Skånskan > Opinion

Sunday, 15 December, 14:51

Skånskan - 02 dec 19 kl. 15:12

Sökning efter Emilia fortsätter i TollarpTOLLARP Under måndagen fortsatte frivilliga söka efter försvunna 20-åringen Emilia Lundberg i Tollarp. Samtidigt stiger oron kring vad som hänt.
– Om alla spår bara upphör är det något som inte stämmer. Ju mer tid som går, desto mer bekymrade blir vi, säger Robert Loeffel, polisens presstalesman.Under helgen deltog både Tollarpsbor och andra i de sökinsatser Missing People och Fikk (Frivilliga insatser vid kris och katastrof) organiserade i och kring Tollarp.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Emilia, Tollarp, TOLLARP Under, Emilia Lundberg, Robert Loeffel, Tollarpsbor, Missing People, Fikk, Tollarps

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sökningefter , Emiliafortsätter i , Tollarp
YLE - 28 feb 17 kl. 17:20

Truppen till hemma-VM i konståkning spikad

Finlands trupp till konståknings-VM i Helsingfors senare i vår är spikad. Sex åkare deltar i fyra olika klasser. På herrsidan representerar Valtteri Virtanen Finland, medan Emmi Peltonen deltar på damsidan.

Expressen - 28 nov 19 kl. 16:22

Emilia, 20, försvunnen – polisen misstänker brott

Emilia Lundberg, 20, sågs senast i Tollarp förra veckan.Sedan dess är hon spårlöst försvunnen – polisen misstänker att kvinnan förts bort.– Någon har lurat eller lockat och fört i väg henne, säger Anders Svenson vid polisen till Kristianstadsbladet.

Kristianstadsbladet - 01 dec 19 kl. 11:49

Polisavspärrning i Tollarp i sökandet efter Emilia

Polisen gjorde under lördagen fynd i samband med sökandet efter den 20-åriga kvinna som rapporterats försvunnen i Tollarp i torsdags. .

Kristianstadsbladet - 03 dec 19 kl. 21:17

Stor sorg i Tollarp efter dödsbeskedet: ”Luften har gått ur en”

Beskedet om att 20-åriga Emilia Lundberg har anträffats död har skakat om Tollarp. På tisdagskvällen var det många som besökte Västra Vrams kyrka för att tända ljus och hedra hennes minne. .

Skånskan - 04 dec 19 kl. 13:10

Misstänkt gripen för mordet i Tollarp

Skåne En person har gripits för mordet på den 20-åriga kvinna som hittades död i en å utanför Tollarp.Det är Aftonbladet som fått fram uppgiften utifrån handlingar på tingsrätten. – En person är frihetsberövad som misstänkt för mordet på Emilia, bekräftar chefsåklagare Jenny Lindell för tidningen..

YLE - 26 feb 16 kl. 04:30

S:t Karins lag redo för FM i teamåkning

I en rasande fart svischar flickorna – och en pojke – förbi då S:t Karins laget Dream Edges tar sats och kör sitt program. Dream Edges tränar inför FM. Dream Edges övar inför FM i teamåkning februari 2016.

Expressen - 30 nov 19 kl. 08:19

Stor sökinsats efter försvunna Emilia, 20

Emilia Lundberg, 20, har varit spårlöst borta i över en vecka.På lördagsförmiddagen inleder föreningen FIKK, Frivilliga insatser vid kris och katastrof, en sökinsats efter henne i Tollarp..

Kristianstadsbladet - 30 nov 19 kl. 10:35

Sökinsats inledd efter försvunna Emilia

En sökinsats efter försvunna Emilia har inletts i Tollarp. – Vi är 25 man som är ute och letar, säger Christer Lundell-EK, insatsledare från organisationen Fikk..

Expressen - 01 dec 19 kl. 13:23

Flera fynd i sökandet efter försvunna Emilia

Polisen har spärrat av ett område i Tollarp i nordöstra Skåne efter att ha gjort flera fynd i sökandet efter Emilia Lundberg som har varit försvunnen i över en vecka.Exakt vilka fynd det handlar om går man inte ut med..

