Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 13 December, 15:25

Kristianstadsbladet - 02 dec 19 kl. 17:00

Läsartext: Den som är döende eller kroniskt sjuk orkar kanske inte överklagaMaja Bjarme, jag tror säkert många på försäkringskassan gör ett bra jobb, och de flesta som har halsfluss, mässlingen eller andra åkommor som går över på nån vecka har inga problem med er, jag pratar om kroniskt sjuka, döende, fulla med ångest, tror du i din fantasi de orkar överklaga i den situationen de är, skriver Peter Karlsson i sitt svar till försäkringskassans områdeschef..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Bjarme, Försäkringskassan, Peter Karlsson, Försäkringskassans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LäsartextDen som är , döendeeller , kroniskt, sjuk, orkar, kanske inte överklaga
Kristianstadsbladet - 02 jun 19 kl. 17:00

Läsartext: Nedslående fakta i abortfrågan

Kristianstadsbladet - 01 sep 19 kl. 21:00

Läsartext: Illamående – igen

Kristianstadsbladet - 18 maj 19 kl. 05:03

Läsartext: Okritiskt om den nya rondellen

Med anledning av den nya rondellen på Vilan kan man i nätupplagan av Kristianstadsbladet den 14 maj läsa att "boende slipper omväg för att korsa säkert", medan pappersupplagan i något försiktigare ordalag tillkännager att "Gående kan korsa säkrare"..

Kristianstadsbladet - 10 jun 19 kl. 11:30

Läsartext: Flytta inte trafikproblemen från ett ställe till ett annat

Till C4 Teknik angående trafikproblemen i Hammar. Vi förstår fullt ut de boendes problem med all den orimliga trafik som uppstått på Tulpanvägen sen Blekingevägen stängdes av för genomfart. Lös problemen genom att stoppa alla som olagligen kör igenom den nu tillfälligt avstängda vägen, dom som bor där måste nu köra runt hela området Blekingevägen – C4 Shopping..

Kristianstadsbladet - 12 sep 19 kl. 21:00

Läsartext: Beklämmande läsning om dödsolyckan på Kulltorp

Kristianstads kommuns utredning om orsakerna till den tragiska olyckan vid Kulltorpskolan är en beklämmande läsning. I all sin aningslöshet bekräftar utredningen varför olyckan kunde inträffa men inte på det sätt som kommunens handläggare antar. Det behövs inte heller någon utredning för att få bekräftat att det är närmast omöjligt för en utomstående att komma i kontakt med rätt handläggare hos kommunen.

Kristianstadsbladet - 25 sep 19 kl. 20:30

Läsartext: Tankar om mänsklighetens eventuella framtid

Det rasar just nu en väldig diskussion om klimatet. Man kan mycket grovt dela upp de aktiva deltagarna i två grupper. En som består av unga (kvinnor och män) där en av de främsta företrädarna väl kan anses vara Greta Thunberg och en motstående grupp som framför att består av äldre (mest män) där väl Donald Trump kan sägas vara en av de främsta företrädarna..

Kristianstadsbladet - 09 okt 19 kl. 11:30

Läsartext: Snabbsmatskvällen blev både långdragen och mager

Vad är det som händer? Får det verkligen gå till så här? Ensamstående pappa, med två döttrar 12 och 16 år, som kommer hem helt slutkörd efter ännu en dags tungt fysiskt arbete, börjar med att sova en stund, slocknar mer eller mindre direkt efter att jag kommit innanför dörren, skriver Marcus Svensson, Kristianstad.

Kristianstadsbladet - 07 nov 19 kl. 21:00

Läsartext: Havet stiger runt Skåne

Anders Holmgrens påstående om att landhöjningen är större än havsnivåhöjningen stämmer visserligen för norra Sverige, men den stämmer inte i Skåne. Här är landhöjningen cirka 0,5 millimeter per år. Men havsytan höjs just nu med över tre millimeter per år, skriver Christer Neideman för Naturskyddsföreningen i Kristianstad och Bromölla​.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Man död i trädolycka i stormigt Baskien

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Viktige centern missar JVM

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Sigfridssons firar jul – då blir det slutsålt

Femårsjubileum. Tre utsålda föreställningar. ”Fantastisk roligt att vi kan göra det här tillsammans, och att vi får så stor uppskattning från publiken”, säger Lasse Sigfridsson..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Färre än väntat antagna till polisutbildning

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Golfstjärnan ska upp i rätten – borta länge

Danske golfstjärnan Thorbjørn Olesen, som står åtalad för sexuella övergrepp och våld på ett flygplan, kommer att vara avstängd från Europatouren och PGA-touren i minst fem månader till..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Skånes första tankstation för flytande gas

Skånes första tankstation med flytande gas för lastbilar öppnade på fredagen i Kristianstad. ”Många av våra kunder har det som krav”, säger Mats Persson på Kristianstad Automobil lastvagnar..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Fredagsmys med stjärnfall – störst chans att se fenomenet i natt

Sent på fredagskvällen finns goda chanser att se stjärnfall. Geminiderna är en meteorsvärm som är som mest aktiv just nu..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Debatt: Svenska folket är maktlöst i EU

I Lund samlades nyligen en aula full av studenter för att ta del av Europa Direkt och Utrikespolitiska förbundets panel. I panelen fanns bland annat Europaparlamentarikerna Fredrick Federley (C) och Alice Bah Kuhnke (MP). Efter att ha lyssnat på den tre timmar långa diskussionen om ”European Green Deal”, svenska medlemsavgiften och EU:s organisatoriska framtid kände jag mig aningen oroad, skriver Noah Englesson, Kristianstad.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Hall Media skrotar flera papperstidningar

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Malmö plockar hem pris för brottsförebyggande

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.