SR > Kultur

Monday, 16 December, 04:20

SR - 02 dec 19 kl. 16:07

Aftonbladet klandras för Martin Kragh-publiceringAftonbladet klandras av Pressens opinionsnämnd för en publicering om Rysslandsforskaren Martin Kragh..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Martin Kragh, Pressens, Rysslandsforskaren Martin Kragh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aftonbladet, klandrasför , Martin, Kragh-publicering
SVT - 02 dec 19 kl. 14:56

Aftonbladet fälls för Martin Kragh-publicering

Pressens opinionsnämnd, PON, klandrar Aftonbladet för att ha brutit mot god publicistisk sed efter en artikel som publicerades i februari i år. Aftonbladet påstod att Rysslandsforskaren Martin Kragh samarbetat med den brittiska underrättelsetjänsten. ”Anmälaren har tillfogats oförsvarlig publicitetsskada”, skriver PON..

Dagens Media - 03 dec 19 kl. 08:01

Aftonbladet klandras för Martin Kragh-publicering

Aftonbladets klandras för en krönika skriven av Åsa Linderborg..

Expressen - 01 mar 18 kl. 01:10

Expressen klandras för publicering om tafsande vd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd.Expressen klandras för att ha pekat ut fel person.Pressens Opinionsnämnd klandrar Expressen för en artikel där en namngiven person felaktigt påstods ha varit den som utsatt en medarbetare för sexuella trakasserier och som ledde till en fällande dom i Arbetsdomstolen.

Expressen - 07 okt 15 kl. 08:53

Expressen klandras för publicering

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd, PON:Expressen och GT fälls för publicering av personnummer.Pressens Opinionsnämnd klandrar Expressen och GT för att ha åsidosatt god publicistisk sed när en morddömd persons personnummer publicerades..

Blekinge Läns tidning - 27 maj 19 kl. 06:00

BLT klandras för publicering

Pressens Opinionsnämnd klandrar Blekinge Läns Tidning för en artikel om ett fastighetsprojekt i spridningsområdet. Ett påstående om mutbrott borde ha fått bemötas..

Dagens Media - 21 nov 13 kl. 13:51

Tre tidningar klandras för (SD)-publicering

Expressen, Aftonbladet och Sundsvalls Tidning publicerade en medicinsk diagnos på en SD-politiker. Nu klandras de tre tidningarna..

Dagens Media - 02 okt 15 kl. 10:56

Hänt Extra fälls för Niclas Wahlgren-publicering

Klandras av Pressens Opinionsnämnd för publicering om skilsmässan från Laila Bagge..

Dagens Media - 25 feb 15 kl. 10:30

Expressen fälls för Persbrandt-publicering

Expressen klandras av Pressens Opinionsnämnd för publiceringen om Persbrandts kokainmissbruk och kontakt med kriminella..

SmålandsPosten - 26 apr 19 kl. 16:30

Smålandsposten klandras: Politiker borde ha fått bemöta uppgifter

Alvestapolitikern Suzanne Karlsson anmälde Smålandsposten för en publicering i maj i fjol. Artikeln leder nu till klander från PON, Pressens opinionsnämnd..

SR - 09 aug 13 kl. 15:00

Ny publicering - Friday Guest:Freed journalist Martin Schibbye

Journalist Martin Schibbye, who spent 14 months in an Ethiopian jail before being pardoned and returning to Stockholm last year, is Saturday's guest presenter on Swedish Radio's "Sommar" programme..

Fler nyheter från SR

SR - 12 timmar sedan

Skådespelaren Anna Karina död

På 1960-talet blev hon symbol för den franska nya vågen. Nu har den danskfödda skådespelaren, regissören och artisten Anna Karina avlidit. Hon blev 79 år..

SR - I förrgår: 18:19

Oscarsnominerad för "Do the right thing" - Danny Aiello är död

Amerikanske skådespelaren Danny Aiello, känd från filmer som "Gudfadern II" och "Mångalen", har avlidit, skriver Deadline..

SR - I förrgår: 16:38

Stormzy brottas med demoner i ett polariserat Storbritannien

Stormzy har tagit ställning politiskt och rört upp känslor under 2019. Joakim Silverdal gillar hans självreflekterande sida på "Heavy is the Head"..

SR - I förrgår: 13:35

TV 3 och Kanal 5 avvaktar men förbereder sig för brexit

Ägarna Nordic Entertainment Group och Discovery, som i nuläget sänder via Storbritannien, inväntar besked om exakt hur brexit kommer att påverka..

SR - I förrgår: 08:45

Svenska Unescorådets Mats Djurberg slutar efter nio år

Mats Djurberg slutar efter nio år som generalsekreterare på Svenska Unescorådet. I mars nästa år blir hans istället ny chef på Sjöhistoriska museet..

SR - I förrgår: 08:28

Feministiskt gatuperformance i Chile har nått hela världen

De senaste veckorna har den feministiska sången ”Un violador en tu camino” – en våldtäktsman korsar din väg har spridits över världen. Upphovskvinnorna är fyra chilenskor som tillsammans bildar feministkollektivet Las Tesis..

SR - I förrgår: 06:30

Lucka 13: Ingen tärna att klä i år

"I dag var det det första gången på många år som jag inte skumögd och lätt illamående stod och strök lucialinnen till mig själv eller något barn.".

SR - I förrgår: 05:30

Hat och hot i fokus när PEN håller världskongress i Sverige

När en av världens största yttrandefrihetsorganisationer PEN International, nästa år samlas till sin årliga kongress, kommer den äga rum i Sverige. Senaste det hände var 1978..

SR - I förrgår: 06:00

Allt fler luciatåg ställs in - svårt att hitta kandidater

På flera håll minskar intresset för att delta i de traditionella luciatågen, och runt om i landet ställs firandet in för att man inte får ihop nog många kandidater..

SR - I förrgår: 06:00

Céline Sciamma har gjort årets vackraste film

”Porträtt av en kvinna i brand” är ett passionsdrama mellan två unga kvinnor i 1700-talsmiljö i regi av Tomboy-regissören Céline Sciamma..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.