Kristianstadsbladet > Lokalt

Friday, 06 December, 17:24

Kristianstadsbladet - 02 dec 19 kl. 18:04

Polisen har fått in flera tips om försvinnandet av EmiliaPolisen har på måndagen varit på plats i Tollarp. De har tagit emot flera tips och iakttagelser gällande försvinnandet av 20-åriga Emilia. I veckan har polisen planerad aktivitet i området som kräver specialkompetens..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Emilia, Tollarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenhar , fåttin flera , tipsom , försvinnandetav , Emilia
YLE - 02 sep 16 kl. 12:26

Man försvunnen i Raseborg - polisen ber om tips

Polisen letar efter Anders Enberg i Raseborg. Ingen har sett honom sedan halvsjutiden på morgonen den 22 augusti. Då sågs han i Stenåker i Karis.

SmålandsPosten - 12 jul 14 kl. 16:09

Polisen ber om tips gällande försvunna pojkar

Polisen har fortfarande inte funnit de två pojkar, 11 och 15 år gamla, som försvann från ett familjehem i Skararp utanför Traryd i Markaryds kommun. Polisen ber nu allmänheten om tips. Sökinsatser har pågått sedan i onsdagskväll då de båda pojkarna försvann, färdandes på en fyrhjulning.

Sydsvenskan - 07 feb 15 kl. 13:49

Sökinsats dröjde trots tips

Det har gått tre veckor sedan en 52-årig man med Downs syndrom försvann efter att ha lämnat sin dagliga verksamhet i centrala Helsingborg. Ett stämplat busskort visar att han steg på en buss till Mölle. Men trots att ett vittne, som säger sig ha sett den funktionsnedsatta mannen på bussen, hörde av sig till polisen redan dagen efter försvinnandet, så dröjde sökinsatsen fyra dagar, skriver Helsingborgs Dagblad.

Helsingborgs Dagblad - 07 feb 15 kl. 13:49

Sökinsats dröjde trots tips

Det har gått tre veckor sedan en 52-årig man med Downs syndrom försvann efter att ha lämnat sin dagliga verksamhet i centrala Helsingborg. Ett stämplat busskort visar att han steg på en buss till Mölle. Men trots att ett vittne, som säger sig ha sett den funktionsnedsatta mannen på bussen, hörde av sig till polisen redan dagen efter försvinnandet, så dröjde sökinsatsen fyra dagar, skriver Helsingborgs Dagblad.

SvD - 07 feb 15 kl. 13:47

Sökinsats dröjde trots tips

Det har gått tre veckor sedan en 52-årig man med Downs syndrom försvann efter att ha lämnat sin dagliga verksamhet i centrala Helsingborg. Ett stämplat busskort visar att han steg på en buss till Mölle. Men trots att ett vittne, som säger sig ha sett den funktionsnedsatta mannen på bussen, hörde av sig till polisen redan dagen efter försvinnandet, så dröjde sökinsatsen fyra dagar, skriver Helsingborgs Dagblad..

BT - 15 okt 13 kl. 12:37

Många nya tips efter fantombild

En flod av tips om den försvunna Madeleine McCann har kommit in sedan nya fantombilder på en potentiell misstänkt visats i tv. Det var brittisk polis som offentliggjorde datorframställda fantombilder på en ny misstänkt i det uppmärksammade fallet med den brittiska flickan, som försvann i Portugal maj 2007.Nya teorier om försvinnandet togs upp i BBC:s Crimewatch i går kväll.

News55 - 27 jun 16 kl. 11:04

Polisen efterlyser: Har någon sett 31-åriga Madelene?

LULEÅ. Polisen går nu ut med namn och bild på försvunna 31-åriga Madelene Vesterlund i hopp om att få tips från allmänheten. Som en nål i höstack Till Aftonbladet säger Kristina Lantto, kommunikatör vid polisen, att det just nu är som att leta efter en nål i en höstack.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mystisk video förvirrar i fallet Lisa – polisen undersöker tipsen

Det sprids en Youtubefilm på sociala medier som flera kopplar samman med 17-åriga Lisa Holms försvinnande. Videon lades upp den 24 maj under just namnet "Lisa Holm". Videon, som är kort, visar en räknare av något slag.

GöteborgsPosten - 08 nov 18 kl. 22:17

Många tips till polisen om försvunne pojken

Polisen har fått in ett hundratal tips om Dante. Men få handlar om att man sett honom utomhus innan försvinnandet.
– Det vi saknar är iakttagelser av pojken från det att han inte längre är hemma, säger polisen Tommy Nyman, på plats i Falkenberg..

Expressen - 18 maj 18 kl. 15:09

Polisen vädjar om tips efter försvunna Lena

Lena Wessman, 45, försvann tidigare i veckan från Örebro.Enligt uppgifter till Expressen ligger ett svartsjukedrama bakom händelsen.Nu vädjar polisen om tips kring försvinnandet och går ut med en bild på henne..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kristianstad: Äldre kvinna lämnade sitt kortnummer till bedragare

En äldre kvinna i Kristianstad har anmält ett misstänkt bedrägeri. På fredagen ska ha hon ha blivit uppringd av en person som ska ha lurat av henne 3 000 kronor. .

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Klart: Stadsfesten tillbaka 2020

Kristianstad fick en stadsfest igen, i somras. Enligt arrangören, en publiksuccé med 80 000 besökare. Nu är det klart med fortsättningen: Andra upplagan genomförs 7-11 juli 2020..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Absolut nyhet på traditionell julmarknad i Åhus

Absolut Home deltar i söndagens traditionella julmarknad och julskyltning i Åhus..

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Barnen springer, hoppar och klättrar i olika världar

En ny värld för barnen att leka i har öppnat på C4 Shopping. Barnen tränar utan att de vet om det för de har så roligt. .

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Pådrag i centrum – polisen letar efter hotfulla personer

Vid 17.46 larmades polisen till tågstationen i Kristianstad efter att en väktare tryckt på sitt överfallslarm. Anledningen ska vara att en eller flera personer som har uppträtt hotfullt och våldsamt..

Kristianstadsbladet - 23 timmar sedan

Ulf Andersson lämnar Kristianstads kommun

Den hårt kritiserade avdelningchefen på tekniska förvaltningen, Ulf Andersson, lämnar Kristianstads kommun. Han bedöms ha varit jävig när han anställde sin systerdotters man..

Kristianstadsbladet - Igår: 15:04

Vård: Ögon- och hudvård kan sökas utan remiss

Det blir inget krav på remiss för att söka sjukvård för ögon, hud eller grå starr inom vårdvalet. Det skulle bli för stora men för patienterna och primärvården och problem att följa lagen..

Kristianstadsbladet - Igår: 14:30

Nya biljettpriserna ska ses över – kritik mot orimliga höjningar

Skånetrafiken ska se över den nya prismodellen för att hitta sträckor där den leder till för stora prishöjningar. Resor till och från Kristianstad och Hässleholm är några exempel där priserna ökat kraftigt. .

Kristianstadsbladet - Igår: 13:30

Ett steg närmare nya E22 – i dag öppnas ny bro

Hösten har varit blöt, men hittills håller tidsplanen för nya E 22 mellan Sätaröd och Vä. Under torsdagen öppnas nya Sigridslundsvägen..

Kristianstadsbladet - Igår: 13:00

Män i bråk på stationenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.