UT > Nyheter

Sunday, 15 December, 20:13

UT - 02 dec 19 kl. 17:30

Öppnar för toalett och omklädningsrum vid tennisbanornaOffentliga toaletter samt omklädningsrum vid tennisbanorna i Stadsparken ska förprojekteras. Ärendet dras nu ett nytt varv inför en eventuell kommande investering..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Stadsparken

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppnar för toalettoch , omklädningsrumvid , tennisbanorna
Västerbottens Folkblad - 04 feb 14 kl. 07:23

Gömde mobilkamera i flickornas omklädningsrum

En 17-årig pojke i Nyköping misstänks för olaglig kameraövervakning. Hans mobilkamera hittats i flickorna omklädningsrum. Det var i fredags som några gymnasieflickor först hittade 17-åringen som gömt sig inne på en toalett i omklädningsrummet.

YLE - 07 sep 17 kl. 07:49

Omklädningsrum för bara män eller kvinnor passar inte alla - "Rädslan att bli åsidosatt är stor"

För den som varken känner sig bekväm med att byta om på damernas eller herrarnas avdelning i simhallen, är möjligheterna begränsade och variationen stor inom huvudstadsregionen. I Sverige finns det vid ett flertal simhallar och idrottsanläggningar redan könsneutrala omklädningsrum. Också i Finland finns det på en del ställen könsneutrala wc-utrymmen för transpersoner och icke-binära personer, det vill säga personer som inte passar in i de traditionella könskategorierna.

Skånskan - 07 mar 16 kl. 14:00

Häleri av stöldgods från omklädningsrum

Mellanskåne Tre män stoppades vid Tysklandsfärjan i Trelleborg. I bilen hittade polisen kläder för cirka 20 000 kronor samt mobiler för cirka 50 000 kronor. Flera av dessa kan kopplas till stölder från omklädningsrum i södra Sverige.

Nyan - 15 jan 16 kl. 12:41

Könsneutralt omklädningsrum testas i Baltichallen

 

Baltichallen i Ytternäs, Mariehamn ska börja erbjuda könsneutrala omklädningsrum. Initiativet kommer från Regnbågsfyrens verksamhetsledare Sofia Enros, som under 2015 kontaktat flera idrottsanläggningar på Åland för att höra om det skulle vara möjligt att erbjuda könsneutrala omklädningsrum som komplement till de befintliga utrymmena för kvinnor/män.

- Det finns flera fördelar med ett könsneutralt omklädningsrum, säger Regnbågsfyrens ordförande Maria Antman i ett pressmeddelande.

Skånskan - 15 maj 19 kl. 19:40

Omklädningsrum blir försenade

TYGELSJÖ De nya omklädningsrummen på Pilbäcks idrottsplats i Tygelsjö kommer troligen att bli försenade.
Det förslag som tagits fram av en extern arkitekt blir för dyrt och under torsdagen väntas fritidsnämnden besluta att undersöka möjligheterna för en billigare variant i stället.Förra året beslutade fritidsnämnden att beställa en omklädningsbyggnad med fyra omklädningsrum till Pilbäcks idrottsplats.

Barometern - 04 jan 14 kl. 11:13

28 miljonershallen som har allt även mögliga omklädningsrum!

"Om man nu lägger så pass många skattemiljoner på dessa projekt måste man se till att det ser färdigt ut. Ett par lager ny färg på övriga ishallen för att passa ihop med nybyggnaden borde man ha kunnat fixa." Nybro kommun har gjort det igen.

Nerikes Allehanda - 15 mar 16 kl. 05:15

Gemensamma omklädningsrum!

Är det okej att ha separata badtider för kvinnor? Det pågår en upprörd debatt om detta på sina håll. Men låt mig ta den diskussionen ett steg till.

Uppsalanyheter.se - 22 okt 14 kl. 23:43

Nytt personrån i omklädningsrum

I går kunde vi rapportera om ett personrån i ett omklädningsrum på Fyrishov, idag skedde ett nytt personrån på intilliggande Fyrisfjädern.I går kunde vi rapportera om ett personrån i ett omklädningsrum på Fyrishov, idag skedde ett nytt personrån på intilliggande Fyrisfjädern.   På tisdagen hotade och rånades en person inne på ett av Fyrishovs omklädningsrum, flera mobiltelefoner och plånböcker stals också i samband med att gärningsmännen letade igenom flera väskor.

