SR > Nyheter

Friday, 06 December, 20:17

SR - 02 dec 19 kl. 16:28

Delade meningar om nya tågregler i EUDet råder delade meningar om de nya EU-regler som ska gälla för tågpassagerare som drabbas av förseningar och inställda tåg. Ännu sämre villkor än dagens lagstiftning säger den europeiska konsumentföreningen. Men EU-länderna, som precis har enats om de nya reglerna, pratar istället om stärkta konsumentregler..
Läs mer på SR
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Delade, meningarom nya , tågregleri EU

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Åklagaren: ”Det går till en starkare bevisning”

Tre personer är nu frihetsberövade och misstänkta för brott, efter det misstänkta mordet på en 17-årig flicka i Uddevalla. Den mordmisstänkte mannen blev i dag omhäktad och misstankarna har stärkts mot honom, menar åklagaren Jim Westerberg..

SR - 1 timme sedan

Tre döda i skjutning på militärbas i Florida

En skytt har dödat minst tre personer på marinbasen Pensacola i Florida. Skytten dödades själv, enligt uppgifter från polis och militär..

SR - 1 timme sedan

Utredare: De som fuskat bör få behålla poäng

De personer som genom att ha fuskat på högskoleprovet och kommit in på en utbildning bör få behålla sina avklarade betyg och poäng. Det föreslår regeringens utredare..

SR - 2 timmar sedan

Trögt att stoppa manipulering av sociala medier

Industrin som manipulerar sociala medier växer och de sociala medieföretagen gör inte tillräckligt för att ta bort fusket. Det visar experiment som experter på desinformation vid forskningscentret Nato Stratcom i Riga har gjort..

SR - 3 timmar sedan

Stopp på Nissastigen

Rv 26 är just nu avstängd mellan Smålandsstenar och Skeppshult..

SR - 3 timmar sedan

Stopp mellan Växjö och Lammhult

Rv 30 mellan Växjö och Lammhult är just nu avstängd på grund av en kollision mellan en lastbil och en personbil..

SR - 3 timmar sedan

Löfven: ”Vi ska göra rätt, inte snabbt”

Efter att en majoritet i riksdagen hotar att fälla arbetsmarknadsminister Eva Nordmark så har regeringen och samarbetspartierna nu inlett samtalen om hur de ska hantera situationen. Det säger statsminister Stefan Löfven..

SR - 3 timmar sedan

Koalitionen sitter löst när tyska S håller kongress

På de tyska socialdemokraternas kongress i Berlin diskuteras just nu regeringssamarbetet..

SR - 3 timmar sedan

Greta Thunberg demonstrerar vid klimatmötet i Madrid

Det var kaotiska scener när uppemot 100 journalister mötte Greta Thunberg när hon klev av tåget i Madrid imorse. Nu talar hon inför den stora klimatprotesten som äger rum i staden..

SR - 4 timmar sedan

Kärnkraften stötesten när EU ska ta fram standard för gröna investeringar

EU blir nu först i världen med att ta fram en standard för vad som ska klassas som gröna investeringar. Syftet är att locka privata investerare att medverka i klimatomställningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.