FriaTider > Nyheter

Tuesday, 10 December, 10:07

FriaTider - 02 dec 19 kl. 16:20

Morgan Johansson vill tvinga EU-länder ta emot invandrare
Läs mer på FriaTider
Läs mer om:
Johansson, EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgan, Johanssonvill , tvinga, EU-länderta , emot, invandrare
Cornucopia - 19 jul 18 kl. 15:15

Morgan Johansson: Regeringen vill dra ner svensk försvarsförmåga ytterligare

I samband med en pressträff idag meddelande justitieminister Morgan Johansson (s) att regeringen vill se på möjligheten att dra ner ytterligare på svensk försvarsförmåga.
En av Försvarsmaktens helikopter 16 Blackhawk.Försvarsmaktens första uppgifter att försvara Sverige och leverera operativ försvarsförmåga.

Regeringen - 17 aug 16 kl. 09:28

Pressträff med Morgan Johansson och Anders Ygeman om regeringens åtgärder mot bilbränder och kriminalitet i utsatta områden

I dag, onsdag den 17 augusti klockan 14.00, hålls en pressträff där justitie- och migrationsminister Morgan Johansson och inrikesminister Anders Ygeman presenterar regeringens åtgärder mot bilbränder och kriminalitet i utsatta områden..

Regeringen - 29 jun 17 kl. 15:54

Gemensamt asylsystem i fokus när migrationsminister Morgan Johansson talade i Bryssel

Det råder fortfarande stor oenighet bland EU:s medlemsländer om hur ett nytt gemensamt asylsystem ska utformas. Men migranter fortsätter att komma över Medelhavet och det är inte hållbart att enbart ett fåtal länder tar ett stort ansvar på migrationsområdet. Det var budskapet när justitie- och migrationsminister Morgan Johansson talade på en högnivåkonferens om asyl- och migrationspolitik i Europaparlamentet 21 juni..

SvD - 30 aug 15 kl. 19:01

Morgan Johansson om extra EU-krismöte: ”Nödvändigt”

Tyskland, Frankrike och Storbritannien vill ha ett akutmöte om migrantkrisen i Europa. Bra, säger migrationsminister Morgan Johansson och kräver att EU:s medlemsländer öppnar upp för fler lagliga vägar in i Europa..

SR - 14 sep 15 kl. 13:28

Morgan Johansson: "Jag är bekymrad"

Mötet i Bryssel mellan ambassadörerna för EU:s medlemsländer i dag handlar om att komma överens om gemensamma, bindande flyktingkvoter. Men positionerna är låsta, och Sveriges justitie- och migrationsminister Morgan Johansson är pessimistisk inför utsikterna att det blir ett beslut..

SVT - 22 sep 15 kl. 20:02

Morgan Johansson: Beslutet är ett genombrott

EU-länder ska tvingas att ta emot en viss mängd flyktingar från Sverige, Grekland och Italien. Det bestämde EU:s migrationsministrar i kväll. Sveriges migrationsminister Morgan Johansson (S) välkomnar beslutet.

SvD - 30 nov 15 kl. 12:51

Morgan Johansson mest besviken på Polen

Regeringen har bett EU om hjälp med omfördelning av asylsökande i Sverige till andra EU-länder. Hur många blir det? lär migrationsminister Morgan Johansson vilja ha svar på när EU:s migrationskommissionär i dag kommer till Stockholm..

SVT - 06 jan 16 kl. 11:19

Morgan Johansson träffar ministrar om gränskontroller i EU

Danska gränskontroller och svenska id-krav ska diskuteras när EU:s asylkommissionär träffar Sveriges och Danmarks migrationsministrar i Bryssel i dag. Efteråt håller migrationsminister Morgan Johansson (S) presskonferens – SVT Nyheter sänder direkt från klockan 11.30..

DN - 06 jan 16 kl. 15:16

Morgan Johansson nöjd med dagens möte


Sveriges justitieminister Morgan Johansson är nöjd efter dagens krismöte om flyktingpolitiken i Bryssel. EU-kommissionen vill förhindra att fler länder hakar på Sverige och Danmark och inför nya gränskontroller. En sådan dominoeffekt skulle hota hela Schengensamarbetet..

DI - 04 feb 16 kl. 12:56

Live: Morgan Johansson om migrationsprognosen

Migrationsminister Morgan Johansson (S) kommenterar Migrationsverkets flyktingprognos. Di sänder presskonferensen live..

DN - 05 feb 18 kl. 16:04

Morgan Johansson: Inga planer på att förbjuda vapenexport

– Det kommer att bli svårare att ge nya vapenexporttillstånd till länder med bristande demokrati. Det säger justitie- och inrikesminister Morgan Johansson, som dock inte vill kommentera att svensk vapenexport för miljarder beviljats till den krigförande diktaturen Förenade arabemiraten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.