YLE - 25 apr 13 kl. 10:23

Könsneutralt omklädningsrum saknas inte hos oss

I Stockholm ska gymnasiet Södra latin ta i bruk ett såkallat könsneutralt omklädningsrum för elever som varken känner sig bekväma att byta om inför pojkar eller flickor. Rektorer i Helsingfors har inte sött på såna önskemål och känner inte att frågan är så angelägen här. Läs nyheten här: Skola i Stockholm inför känsneutralt omklädningsrum.

YLE - 25 apr 13 kl. 14:15

Könsneutralt omklädningsrum inte aktuella hos oss

I Stockholm ska gymnasiet Södra latin ta i bruk ett såkallat könsneutralt omklädningsrum för elever som varken känner sig bekväma att byta om inför pojkar eller flickor. Rektorer i Helsingfors har inte sött på såna önskemål och känner inte att frågan är så angelägen här. Läs nyheten här: Skola i Stockholm inför könsneutralt omklädningsrum.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Ishockey: Nittorp tappade segern – UIF föll borta

Två dåliga minuter i tredje perioden kostade Nittorp tre poäng – både i matchen mot Mölndal och i fortsättningsserien. UIF föll borta mot Trollhättan i höstavslutningen..

UT - 3 timmar sedan

Anna Claesson: I vad ligger egentligen julens kärna?

När ska granen in? Vem är först med att härma repliken ”Jag har närt en kommunist vid min barm” när familjen slagit sig ner framför Karl-Bertil Jonssons jul? När kommer tomten och hur mycket kan man ändra på julen?.

UT - 6 timmar sedan

Tips: Så kan du få en mer miljövänlig jul

Pekpinnarna kan bli många och svåra att leva upp till. Men samtidigt måste vi verkligen hjälpas åt för att rädda klimatet. Börja därför med att förändra i alla fall en sak ordentligt.

UT - 11 timmar sedan

Ung man döms för misshandel på skola

En konflikt mellan elever ledde till att en ung man knäade och slog en annan. Nu har mannen dömts till villkorlig dom och böter. .

UT - 14 timmar sedan

Sabina Eskil: En nervös ja-sägares bekännelser

Det finns många ja-sägare. Nog är det nästan modernt att säga ja, för då säger man ju typ ja till livet..

UT - 14 timmar sedan

Bokhandlaren: ”Jag har aldrig haft en tråkig dag på jobbet”

Konkurrensen inom bokbranschen är stenhård, men för Torbjörn Leander på Ekeskogs bokhandel är kombinationen av böcker och kundkontakt värd allt slit – inte minst under julhandeln som innebär jobb 30 dagar på raken..

UT - Igår: 18:12

Odd vass i fria programmet – avancerade i SM

I torsdags blev hemmahoppet Julia Odd sist i juniorklassen i SM. I lördagens fria program gick det bättre. Efter ett fint åk belönades hon med 14:e plats..

UT - Igår: 18:05

Musikhjälpen tog plats även på torget i Ulricehamn

Musikhjälpen har sänt live från Västerås ända sedan i måndags men idag präglades även Ulricehamn av insamlingen. .

UT - Igår: 15:12

Vd:n om utmärkelsen ”Årets sämsta bygge” – ”Inte en rättvis bedömning”

Ulricehamnsföretaget Hanssons hus entreprenad är huvudentreprenör för bygget Six one i Barkabystaden, Järfälla. Bygget blev av tidningen Byggnadsarbetaren utsett till Årets sämsta bygge 2019 efter att flera brister uppdagats och en dödsolycka inträffat. Nu uttalar sig vd:n i UT om kritiken.

UT - Igår: 15:00

Turistchefen om Nutleys betydelse: ”Flera tusen googlingar när Änglagård visas”

Att Colin Nutley och Helena Bergström väljer att spela in sina filmer och tv-serie-projekt i Ulricehamn för med sig positiva bieffekter som på vissa sätt kan vara svårmätbara. – Det finns ett otroligt värde i att de väljer oss gång på gång, säger Helena Haglund, turistchef. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.