YLE > Finland

Tuesday, 10 December, 23:30

YLE - 02 dec 19 kl. 11:12

Live: Både SDP och Centern håller möte i kväll om regeringskrisen – Svenska Yle följer med händelserna direktRiksdagsgrupperna förbereder sig för tisdagens interpellation. Centern har en central position i att bestämma hur det kommer att gå för statsminister Antti Rinne (SDP)..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
SDP, Centern, Yle, Antti Rinne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Live, Både, SDPoch , Centern, håller, mötei , kväll, om regeringskrisen Svenska Yle följer med händelserna direkt
YLE - 08 maj 19 kl. 09:36

Antti Rinne väntas välja Centern, SFP, De gröna och VF - Vi sänder live kl. 11.15 och följer den politiska dagen minut för minut

I dag klarnar det vilka partier SDP-ordföranden Antti Rinne försöker bilda regering med. Enligt uppgifter till Yle är det Centern, SFP, Vänsterförbundet och De gröna. Svenska Yle följer den politiska dagen minut för minut..

YLE - 08 maj 19 kl. 09:36

LIVE: Antti Rinne har gjort sitt val - vi följer den högintressanta politiska dagen minut för minut och sänder direkt

I dag klarnar det vilka partier SDP-ordföranden Antti Rinne försöker bilda regering med. Enligt uppgifter till Yle är det Centern, SFP, Vänsterförbundet och De gröna. Svenska Yle följer den politiska dagen minut för minut..

YLE - 29 apr 19 kl. 13:40

LIVE: SDP:s nya riksdagsledamot Hussein al-Taee kommenterar uppmärksammade Facebookinlägg

SDP:s Hussein al-Taee erkänner på sin blogg att han skrivit nedvärderande om homosexualitet och judar. De skärmdumpar på hans Facebookkommentarer som cirkulerat i offentligheten är äkta, säger han själv. al-Taee håller presskonferens kl.

YLE - 12 jun 16 kl. 07:14

Politiska superveckoslutet fortsätter – följ med live på Svenska Yle

Partidagarna för SFP, Samlingspartiet, Centern och Vänsterförbundet fortsätter under söndagen. Svenska Yle sänder direkt från bland annat SFP:s ordförandeval. Vid Svenska folkpartiets partidag i Åbo väljer man i dag en ny ordförande efter avgående Carl Haglund.

GöteborgsPosten - 20 apr 18 kl. 16:25

Live-tv: Alet–Centern

HP satsar vidare med livesändningen av lokalfotbollen. Den här gången stod Halmstadderbyt mellan Alet och Centern på tur..

GöteborgsPosten - 26 jul 18 kl. 21:00

LIVE-TV: Centern–Böljan Falkenberg

Division 2-laget Centern utmanade Böljan Falkenberg från Elitettan i kvartsfinalen i DM. Se matchen här!.

GöteborgsPosten - 07 sep 18 kl. 22:16

LIVE-TV: Centern–Laholm

Det var toppmöte och Hallandsderby i division 2 när Centern mötte Laholm. Se matchen och förhandsintervjuerna här!.

YLE - 28 nov 14 kl. 09:48

LIVE: Jubel utanför riksdagen

Inför riksdagens omröstning om en jämlik äktenskapslag ordnas en demonstration utanför riksdagshuset till förmån för medborgarinitiativet. Kärleksdemonstrationen LIVE
Så går omröstningen till Riksdagens plenum inleds klockan 13. Före omröstningen om medborgarinitiativet för en könsneutral äktenskapslag ska riksdagen rösta om flera andra saker.

YLE - 05 okt 15 kl. 17:01

Live: Diskussion om flyktingmottagning i Karleby

Karleby har inte tagit emot en enda av de kring 1 700 asylsökande som har kommit till Österbotten. Men nu funderar staden hur man bäst kan hjälpa till - öka antalet kvotflyktingar eller ordna en tillfällig flyktingmottagning? Karleby tar emot 30 kvotflyktingar vartannat år.

YLE - 03 dec 19 kl. 07:54

Rinne som bäst i möte med Centerns ledning - Svenska Yle följer med regeringskrisen live

De centrala personerna i Centerns ledning träffar statsminister Antti Rinne (SDP) klockan nio. Orsaken är den allt djupare regeringskrisen..

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Källa till Yle: Finland har en klar plan för att återbörda finländarna på al-Hol – de flygs hem då kurderna hämtar dem till gränsen vid Irak

Finland strävar aktivt till att återbörda de kvinnor och barn som befinner sig på fånglägret al-Hol i Syrien, enligt uppgifter Yle kommit över..

YLE - 3 timmar sedan

Här är Västnylands lucior 2019 - sprider ljus i sex olika delar av regionen

Nu är det klart vem som kröns till lucior i Västnyland. Totalt handlar det om sex lucior i Raseborg, Ingå, Lojo och Sjundeå..

YLE - 4 timmar sedan

Anette Karlsson: "Nog är jag besviken på att Borgå inte är med i sysselsättningsförsöket"

Borgå stad gick miste om både kommunförsöket med sysselsättning och en fjärde uppsökande ungdomsarbetare. Anette Karlsson (SDP) är besviken men hoppas på ett nytänk för att hjälpa arbetslösa..

YLE - 5 timmar sedan

Sannfinländarna undertecknar interpellation om al-Hol – Samlingspartiet överväger att göra det samma

Sannfinländarna meddelar att de kommer att lämna in en interpellation angående det syriska fånglägret al-Hol och de finländska medborgare som befinner sig där. De vill också utreda utrikesminister Pekka Haavistos förfaranden, för att se ifall han gjort sig skyldig till tjänstebrott..

YLE - 5 timmar sedan

Tunnel till skärgården och back för kommunreform när Åland fick ny regering

Centerns partiledare Veronica Thörnroos valdes idag till lantråd för Ålands landskapsregering. I regeringsprogrammet för den åtta personer starka regeringen går man tvärt emot vad den tidigare landskapsregeringen beslutat om skärgårdens trafiksystem och om kommunreformen..

YLE - 6 timmar sedan

Egentliga Finland satsar minst på bashälsovården - i Nyland ökar kostnaderna mest fram till 2030

Det finns stora variationer i vad social- och hälsovården kostar i olika delar av landet. Det här kommer fram i THL:s omfattande granskning..

YLE - 6 timmar sedan

Här är Finlands regering - ung, erfaren och kvinnodominerad

Det här är Sanna Marins regering som efterträder den kortlivade regeringen Rinne..

YLE - 12 timmar sedan

Tjänsteman vid Esbopolisen dömd till böter för sexuella trakasserier – jobbar fortfarande kvar

En civil tjänsteman vid Västra Nylands polisinrättning i Esbo har dömts till böter för att ha trakasserat en kvinnlig kollega sexuellt..

YLE - 8 timmar sedan

Hissarna vid järnvägsbron i Karis blir klara först i slutet av januari

Den nya busstationen i Karis har tagits i bruk. Staden tog emot området vid mottagningsgranskningen på måndag (9.12).

YLE - 10 timmar sedan

Rinne ut, Marin in: Riksdagen sade ja till Marin, presidenten godkände nya regeringen – vi sänder och rapporterar live

Finland får en ny regering i dag ledd av Sanna Marin. Riksdagen och president Sauli Niinistö ska utnämna Marin till statsminister och godkänna den nya regeringen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.