Barometern > Nyheter

Sunday, 15 December, 20:08

Barometern - 02 dec 19 kl. 16:02

Personal vill ha arbetskläder på förskolaPersonal på en förskola i Oskarshamn väcker nu frågan om arbetskläder till förskolepersonalen..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Personalvill ha , arbetskläder, förskola
SmålandsPosten - 26 mar 14 kl. 06:10

Arbetskläder ska utredas vidare

Oppositionen vill att personal inom förskola och fritidshem ska förses med arbetskläder för utebruk . Men den borgerliga majoriteten vill först utreda kostnaderna. Förslaget om arbetskläderna finns i en motion till kommunfullmäktige från (V), (S) och (MP).

Västerbottens Folkblad - 14 mar 17 kl. 20:00

Då hade arbetskläder varit en självklarhet

Fria arbetskläder behövs till personal inom förskola, fritids och pedagogisk omsorg. Det skriver Vänsterpartiet i Storuman. Den 28/2 slutbehandlades Vänsterpartiets motion om fria arbetskläder till personalen inom förskola, fritids och pedagogisk omsorg.

Nerikes Allehanda - 12 nov 15 kl. 11:52

Personal som ofta är ute får arbetskläder

Nu utrustar Kumla kommun personal inom barnomsorgen med arbetskläder. Lagom till vintern får de som jobbar inom förskola, familjedaghem och på fritidshem tillgång till arbetskläder meddelar förvaltningen för livslångt lärande..

NT - 17 nov 15 kl. 20:52

Personal i förskolan får arbetskläder

Personal inom förskola och annan pedagogisk verksamhet ska få pengar till inköp av arbetskläder..

UT - 06 feb 14 kl. 06:35

Facket upprört överuteblivna arbetskläder

Lärarförbundet har lyft frågan om arbetskläder till förskolans pedagoger varje år, men ingenting har hänt. Det säger Rose-Marie Fyrvakter, ordförande i lokalavdelningen. Från Lärarförbundets sida är man förvånad över hur frågan om arbetskläder till förskolans pedagoger har hanterats.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 17:09

S vill utöka rätten till arbetskläder

Lund Rätt till arbetskläder även för inomhusbruk inom förskola, förskoleklass och fritids. Det är ett nytt vallöfte från Socialdemokraterna till personalen inom välfärdssektorn.– Det är en arbetsmiljöfråga men också viktigt för barnens lekar, säger kommunalrådet Elin Gustafsson (S).

Västerbottens Folkblad - 27 sep 16 kl. 17:20

[PLUS] Föreslår arbetskläder till personalen

Arbetskläder till personal som jobbar inom fritids och förskola bör bekostas av kommunen. Det....

Västerbottens Folkblad - 28 feb 17 kl. 17:29

[PLUS] Arbetskläder åter på tapeten

Personal inom förskola och fritidsverksamheter i Storuman kommer att få arbetskläder för....

ÖstersundsPosten - 09 jul 13 kl. 05:06

Brist på arbetskläder i barnomsorgen sprider sjukdomar

I Jämtlands län råder det stor brist på fria arbetskläder inom vård, omsorg och förskola. Kommunals sektioner i länet har drivit frågan i åratal och barnomsorgen är den verksamhet som är mest drabbad..

Västerbottens Folkblad - 11 apr 13 kl. 02:00

Arbetskläder för inomhusbruk

Umeå borde se till att personalen inom förskola och fritids får arbetskläder för inomhusbruk, skriver Moderaternas oppositionskommunalråd i Umeå, Anders Ågren. Det senaste året har [...].

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Brinnande katedral vann het tävling

Barometern - 45 minuter sedan

OBBK föll i bottenmötet – elfte raka förlusten

Oskarshamns BBK fortsätter att ha det tungt. Mot bottenkollegan Braha var de aldrig nära. – Vi gör för mycket slarvgrejer.

Barometern - 45 minuter sedan

Så håller du granen grön och grann

Granen ska stå grön och grann i stugan under julen. Men ibland väljer den att inte samarbeta och släpper sina barr redan innan mellandagarna. Det går dock att rädda helggranen med lite snittblomspulver och genom att välja ett tungt träd, tipsar trädgårdsmästare Bosse Rappne..

Barometern - 1 timme sedan

Knäckäpplet i centrum i Mönsterås

Lions julmarknad i Mönsterås har varit en tradition i 61 år. Lika länge har det hemliga receptet på knäckäpplet varit med. ”Det är ett recept som väldigt många uppskattar”, säger marknadsgeneralen Tomas Gummesson..

Barometern - 1 timme sedan

Blohms succé – uttagen i världslaget

Hon var Sveriges bästa målskytt i handbolls-VM i Japan. Nu kommer belöningen för Linn Blohm. Mittsexan är uttagen i VM:s världslag av det Internationella handbollsförbundet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.