Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 11 December, 04:59

Sydöstran - 02 dec 19 kl. 16:34

Sluta med symboliken och gör det ni skaDet är mycket som är motigt just nu. Inte bara den mörkaste november i nästan mannaminne. Vi riskerar dessutom tre grader redan inom tio år. Och ska Madrid ändra på det, krävs mirakel..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Madrid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slutamed , symbolikenoch , gördet ni ska
Resume - 30 sep 14 kl. 10:11

Dolhem "Synd att MTG plockar bort symboliken"

Den välkände och prisbelönte designern Christophe Dolhem tycker att det är synd att den nya MTG-loggan saknar symboliken med vad bolaget är sprunget ur. Han tycker dock att det svårt att uttala sig kategoriskt om loggan är bra eller dålig. Jonas Frank på Saatchi & Saatchi ger tummen upp för att MTG har vågat pröva något helt nytt..

YLE - 16 maj 17 kl. 14:13

Det här fick er att sluta röka

Nikotinspray, en tobaksask i handskfacket och graviditet. Så här slutade ni röka. Finland ska bli rökfritt år 2030, och det är faktiskt ganska snart.

YLE - 30 dec 12 kl. 09:25

Stödtelefon - ett medel för rökare som vill sluta röka

Många ser över sina levnadsvanor när det nya året närmar sig. Och de som funderar på att sluta röka har gott om stödformer till hands. Andningsförbundets rådgivningstelefon Stumppi är en av dem.

BT - 11 feb 11 kl. 07:25

70 inhyrda får sluta på H&M ?vissa fick beskedet via SMS

I årsskiftet anställdes 155 personer via ett bemanningsföretag för att arbeta på H&M på Hulta. Redan nu får 70 sluta. Vissa fick besked via SMS.

Dagens PS - 09 maj 17 kl. 09:37

Krönika: ”Sluta vara så otroligt mesiga”

Det vi kan se i valet i Frankrike är att liberalismen vann över högerpopulismen. Det som är likt i Sverige och Frankrike är att vi behöver lösa de utmaningar som bäddat för högerpopulism i hela Europa och i USA. Det är högkonjunktur och Sverige går som tåget.

Alliansfritt Sverige - 30 jul 11 kl. 12:00

Svenskt Näringsliv: sluta diskutera hur vi använder skattemedel!

MUNKAVLE. Svenskt Näringsliv har hittat orsaken till problemen i välfärden: debatten om hur vi använder våra skattepengar.
Nästan varje dag verkar det komma upp hur företag skor sig på skattepengar som skulle kunna gå till välfärd.

YLE - 06 nov 12 kl. 13:17

Skuggmedalj till Sluta panta

Svenska Folkpartiets ungdomsorganisation Svensk Ungdom ger i år sin Svenska dagen skuggmedalj till nättjänsten Sluta Panta. SU vill lyfta fram det viktiga arbete som Sluta panta gör för de ungas välmående och sättet att jobba genom internet för att verkligen nå ungdomar. Sluta panta är en nationell stödtjänst på nätet där unga kan få råd och information om relationer, hälsa och framtid via chatt med professionella inom ungdomssektorn.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Sluta smussla med tampongerna"Mer om Magda

Mensen – ett tabubelagt ämne trots att det är bland det mest naturliga för alla livmodersbärare.Vi gömmer tampongen lite diskret i handen när vi ska "smyga iväg" på toa. Bind- och tampongreklamerna får oss att tro att mensen är en fräsch, isblå vätska.

Norrtelje Tidning - 21 nov 14 kl. 05:47

Krönika: Sluta curla damfotbollen – ta den på allvar i stället

Nu bara måste vi börja ta damfotbollen på allvar. Sluta att leende klappa den på huvudet i betydelsen ”ni är så duktiga så”. Hur då?

Skånskan - 13 apr 16 kl. 21:41

Sportchef tvingas sluta

BORDTENNIS Svenska Bordtennisförbundet har bestämt sig för att plocka bort tjänsten som sportchef. Därmed har Anders Johansson, 50 år, från skånska Lomma fått sluta.– Jag har inte själv begärt att få sluta.

Cornucopia - 13 feb 17 kl. 17:59

Ygeman: Stoppa våldet i Malmö - sluta tvätta bilen för 99:-

Inrikesminister Anders Ygeman (s) går från klarhet till klarhet. Vid sitt besök till Malmö presenterade han nya kraftfulla åtgärder mot den organiserade brottsligheten och våldsvägen i Malmö. Det handlar om att allmänheten ska sluta klippa sig för 50:- SEK eller sluta tvätta bilen för 99:- SEK.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Israel mot ännu ett val

Sydöstran - 15 minuter sedan

Detta krävs för att Sverige ska nå VM-semi

Sverige måste vinna mot Montenegro, men först måste Ryssland slå Spanien för att drömmen om en VM-semifinal ska leva för Blågult. Dessutom ska Sverige hämta in ett spanskt försprång på sex mål. Här är förutsättningarna inför dagens avgörande av mellanrundan i handbolls-VM..

Sydöstran - 10 minuter sedan

Nya "Resident evil 3" kommer i vår

Efter lång tid av läckor och rykten har nu nyversionen av zombieklassikern "Resident evil 3" bekräftats..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ny aktivitet på vulkanön i Nya Zeeland

Två dygn efter utbrottet på White Island i Nya Zeeland anses ön ännu vara för farlig för att räddningsarbetare ska åka dit. Under onsdagen steg nya rökpelare från vulkanen..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Många unga lämnar Stockholmsregionen

Sydöstran - 30 minuter sedan

Postnord räknar med rekordmånga julpaket

Paketströmmen som posten hanterar ökar för varje jul. För att klapparna ska färdas så smidigt som möjligt finns ett antal saker att tänka på. Att adressera ett paket direkt till ett barn kan vara en dålig idé..

Sydöstran - 1 timme sedan

Asiens börser väntar på handelsavtalet

Sydöstran - 2 timmar sedan

Geniförklarad nioåring hoppar av universitetet

Den nioårige pojken Laurent Simons hoppar av det tekniska universitetet i Eindhoven i Nederländerna. Orsak: Han vill ta sin examen tidigare än vad universitetet medger..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Bakslag för Trumps murbudgetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.