SR > Nyheter

Sunday, 15 December, 09:34

SR - 02 dec 19 kl. 16:54

Friande domar för omfattande bilbränder i FrölundaDet blev friande domar för fem av de sex unga män som åtalats för inblandning i de omfattande bilbränderna i Frölunda i Göteborg i augusti förra året. En 17-åring döms till ungdomstjänst för grov skadegörelse. Anna Nyberg en av dom som fick sin bil förstörd är besviken..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Frölunda, Göteborg, Nyberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Friande, domarför , omfattande, bilbränderi , Frölunda
BT - 16 aug 16 kl. 07:48

Omfattande bilbränder i landet

Så många som ett 50-tal bilar kan ha fått skador i samband med anlagda bränder i Stockholmsområdet under natten, enligt polisen. I Malmö kom nio larm om bilbränder under en halvtimme, och de boende tvingades själva släcka..

DN - 14 aug 18 kl. 13:15

Politisk extremism bakom bilbränder i Berlin

Berlin. Bilbränder har länge skapat oro i den tyska huvudstaden. Men lika omfattande bilbränder som i Göteborgsområdet har staden hittills inte upplevt.

SR - 02 dec 19 kl. 10:59

Dom faller för omfattande bilbränning

I dag klockan 11 faller dom i målet där sex unga åtalats för inblandning i omfattande bilbränder i Västsverige förra sensommaren..

UNT - 16 aug 16 kl. 07:32

Omfattande bilbränder i landet

Så många som ett 50-tal bilar kan ha fått skador i samband med anlagda bränder i Stockholmsområdet under natten, enligt polisen..

Helsingborgs Dagblad - 16 aug 16 kl. 06:47

Omfattande bilbränder i landet

Så många som ett 50-tal bilar kan ha fått skador i samband med anlagda bränder i Stockholmsområdet under natten, enligt polisen..

UNT - 16 aug 16 kl. 08:31

Omfattande bilbränder i landet

Så många som ett 50-tal bilar kan ha fått skador i samband med anlagda bränder i Stockholmsområdet under natten, enligt polisen..

UNT - 16 aug 16 kl. 09:21

Omfattande bilbränder i landet

Så många som ett 50-tal bilar kan ha fått skador i samband med anlagda bränder i Stockholmsområdet under natten, enligt polisen..

Sydsvenskan - 23 dec 13 kl. 09:36

"Friande domar är tecken på att staten inte uppfyller sina åtaganden kring mänskliga rättigheter."

Det talas ofta om mänskliga rättigheter när det gäller länder i andra delar av världen. Men förändringar måste ske även i Sverige. En rad friande domar har spätt på uppfattningen att sexuella övergrepp och våld är en naturlig del av samhället.

DN - 02 dec 19 kl. 09:13

Dom faller för uppmärksammade bilbränder i Frölunda

I dag väntas domar mot sex unga män som misstänks för ett stort antal bilbränder i Västra Frölunda i augusti förra året….

Ekonomistas - 24 aug 16 kl. 10:16

Segregation och bilbränder

För en vecka sedan visste jag nästan ingenting om bilbränder. De senaste tiden har dock bilbränder diskuteras livligt och jag har hört och läst så mycket förvirrande att jag känt mig nödgad att bilda mig en uppfattning på egen hand. Det är framförallt två saker som förbryllat mig.

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

SMHI:S julprognos: grönt i söder, vitt i norr

I stora delar av landet kommer inte vädret att hjälpa julstämningen på traven i år. Enligt SMHI:s första prognos för julafton väntar småvarmt och grått väder i söder men i norr finns hopp om en kall och vit jul..

SR - 1 timme sedan

Efter bakläxan – slutligt klimatdokument knådas febrilt

Trötta förhandlare hade ännu en sömnfattig natt på FN:s klimatmöte, som fortfarande pågår i Madrid. Vid midnatt lade ordförandelandet Chile ännu ett förslag till slutdokument, efter hård kritik mot det tidigare. Ordförande för mötet Carolina Schmidt från Chile vädjade till alla att anstränga sig:.

SR - 2 timmar sedan

Turisterna ökar i Thailand – men intäkterna minskar

Över jul- och nyårshelgerna är det många svenskar som reser till Thailand. I landet ökar antalet turister varje år. Trots det minskar inkomsterna från besökarna.

SR - 2 timmar sedan

Åklagare anklagas för att missköta sitt uppdrag

Åklagare missköter sitt uppdrag, uttalar sig kategoriskt i media om skuldfrågan och sållar bort bevis som talar till den misstänktes fördel. På DN-debatt i dag riktar 64 advokater skarp kritik mot åklagare "som löper amok"..

SR - 6 timmar sedan

Sara hann inte fram till BB – födde sonen i trapphuset

Trots diskussioner om överfulla BB och nedlagda förlossningsklinker finns i dag ingen tillgänglig statistik om hur många kvinnor som inte hinner fram till förlossningen. Men nu ska Socialstyrelsen ta fram nya riktlinjer för hur en sådan statistik ska föras..

SR - 7 timmar sedan

Flera gripna efter jordbävningen i Albanien

I Albanien har nio personer gripits misstänkta för mord och maktmissbruk sedan ett stort antal byggnader rasat i förra månadens jordbävning, rapporterar BBC..

SR - 11 timmar sedan

Tårgas mot demonstranter i Beirut

Libanesiska säkerhetsstyrkor sköt tårgas och gummikulor mot demonstranter i Beirut i dag..

SR - 13 timmar sedan

Stora protester med ”sardiner” i Rom

I Italiens huvudstad Rom demonstrerade i dag tiotusentals människor mot populism och fascism..

SR - 14 timmar sedan

Protestmarsch mot varsel i sjukvården

Uppemot 3000 personer deltog i den sjukvårdsmarsch som genomfördes i Stockholm i dag..

SR - 14 timmar sedan

Buss med 20-tal passagerare har vält i Ljungsbro

En bussolycka har inträffat i Ljungsbro, knappt två mil nordväst om Linköping. Enligt de första uppgifterna hamnade bussen med ett 20-tal passagerare på sidan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.