Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 06 December, 10:04

Kristianstadsbladet - 02 dec 19 kl. 16:00

Staket ska sätta stopp för grisarnaEtt par viltolyckor per år och kilometer. Så har det sett ut längs delar av väg 21, mellan Hässleholm och Önnestad. Snart är sträckan säkrad, med 47 000 meter viltstängsel på plats. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Hässleholm, Önnestad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Staketska , sätta, stoppför , grisarna
YLE - 01 jul 13 kl. 18:10

Frihamnen bygger staket på Tulluddens norra strand

Finlands Frihamn i Hangö bygger ett staket invid fälten för importbilar, så att allmänheten kan ta sig den vägen till Tulluddens naturskyddsområde.
Men för att det här ska bli verklighet, krävs ännu att markägarna Forststyrelsen och Hangö stad öppnar området. Jukka Ryky som är vd för Finlands Frihamn i Hangö berättar att bolagets styrelse i maj har beslutat att bolaget bygger ett närmare tre km långt staket genom frihammnsområdet på Tulluddens norra strand ut till Tulluddens fågelskyddsområde.

YLE - 01 jul 13 kl. 20:09

Frihamnen bygger staket vid Tulluddens norra strand

Spela upp klipp på Arenan
Finlands Frihamn i Hangö bygger ett staket invid fälten för importbilar, så att allmänheten kan ta sig den vägen till Uddskatan i Tulluddens fågelskyddsområde.
Men för att det här ska bli verklighet, krävs ännu att markägarna Forststyrelsen och Hangö stad öppnar området. Jukka Ryky, som är vd för Finlands Frihamn i Hangö, berättar att bolagets styrelse i maj har beslutat att bolaget bygger ett närmare tre km långt staket genom frihammnsområdet på Tulluddens norra strand ut mot Uddskatan i Tulluddens fågelskyddsområde.

Skånskan - 12 nov 15 kl. 17:20

Högt staket får nej av nämnd

HEMMESTORP Ett staket på 2,10 meter är för mycket.En man i Hemmestorp vill sätta upp ett 2,10 meter högt staket runt sin tomt. Men det är alldeles för högt anser samhällsbyggnadsnämnden som avslår ansökan.

Skånskan - 03 jan 16 kl. 16:50

I natt börjar id-kontrollerna – staket sätts upp vid Hyllie

malmö Vid midnatt börjar polisens id-kontroller för inresande till Sverige. På Hyllie station byggs nu staket på perrongen. Samtidigt som id-kontroller införs kommer gränskontrollerna vid Hyllie station pågå som vanligt.

Trelleborgs Allehanda - 27 jul 13 kl. 12:47

Man försökte smita efter att ha kört in i staket

En man, född 1977, körde in i ett staket till en bostad i Rängs sand och smet sedan från platsen och tog en taxi.
Polisen lyckades emellertid få stopp på taxibilen vid en rondell och det visade sig då att mannen var så pass onykter att man valde att omhänder ta honom enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Mannen fick lämna blodprov för avgörande av alkoholhalten innan han fick sova ruset av sig på stationen.

Sydöstran - 19 dec 18 kl. 15:33

Smet från polisen – körde in i staket

När mannen vägrade stanna för en poliskontroll fick fler patruller ansluta för att få stopp på personbilen. Jakten tog slut när mannen körde in i ett staket till en fastighet..

Jönköpingsnytt - 27 maj 19 kl. 16:22

Bil kraschade in i staket

Vid 16-tiden på måndagen ska en bil ha kraschat in i ett staket på Åsenvägen, Mariebo. Det blev lite krångligt att ta sig förbi olycksplatsen för bilisterna, men det är just nu inte stopp i trafiken.
.

SmålandsPosten - 08 dec 14 kl. 11:49

Staket och schaktning öppnar för asylboende

Analyser av markprover runt det planerade asylboendet i Bergdala visar på gifter i marken.
Men bedömningen är att det kan åtgärdas med relativt enkla metoder och ägarna hoppas på att snart kunna ta emot de första flyktingarna. – Det är ganska enkla grejer och det känns positivt.

BT - 19 jul 13 kl. 09:27

Nytt staket vid 41:an kan rädda liv

I flera år har riksväg 41 fungerat som en genväg mellan resecentrum och McDonald's i Kinna. Enligt Lars Wåkerås, tillförordnad chef för teknik- och serviceförvaltningen, så genar folk där dagligen. ?

Kristianstadsbladet - 25 jul 13 kl. 20:07

Anmälningar om misskötta hästar

Enligt anmälaren är hästarna vanvårdade och går utan vatten. Men när länsstyrelsen gjort kontroller finns där vatten, därför kan man inte göra så mycket.
I juli har det inkommit ännu en anmälan om bristande hästhållning på en gård i Östra Göinge kommun.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Hälsa: Född på 60- eller 70-talet? Kan behöva vaccinera dig mot mässling

Född på 60- eller 70-talet? Då kan du behöva vaccinera dig mot mässling. Svenskar har i regel endast ett fullgott skydd mot sjukdomen om de är födda efter 1981, då svenska barn började vaccineras med två doser.

Kristianstadsbladet - 10 minuter sedan

Revansch för potatisodlare

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Joakim Broman: Måndag hela veckan i sjukvårdens Sverige

Mellan 2013 och 2017 ökade Sveriges totala hälso- och sjukvårdskostnader från drygt 400 miljarder kronor, till mer än 500 miljarder. Under samma period blev vårdkön för patienter som väntade på operation eller annan åtgärd dubbelt så lång..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Handke-debatten "avslöjar vår världsbild"

För fem år sedan orsakade Peter Handkes Ibsenpris en uppslitande debatt i Norge. Reaktionerna efter att han fick Nobelpriset har följt samma mönster i Sverige. De polariserade ställningstagandena avslöjar vår egen världsbild, enligt en litteraturvetare..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Polis dödade misstänkta våldtäktsmän

Fyra män misstänkta för mord och gängvåldtäkt har skjutits ihjäl av indisk polis i samband med en rekonstruktion vid brottsplatsen för deras dåd. Tusentals människor firar dödsskjutningen..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Skattehöjningar väntar i kommunerna

Kommunerna har det tufft, och många klagar högljutt över den ekonomiska bördan. Men för regionerna är det ännu kämpigare när den stora efterkrigsgenerationen börjar bli skröplig. Nu väntar skattehöjningar i både kommuner och regioner..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Beatrice Ask blir landshövding

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

NCC bygger "supersjukhus" i Danmark

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Minskad orderingång till industrin

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.