Expressen - 02 dec 19 kl. 12:15

Nytt sök efter försvunna Emilia – område avspärrat

Tio dygn utan ett livstecken.Vad har hänt 20-åriga Emilia från Tollarp i Skåne?På måndagen finns polisens mobila kontor mitt i samhället.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

De flesta vill ha en riktig julgran inne

brodda I Brodda är det högsäsong för familjen Olsson som driver Nybyggets granar.
Över 1 000 granar stora som små säljs under några intensiva veckor.Inte precis någon julstämning bjuder denna askgråa lördagsförmiddag.

Skånskan - 3 timmar sedan

Nej till ny cykelväg vid Stehag

STEHAG/SJÖHOLMEN Politikerna i Eslövs miljö- och samhällsbyggnadsnämnd säger nej till ett medborgarförslag om att bygga en rakare cykelväg inne i Stehag mot Sjöholmen.
Det handlar om en sammankoppling inne i samhället som man vill ha söder om järnvägen. Det finns en alternativ väg intill som inte är mycket längre.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ska ta fram en ny energiplan

ESLÖV Eslövs kommun ska ta fram en ny energiplan.
– Det handlar om att minska energianvändningen i kommunens verksamheter. Både vad gäller exempelvis bilar och el.

Skånskan - 3 timmar sedan

Fick ja till puts i tegelstad

ESLÖV En fastighetsägare i Eslövs norra del får till slut lov att putsa sitt delvis teglade hus trots att det ligger i ett område där Eslövs kommun egentligen vill bevara tegelstaden.
När miljö- och samhällsbyggnadsnämnden behandlade ärendet vållade det en del huvudbry.
Fastighetsägaren fick för några år sedan bygglov för att bygga till huset med en ny del som fick lov att putsas utvändigt, trots att ursprungshuset är en tegelbyggnad.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kan gå miste om skadestånd

mellanskåne En man som utsatts för misshandel kan gå miste om det skadestånd som han tilldömdes av tingsrätten.Mannen utsattes för misshandel sommaren 2018 och en man dömdes senare för brottet.
Domstolen beslutade att gärningsmannen skulle betala 16 200 kronor i skadestånd.

Skånskan - 3 timmar sedan

Skärp ton mot inspektion

Finansinspektionen har inspekterat 13 banker sedan 2015. Ingen har fällts eller klandrats. För att försäkra sig om den saken har chefer bland annat strukit formuleringar i anställdas rapporter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Man gav en örfil – får villkor dom

Svalöv Den 62-årige mannen tyckte att pojkarna körde sina mopeder lite väl vårdslöst och tillrättavisade.Det hela slutade med att en 16-åring fick ta emot ett slag i ansiktet och nu döms mannen till villkorlig dom och dagsböter för misshandel.
Händelsen inträffade vid en kiosk i ett samhälle i Svalövs kommun och enligt domen ska det uppstått en dispyt mellan den dömde mannen och ett antal mopedburna ungdomar.

Skånskan - 3 timmar sedan

Konstruktivt av tragedi

Sveriges enda stödlinje för personer med självmordstankar, driven av föreningen Mind, kommer att sponsras av Tim Bergling Foundation, grundad av artisten Aviciis familj efter sonens självmord. Det handlar om en kostnad på 30 miljoner.
Hjälplinjen tog förra året emot 31 000 samtal och kontakter men det var bara en fraktion av alla som ville ha hjälp.

Skånskan - 19 timmar sedan

Filmstadens äldsta salong fyller 100

LUND För 100 år sedan visades stumfilmen Mästerkatten i stövlar på Skandia Teatern i Lund. Under lördagen firades 100-årsjubileet på Filmstaden som bion heter numera med ett antal ljudfilmer. Flykten från New York fick en specialvisning eftersom Lundakomikern Anders Jansson önskat den.

Skånskan - 21 timmar sedan

Stal maskiner för 72 000

LANDSKRONA En gammal skola som är under renovering på Emaljgatan i Landskrona besöktes av objudna gäster natten mot onsdagen.
Man tog sig in på okänt sätt och kunde därefter plocka med sig mycket av värde.
Det handlar om mängder med verktyg, maskiner och mätinstrument till ett värde av 72 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.