Barometern > Nyheter

Monday, 09 December, 01:38

Barometern - 02 dec 19 kl. 16:41

Hon blir ansvarig för integrationen – har rötterna i SyrienNazwa Liazgie blir ny integrationssamordnare i Mörbylånga kommun, där hon varit anställd som integrationsassistent sedan 2015..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Syrien, Liazgie, Mörbylånga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blir ansvarigför , integrationenhar , rötternai , Syrien
YLE - 31 okt 16 kl. 05:32

Integrationen av kvotflyktingar fungerar bra i Åboland

I Pargas och Kimitoön har integrationen av kvotflyktingar lyckats mycket bra. De har tagits emot väl och känner sig välkomna där. - Om kvotflyktingarna inte trivs hade de nog flyttat bort för länge sedan, tror Kalle Myllymäki, chef för immigrationsfrågor på Närings-, trafik- och miljöcentralen i Egentliga Finland.

Sydsvenskan - 26 okt 17 kl. 23:16

FN-rapport: Syriska regimen ansvarig för sarinattack

Ytterligare en FN-utredning slår fast att Bashar al-Assads regim i Syrien var ansvarig för den dödliga saringasattacken mot den rebellkontrollerade staden Khan Sheikhun i april i år. "Panelen är övertygad om Syrien är ansvarig för användandet av sarin m.

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 17 kl. 23:16

FN-rapport: Syriska regimen ansvarig för sarinattack

Ytterligare en FN-utredning slår fast att Bashar al-Assads regim i Syrien var ansvarig för den dödliga saringasattacken mot den rebellkontrollerade staden Khan Sheikhun i april i år. "Panelen är övertygad om Syrien är ansvarig för användandet av sarin m.

Barometern - 27 aug 13 kl. 19:31

Attack mot Syrien allt mer trolig

Allt fler uppgifter pekar nu på att flera länder förbereder ett angrepp på Syrien efter förra veckans gasattack. Frankrikes president Hollande säger att han är "redo att straffa" dem som ligger bakom attacken. USA:s president Barack Obama fortsätter att diskutera olika möjligheter i Syrien, enligt Vita huset.

BT - 06 sep 13 kl. 14:39

USA tar hem personal nära Syrien

USA evakuerar i stort sett sina ambassader i Syriens grannländer, och varnar medborgare för att resa dit. I dag slog EU:s försvarsministrar fast att Assadregimen är ansvarig för gasattacken i Damaskus i augusti.USA:s ambassad i Libanon har beslutat att evakuera "icke-nödvändig" personal.

SVT - 05 apr 17 kl. 07:50

Ryssland pekar ut Syrien som ansvarig för giftgasattack

Ryssland pekar ut Syrien som ansvarig för den misstänkta giftgasattacken i Khan Sheikhoun som inträffade under tisdagen, det uppger nyhetsbyrån AFP..

Nyhetskanalen - 28 mar 12 kl. 13:13

Våld i Syrien trots al-Assads löfte

Granateld skakar Syrien bara en dag efter president Bashar al-Assads ja till Kofi Annans fredsplan. I Bagdad möts Arabförbundet (AF) men läget i Syrien är låst och förbundet pekas ut som en tandlös papperstiger.Månader har gått sedan USA:s militär lämnade Irak men inför Arabförbundets toppmöte, med Syrien högst upp på dagordningen, står en utländsk styrka än en gång på irakisk mark.

BT - 28 aug 13 kl. 11:30

FN-inspektion återupptas i Syrien

Under morgonen återupptog FN:s vapenexperter med svensken Åke Sellström i spetsen sin inspektion av de orter runt Damaskus där omvärlden misstänker att giftgasattacker ägt rum. Ett brittiskt resolutionsförslag om Syrien kan läggas fram i FN:s säkerhetsråd redan i dag. Dagens inspektion genomförs med sex fordon.

BT - 16 sep 13 kl. 19:44

FN: Sarin mot civila i Syrien

Bevisen från FN är entydiga: giftet sarin användes mot civila i Syrien. Pressen ökar på Syriens diktator Bashar al-Assad i ett högt spel med två alternativ: diplomatiskt tryck eller militärt angrepp. Efter veckor av väntan presenterade FN på måndagen rapporten om attacker med kemiska stridsmedel, bland annat sarin, i Syrien.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 16:47

Musikfestival går tillbaka till rötterna

Kävlinge Tillbaka till de musikaliska rötterna.
Det är devisen när Musikföreningen i Kävlinge (Mik) för fjärde gången arrangerar American Roots Mini Festival, en tillställning där elektriska instrument är bannlysta.– I år har vi för första gången artister som kommer långväga ifrån.

BT - 28 aug 13 kl. 21:14

Stopp i säkerhetsrådet om Syrien

Ett förslag till resolution som fördömer det som tros vara bruk av kemiska vapen i Syrien har strandat i FN:s säkerhetsråd. USA "ser inte någon väg framåt" eftersom Ryssland motsätter sig "varje meningsfullt agerande från rådet när det gäller Syrien".Representanter från Storbritannien, Kina, Frankrike, Ryssland och USA diskuterade i dag utkastet till den FN-resolution som Storbritannien föreslagit, uppger diplomater för AFP.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 timmar sedan

Virserum–Lidköping 0–6

Barometern - 1 timme sedan

Klassmål av svenskarna när Anaheim föll

Barometern - 1 timme sedan

Boråsarens tredje bok: ”Maken till förutsägbar spänningsroman har jag inte läst”

I Per Schlingmanns tredje roman om maktspel i politiken lyfts en kamp mellan partier med vitt skilda åsikter. Historien är både förutsägbar och full av floskler, tycker Mats Palmquist..

Barometern - 1 timme sedan

Jane Harper lyckas igen

Efter tre välskrivna böcker där Australiens natur tar lika stor plats som människorna är Jane Harper Bella Stenbergs nya deckarfavorit..

Barometern - 1 timme sedan

Henrik Sedin: Gjorde oss till bättre spelare

Chicagos assisterande tränare Marc Crawford är avstängd efter anklagelser om att ha trakasserat och misshandlat spelare. Nu berättar Henrik Sedin om sin förre coach..

Barometern - 2 timmar sedan

Drygt 100 utan ström på söndagskvällen

Vid 23-tiden på söndagskvällen ska drygt 100 av Eons kunder i Nybro kommun sakna ström..

Barometern - 2 timmar sedan

Stort peruanskt knarkbeslag till sjöss

Barometern - 3 timmar sedan

Knape Lindberg slutar som förbundskapten

Barometern - 3 timmar sedan

Olsson långt från täten i Beaver CreekOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.