YA > Nyheter

Thursday, 12 December, 10:15

YA - 02 dec 19 kl. 15:44

De skapar videokonst – från idé till färdig filmKonst är inte bara att måla tavlor – under två eftermiddagar i veckan har fyra killar och en tjej skapat videokonst, från egna idéer till färdiga filmer..
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De skapar, videokonstfrån , idétill , färdig, film
YLE - 15 jul 17 kl. 10:08

Burning Hearts skapar galenskap med stabilt sound mellan dagishämtningarna

När ett band består av två personer, och dessa får ett barn tillsammans, sätter det vissa begränsningar på musikskapandet. Därför har det hunnit gå fem år sedan Extinctions (2012) innan prisbelönta Åbobandet Burning Hearts ger ut sin tredje fullängdare. Nu har det i alla fall hänt, i slutet av maj såg albumet Battlefields dagens ljus.

Dagens PS - 06 dec 17 kl. 15:31

Krönika: Så skapar du ett gäng nördiga följare

PS krönikör Nina Jansdotter tipsar om hur du bygger upp ett personligt varumärke inom en nördig nisch. Detta är en krönika. I texten är det krönikörens åsikter som förs fram, inte DagensPS.

SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 08:46

På tal om att vara trovärdig

Malin Lauber (S) skriver i Smålandsposten att Moderaterna inte har någon trovärdig politik. Hon menar att vi går till val på stärkt anhörigvård och att vi satt upp valaffischer där vi propagerar för detta. I ett avseende har hon fel och i ett har hon rätt.

YLE - 12 jan 15 kl. 18:40

Miljoninvestering i Vanda skapar nya arbetsplatser

Volvo investerar knappa 40 miljoner i nya utrymmen på en tomt som ligger mellan Ring III och flygplatsen. Det betyder nya arbetstillfällen i Vanda. - Vi har räknat ut att planeringsarbetet plus själva byggnadsarbetet ger ungefär 300 årsverken.

SmålandsPosten - 01 apr 14 kl. 08:32

Övernaturliga inslag skapar distans

Henrik Tords debut med Kum var en av 2012 års mest minnesvärda läsupplevelser i kriminalgenren. Kum var ingen traditionell deckare, utan en originell thriller som berörde. Lasaros tårar är en värdig uppföljare och nu fortsätter Tord att utforska ondskans väsen.

Sydsvenskan - 23 jun 15 kl. 04:00

Så skapar du läslust.Lovet är långt, men goda böcker finns det väldigt gott om.

Barn måste inte läsa av lust på sommarlovet, sa en lärare en gång. Det är så viktigt att bli en bra läsare att man kan göra det ändå!Nej, säger jag.

Alliansfritt Sverige - 18 mar 13 kl. 19:42

M skapar ny yrkeskategori: konsultmäklare

UPPHANDLING. Att ekonomin i Stockholms läns landsting är inte i någon toppform är ingen nyhet. Att moderaterna älskar att lägga pengar på konsulter är heller ingen nyhet.

Newsmill - 04 jun 13 kl. 16:34

Skapar Islamiska förbundet en sekulär värdegrund?

http://www.newsmill.se/trackback/51220Om IFIS tolkning av Koranen och profetens tradition enligt"ahl al-suunnah waal-jamaa är " NUMERA progressiv och att den nya ledningen tolkar Koranen ochprofeten Mohammeds tradition kontextuellt, blir jag mer än glad åt att få läsa en trovärdig, teologisk förklaring.

Barometern - 08 jan 14 kl. 07:52

Skrotbilar skapar problem vid vägarna

En skrotfärdig bil står sedan en tid utmed väg 34 söder om Högsby. Ansvaret för att få bort övergivna bilar hamnar lätt mellan olika stolar. – Det är ett elände med dylika bilar.

UT - 25 feb 14 kl. 06:57

Boende för flyktingbarn skapar nya jobb

Minst åtta nya jobb blir det när det nya boendet för ensamkommande flyktingbarn öppnas på Ekero. Ekero i Gällstad är ett av kommunens särskilda boenden inom äldreomsorgen. Men hela byggnaden används inte för denna verksamhet.

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

Zlatanstatyn vandaliserad igen – risk för ras

Zlatanstatyn i Malmö har vandaliserats igen. Denna gång har någon sågat i statyns ben..

YA - 45 minuter sedan

SCB: 6,8 procent arbetslösa

YA - 30 minuter sedan

Fler varsel och högre arbetslöshet

Fler personer varslas om uppsägningar och arbetslösheten ökar, visar nya siffror från Arbetsförmedlingen..

YA - 1 timme sedan

Stilla börshandel i Stockholm

YA - 1 timme sedan

Bygglovsbeslut upphävs

Fastighetsägaren beviljades bygglov för att uppföra en sidobyggnad. Ett beslut som överklagades. Nu upphäver förvaltningsrätten bygglovet..

YA - 1 timme sedan

AIK Fotbolls vd avgår

YA - 1 timme sedan

Splittrat om klimatmål i Bryssel

EU-kommissionens storslagna "gröna giv" riskerar att skadeskjutas direkt när medlemsländerna ska enas om klimatneutralitet till år 2050. Torsdagens toppmöte kan sluta i fiasko..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.