Barometern > Nyheter

Thursday, 12 December, 15:35

Barometern - 02 dec 19 kl. 15:46

Man åtalas för narkotikabrottRattfylleri, ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Det är de brott som en 25-årig man från Oskarshamns kommun åtalas för vid Kalmar tingsrätt..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamns, Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man åtalas för narkotikabrott
YLE - 03 maj 13 kl. 16:31

Tre dömda för narkotikabrott

Tre män fick fängelsestraff för narkotikabrott som utfördes i Jakobstad mellan åren 2008 och 2012. En kvinna friades från åtal. En av männen hade fört in droger i landet från Sverige och sålt dem vidare.

BT - 28 maj 14 kl. 14:27

Vd i Mark döms för narkotikabrott

En vd för ett stort företag i Mark döms till fängelse för narkotikabrott och rattfylleri. Mannen döms till sex månaders fängelse. BT har tidigare berättat om vd:n som köpt kokain vid flera tillfällen.

BT - 15 mar 11 kl. 15:38

Rätt ta lyx från man som dömdesför grovt narkotikabrott

Det var rätt att ta Merca, mc och Rolexklocka från en Bandidosmedlem som dömts för grovt narkotikabrott eftersom lyxen troligen inte var ärligt förtjänad. Det slår Göta hovrätt i dag fast i en dom som berör den nya taktiken att jaga pengar som kan komma från grov kriminalitet. BT har tidigare berättat om fallet.

BT - 15 mar 11 kl. 15:38

Rätt ta lyx från man som dömdes för grovt narkotikabrott

Det var rätt att ta Merca, mc och Rolexklocka från en Bandidosmedlem som dömts för grovt narkotikabrott eftersom lyxen troligen inte var ärligt förtjänad. Det slår Göta hovrätt i dag fast i en dom som berör den nya taktiken att jaga pengar som kan komma från grov kriminalitet. BT har tidigare berättat om fallet.

Magazin24 - 28 okt 11 kl. 11:55

Flera greps misstänkta för narkotikabrott

Under torsdagen greps flera personer i Västra Mälardalen, misstänkta för narkotikabrott. Vid 14-tiden togs en 45-årig man på Nygatan i Arboga, då han uppvisade tecken på narkotikapåverkan. Mannen fördes till polisstationen för provtagning och är nu misstänkt för narkotikabrott.

YLE - 17 apr 13 kl. 10:00

Grovt narkotikabrott i rätten i går

Fyra personer stod åtalade när en rättegång gällande grovt narkotikabrott tog plats i Österbottens tingsrätt i Jakobstad i går torsdag. Narkotikabrotten misstänks ha utförts mellan åren 2008 och 2011 i Jakobstad. En av de åtalade har olagligt fört in droger i landet från Sverige via Åbo hamn och över gränsen vid Torneå.

YLE - 17 apr 13 kl. 10:16

Grovt narkotikabrott i Österbottens tingsrätt

Fyra personer stod åtalade när en rättegång gällande grovt narkotikabrott tog plats i Österbottens tingsrätt i Jakobstad i går tisdag. Narkotikabrotten misstänks ha utförts mellan åren 2008 och 2011 i Jakobstad. En av de åtalade har olagligt fört in droger i landet från Sverige via Åbo hamn och över gränsen vid Torneå.

SmålandsPosten - 20 dec 13 kl. 19:21

Två häktade för grovt narkotikabrott i Växjö

Växjö tingsrätt häktade under fredagseftermiddagen en 33-årig man och hans flickvän misstänkta för grovt narkotikabrott.
Mannen är känd i narkotikakretsar och åtalades i somras för innehav av över ett halvt kilo cannabis. Häktningsförhandlingarna hölls bakom stängda dörrar och 33-åringen erkände narkotikabrott, men ansåg att det inte skulle rubriceras som grovt.

Barometern - 14 maj 14 kl. 16:02

Fängelse för narkotikabrott

Två män, 37 och 25 år gamla, har dömts till åtta respektive fyra månaders fängelse för bland annat narkotikabrott. 37-åringen dömdes för en omfattande brottslighet som förutom narkotikabrott också utgjordes av rattfylleri, olovlig körning, häleri och våldsamt motstånd. I huvudsak handlade åtalet om brottslighet i samband med narkotika; han har såväl använt som sålt amfetamin och cannabis.

Regeringen - 23 jun 14 kl. 14:08

Utredare föreslår uppdelning av straffskalorna för grova narkotikabrott

I sitt betänkande Synnerligen grova narkotikabrott, SOU 2014:43, föreslår lagmannen Petra Lundh bland annat att straffskalorna för grovt narkotikabrott och grov narkotikasmuggling ska delas upp i ett grovt brott och ett synnerligen grovt brott. Syftet med förslaget om en uppdelad straffskala är att göra lagstiftningen tydligare och att skapa förutsättningar för domstolarna att döma ut det straff som en viss gärning är värd.

Pressmeddelande: Synnerligen grova narkotikabrott
SOU 2014:43 Synnerligen grova narkotikabrott
Webbutsändning: Pressträff med utredaren Petra Lundh

BT - 27 jun 14 kl. 19:35

Långa fängelsestraff för narkotikabrott

Två män från Ulricehamn och Göteborg döms till fängelse i fyra och ett halvt år respektive fyra år i ett stort amfetaminmål. En narkotikagömma i ett skogsparti i Härryda har en central roll. Båda männen har kunnat kopplas till amfetamin som förvarades där.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Shiffrin på rekordjakt – utan mamma

Mikaela Shiffrin tävlar för första gången i karriären utan sin mamma med sig. Samtidigt har den amerikanska alpinstjärnan alltmer börjat fundera på en ordentlig störtloppssatsning..

Barometern - 15 minuter sedan

Fyra utmaningar för nästa brittiska ledare

En kritiserad sjukvård. En smutsig valkampanj. Ett djupt splittrat land där sviterna av brexitkaoset dragit partier och människor än längre ifrån varandra.

Barometern - 45 minuter sedan

Två skottskadade i Hässleholm

Barometern - 1 timme sedan

Lärarfack hoppar av Las-förhandlingar

Efter att fem LO-förbund tidigare i veckan hoppat av förhandlingarna om anställningsskydd går nu Lärarnas riksförbund samma väg..

Barometern - 1 timme sedan

Booking Sweden prisade

Kalmarbaserade nätresebyrån Booking Sweden har blivit nationellt prisade. Företaget vann kategorin Årets nykomling på WebBeds 2019 End Year Awards..

Barometern - 1 timme sedan

Klart: Han tar över Sundsvall i superettan

Gif Sundsvall halkade ur allsvenskan den gångna säsongen. Nu står det klart vem som leder fotbollsklubben i superettan nästa säsong. Henrik Åhnstrand tar över som huvudtränare, med Andreas Pettersson och Tommy Naurin som assisterande..

Barometern - 1 timme sedan

Rekord för UF i länet

Att driva UF-företag på gymnasiet blir allt populärare. I Kalmar län är ökningen omkring tio procent mot förra året..

Barometern - 1 timme sedan

Första romska läsambassadören utsedd

Bagir Kwiek heter Sveriges nya läsambassadör, utsedd av Kulturrådet. Han är den första rom som får uppdraget – och kommer att ha ett särskilt fokus på just minoriteten romer..

Barometern - 1 timme sedan

Lucia - för första gången utan Luciatåg?

Det blir inget officiellt Luciatåg på Luciadagen. Det är troligen första gången som kommunen inte har ett eget Luciatåg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.