GöteborgsPosten > Nyheter

Thursday, 12 December, 10:15

GöteborgsPosten - 02 dec 19 kl. 09:22

Fortsatt tryck i bilhallarnaDen kommande fordonsskatten fick många köpare att söka sig till bilhallarna i november. Under månaden ökade nyregistreringarna av personbilar med 18 procent och lätta lastbilar ökade med 22 procent..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt trycki , bilhallarna
Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 09:21

Fortsatt tryck i bilhallarna

Den kommande fordonsskatten fick många köpare att söka sig till bilhallarna i november. Under månaden ökade nyregistreringarna av personbilar med 18 procent och lätta lastbilar ökade med 22 procent. "De ökade registreringarna förklaras till stor del av.

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 19 kl. 09:21

Fortsatt tryck i bilhallarna

Den kommande fordonsskatten fick många köpare att söka sig till bilhallarna i november. Under månaden ökade nyregistreringarna av personbilar med 18 procent och lätta lastbilar ökade med 22 procent. "De ökade registreringarna förklaras till stor del av.

DN - 02 jun 14 kl. 11:53

Full rulle i bilhallarna

Det är trångt i bilhallarna och i maj steg nyregistreringarna av personbilar med sju procent.Det är plussiffror för femte månaden i rad. ”Det här är en stark konjunktursignal”, säger Bil Swedens vd Bertil Moldén..

DI - 04 maj 15 kl. 10:53

Högtryck i bilhallarna

Det råder turbotryck i bilhallarna. Registreringarna av nya personbilar ökade med 11 procent i april enligt färska siffror från Bil Sweden. Volvo och Volkswagen dominerar toppen..

DI - 01 jun 16 kl. 10:15

Plattan i mattan i bilhallarna

Det var fortsatt full gas i bilhallarna i maj. Registreringen av nya personbilar uppgick till 34.475 vilket var en ökning med 17 procent jämfört med samma månad i fjol.

DI - 03 okt 16 kl. 09:24

Urstark månad i bilhallarna

Det råder fortsatt rally i bilhallarna och antalet registrerade personbilar ökade för 33:e månaden i rad. Det framgår av statistik från Bil Sweden..

DI - 01 feb 17 kl. 10:28

Fortsatt full gas i bilhallarna

Det var fortsatt full gas i bilhallarna i januari. Registreringen av nya personbilar ökade 7,6 procent jämfört med samma månad i fjol. Årets januarimånad hade dock två registreringsdagar fler än 2016 vilket normalt innebär omkring 10 procent fler registreringar.

DI - 01 jun 17 kl. 09:03

Full rulle i bilhallarna i maj

Bilmånaden maj blev ytterligare en bra månad i bilhallarna. Enligt statistik från branschorganisationen Bil Sweden ökade registreringen av nya personbilar med 2,5 procent i maj jämfört med samma månad i fjol..

Barometern - 27 jun 18 kl. 20:00

Ny skatt ger högtryck i bilhallarna: ”Är lite panikartat”

På söndag träder en ny fordonsskatt i kraft, kallad Bonus Malus. Det innebär kraftigt höjda avgifter för många nyregistrerade bilar och lastbilar. Något som fått köparna att rusa till bilhallarna för att få sina nya bilar registrerade innan halvårsskiftet..

DI - 02 jul 18 kl. 09:29

Rally i bilhallarna – bästa registreringsmånaden någonsin

Det var full rulle i bilhallarna i juni som bjöd på rekordsiffror för nyregistreringen av både personbilar och lätta lastbilar. Det visar siffror från Bil Sweden. .

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Bibliotekarien om nedläggningshoten: "Vore tragiskt"

300m2 i Brunnsparken och ytterligare fem bibliotek hotas av nedläggning..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Man i 80-årsåldern nedslagen i rånförsök

Det har inträffat ett rånförsök på Wieselgrensplatsen. Enligt polisens hemsida har en man i 80-årsåldern blivit nedslagen..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Staten ratar Stihl efter lättklädd kalender

Skogsstyrelsen slutar köpa in verktyg från motorsågstillverkaren Stihl i protest mot att företaget använder sig av lättklädda kvinnor i kalendrar som distribueras utomlands..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Svårt skadad hittad – mordförsök misstänks

En svårt skadad person har hittats utomhus i Bro, nordväst om Stockholm, och förts till sjukhus med ambulanshelikopter. Polisen misstänker försök till mord eller försök till dråp..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Ny storförlust för segerlösa nykomlingen

Småländska Åby/Tjureda har ingen lätt första säsong i bandyns elitserie. På onsdagen åkte nykomlingen på en ny förlust, 2–8 hemma mot Sirius, och laget jagar fortfarande sin första, historiska seger i högstaligan. På tolv omgångar har det hittills bara blivit en poäng..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Fedbesked gav modest ökning på Wall Street

USA-börserna rörde sig svagt uppåt efter Fedbeskedet om bibehållen ränta på onsdagen. Beslutet att hålla kvar vid intervallet 1,50–1,75 procent var mycket väntat..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Kristersson hoppar av stipendieuppdrag

Moderaternas ledare Ulf Kristersson hoppar av uppdraget att dela ut ett stipendium till minnet av Förintelsen. Avhoppet sker efter kritik om att han svikit ett löfte till en av Förintelsens överlevare genom sitt möte med SD-ledaren Jimmie Åkesson..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Tapentadol kan förklara överdoser i norr

Polisen misstänker att den narkotikaklassade opioiden tapentadol ligger bakom de många överdoserna i Västerbotten i början av november, skriver.

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Laurén och "The Mauler" vinnare i sina comebacker

Båda segrade i galan i Göteborg..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Sánchez får försöka i Spanien

Spaniens tillförordnade premiärminister Pedro Sánchez får i uppdrag av kung Felipe att försöka bilda regering. Sánchez kommer att börja sondera läget med de andra partierna från och med nästa vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.