BT > Nyheter

Tuesday, 10 December, 01:47

BT - 02 dec 19 kl. 16:46

S-krisen: Samtliga LO-fack kräver s-topparnas avgångLO-facken kräver att alla i den så kallade bastuklubben i Borås ställer sina platser till förfogande. Försöken att få männen att lämna frivilligt har misslyckats..
Läs mer på BT
Läs mer om:
LO, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-krisen, Samtliga, LO-fack, kräver, s-topparnas, avgång
TA - 19 nov 12 kl. 16:37

Samtliga SAS-avtal klara

SAS har enats om nya avtal med alla flygfack. Därmed kan bolaget gå vidare i arbetet med den stora sparplanen 4 Excellence NG.Risken för konkurs är i princip undanröjd, enligt bolaget.

Skånskan - 12 sep 19 kl. 12:00

Bergman kan ta över som ekonomichef i Svalöv

SVALÖV Nu har Svalövs kommun äntligen hittat en ny ekonomichef.
På personalutskottets senaste möte förordades Jane Bergman som idag jobbar som vd för Skurups fastighetsbolag.
Godkänner kommunstyrelsen valet kommer Bergman att börja sin tjänst under hösten.

Nyteknik - 29 nov 16 kl. 10:34

Klart: Över 800 får gå från Ericsson

ERICSSON-KRISEN. Efter förhandlingar mellan företag och fack står det nu klart att 820 personer sägs upp från Ericssons anläggningar i Kumla och Borås. Övriga delar av sparpaketet som omfattar runt 3|000 tjänster presenteras den 8 december..

Kristianstadsbladet - 02 aug 14 kl. 10:54

Fack vill hbtq-träna anställda

Arbetsgivare bör i kollektivavtal tvingas utbilda anställda i mångfalds- och hbtq-frågor. Det kräver fackförbundet Vision.
- Vi som jobbar i offentlig sektor har i uppdrag att göra livet bättre och lättare för medborgarna.

BT - 02 aug 14 kl. 10:54

Fack vill hbtq-träna anställda

Arbetsgivare bör i kollektivavtal tvingas utbilda anställda i mångfalds- och hbtq-frågor. Det kräver fackförbundet Vision. - Vi som jobbar i offentlig sektor har i uppdrag att göra livet bättre och lättare för medborgarna.

Alliansfritt Sverige - 24 jan 14 kl. 08:53

”Det är inte någons fel” att vi har för få barnmorskor, säger Filippa Reinfeldt efter sju år på posten

Krisen inom förlossningsvården i Stockholm har blivit en nationell angelägenhet. Det finns kort och gott för få barnmorskor. Filippa Reinfeldt har försökt hantera situationen så gott hon kan, och hon har testat ett par olika metoder.

Skånskan - 28 apr 18 kl. 10:00

Lösningen på vårdkrisen är långt borta

Skåne Alla par­tier är rörande över­ens om att nå­got nu måste göras åt vård­krisen.
Skånes uni­ver­si­tets­sjuk­hus an­mälde i vec­kan sig själv då tio tarm­can­cer­pa­ti­enter fått vänta för länge på operation. I fyra av fallen kan för­dröj­ningen ha lett till att tu­mören spridit sig.

BT - 26 nov 12 kl. 14:09

Så stärks ungas jobbchanser

Att återgå till att tvinga alla elever att läsa in högskolebehörighet i gymnasiet, skulle leda till fler avhopp och därmed ökad ungdoms-arbetslöshet, skriver Jan Ericson. Fortfarande finns stora utmaningar för att skapa fler vägar till jobb, för unga och andra med svag förankring på arbetsmarknaden, och krisen i vår omvärld försvårar ytterligare för de unga. Långvariga brister i skolan, kopplingen mellan utbildning och arbetsliv har inneburit att det kan ta lång tid för unga att få en fast förankring på arbetsmarknaden även i goda tider.

Cornucopia - 03 nov 19 kl. 14:33

Backuprutiner

Det har varit en del IT-strul hos olika tjänster i veckan, inklusive betalkort och bank-id, men Sverige gick inte under för det. Det aktualiserar dock behovet av backuper, även om det inte berördes i detta fall. Mina egna backuprutiner följer nedan.

Kristianstadsbladet - 05 mar 14 kl. 08:00

78 lämnar Nymölla - arkning till Belgien

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Samtliga 78 varsel om uppsägningar på Nymölla bruk blir av. De flesta har löst genom pensionsuppgörelser. I omorganisationen försvinner tillskärning av stora arkformat till bland annat Belgien.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Guiden: Evenemangstips i Herrljunga

Anne Engström tipsar om fem saker att göra under sju dagar i Herrljunga..

BT - 1 timme sedan

LARM: Träd föll över mindre väg

Räddningstjänst har skickats ut för att ta hand om träd som fallit över väg 1582 mellan Svenljunga och Uddebo sent på måndagskvällen..

BT - 1 timme sedan

Lucka 10: Vilken pjäs?

Varje dag fram till jul presenterar vi en gåta. Alla första bokstäver i varje svar bildar tillsammans en mening – vilken det är vet du förhoppningsvis på julafton!.

BT - 2 timmar sedan

IGEN: Stenkastning mot polisen i Trollhättan

Flera personer kastade sten mot polisen vid nya oroligheter i stadsdelen Kronogården i Trollhättan på måndagskvällen..

BT - 2 timmar sedan

Ljungberg äntligen vinnare med Arsenal

En poäng på två matcher och i full fart åt fel håll i Premier League-tabellen. Fredrik Ljungbergs inhopp som manager i Arsenal utvecklade sig snabbt till tunga motgångar. Då kom vändningen.

BT - 3 timmar sedan

Skönmålad USA-bild av Afghanistankriget

När höga befattningshavare i USA sade att landet gjorde stora framsteg i kriget i Afghanistan visste de att det inte stämde. The Washington Post har tagit del av tusentals handlingar som visar hur krigföringen skönmålades på högsta nivå..

BT - 3 timmar sedan

Nedåt på Wall Street

USA-börserna inledde veckan negativt sedan bland annat teknik- och hälsosektorn tyngt indexen. De närmaste dagarna har marknaden dessutom en mängd evenemang att förhålla sig till, något som dämpade investeringsviljan..

BT - 4 timmar sedan

Wijk historisk i ny svensk storseger

Sveriges innebandydamer fortsätter att skåpa ut motståndet i VM. Och Anna Wijk fortsätter att stapla poängen på hög. Efter fyra nya assist i 10–2-segern mot Tjeckien är hon uppe i 181 landslagspoäng, en tangering av Emelie Lindströms rekord..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.