matchen,.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Beskjuten bil hittad i Kristianstad

En bil med skotthål hittades i Näsby i Kristianstad vid lunchtid på söndagen. Bilen upptäcktes intill en vårdcentral. Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen och fordonet har tagits i beslag.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hon vann ”Allt för Sverige”

Det blev Jennifer Buhrow som tog hem segern i SVT:s "Allt för Sverige". I den nionde säsongens final slog hon ut sina tre kvarvarande konkurrenter, mötte Melissa Walls i den sista tävlingen och vann en träff med sin svenska släkt. – Jag är så överväldig.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kulturchefer kräver utredning om kulturen

Regeringen bör tillsätta en utredning som undersöker hur kulturfrågor kan få samma dignitet som bland annat bostads- och utbildningsfrågor, skriver ett antal chefer inom kulturlivet på Dagens Nyheters debattsida. Kulturen och kulturpolitiken har blivit.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Benzema sen poängräddare för Real Madrid

Real Madrid gick miste om att i ensamt majestät ta över serieledningen i den spanska ligafotbollen. Borta mot Valencia fick huvudstadslaget "bara" 1–1 från Mestalla-stadion – men det kunde ha blivit värre än så. Carlos Soler gav hemmalaget ledningen i d.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Kristoffersson fick ett perfekt avslut i WTCR

Johan Kristoffersson avslutade året med vinst när sista WTCR-tävlingen för säsongen avverkades i Malaysia. Efter att ha startat från den 22:a startrutan i det andra racet stod den svenske 31-åringen i mörker och regn för en mäktig upphämtning – och avan.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

L vill ha snabbspår för att neka asyl

Liberalerna vill införa ett snabbspår hos Migrationsverket för människor som sannolikt kommer att nekas asyl, eftersom de kommer från sådana länder där invånarna vanligtvis saknar asylskäl. Syftet enligt partiet är att inte ta resurser från personer som.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

990 000 kronor blev priset när fastigheten på Svängomstigen 1 i Asmundtorp bytte ägare

Ungt par slog till och köpte fastigheten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.