Barometern > Nyheter

Tuesday, 10 December, 12:32

Barometern - 02 dec 19 kl. 15:33

Nya tag kring läktarfrågan på Arena OskarshamnDen tänkta läktarlösningen på Arena Oskarshamn blev för dyr. Men nu kan det bli en ny läktare under 2020 ändå. – Nu i dagarna går det ut en ny anbudsförfrågan om läktare i mindre format, säger fritidschefen Daniel Stenberg..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Arena Oskarshamn, Daniel Stenberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya tagkring , läktarfrågan, Arena, Oskarshamn

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Lagändring: Mörbylånga kommun får inte köpa IT-tjänster av Borgholms kommun.

Ölands kommunalförbund måste ta över IT-verksamheten på Borgholms kommun. Görs inte det kan inte kommunerna dela på tjänsterna. Kommunen på södra Öland köper tjänsten av Borgholm idag..

Barometern - 30 minuter sedan

Bytte "glamourlivet" i Monaco mot Kläppen

Svenska snowboardstjärnan Sven Thorgren är färdig med "glamourlivet" i Monaco. I Kläppen har han hittat hem – och snickrat ihop en replift på tomten..

Barometern - 30 minuter sedan

Nattvandrare: ”Vi är en stödjande hand”

Nattvandrarna i Nybro är mer frekvent ute i centrala Nybro än tidigare. Läget på stan är lugnare än i somras, men det finns problem med återkommande inbrott i sporthallen och buskörningar. Under måndagskvällen fick allmänheten veta mer om nattvandrarnas arbete..

Barometern - 30 minuter sedan

SAS-utredning visar på allvarliga brister

En besättningsmedlem hos SAS avstod en flygning av säkerhetsskäl och fick sedan beskedet att hans anställning skulle avslutas. Nu visar en utredning av Transportstyrelsen på allvarliga brister i flygbolagets hantering av fallet, ..

Barometern - 45 minuter sedan

Backade på kvinna – nu frias föraren

Föraren som för ett år sedan backade på en kvinna utanför Mogårdens äldreboende i Högsby frikänns från brott. Tingsrätten anser inte att mannen varit oaktsam..

Barometern - 45 minuter sedan

Åklagaren yrkar på långa straff i Allra-härvan

Åklagarna vill att ledningen för finansbolaget Allra döms till långa fängelsestraff. Vd:n Alexander Ernstberger bör dömas till sju år, enligt slutpläderingen..

Barometern - 45 minuter sedan

Regeringen vill förenkla för husrannsakan

Regeringen vill ge polisen större möjligheter att kunna göra husrannsakningar. Syftet är att öka möjligheterna för att "avväpna gängen och avbryta våldsspiraler"..

Barometern - 1 timme sedan

Bergkvarabuss lägger ner linje

Bergkvarabuss har drivit flygbussen till Ängelholm Helsingborg Airport sedan 2005. Men sviktande lönsamhet gör nu att linjen läggs ner..

Barometern - 1 timme sedan

Dywik (KD) vill ha intakt träffpunkt

Christopher Dywik (KD) är mycket missnöjd med den politiska majoritetens planer för neddragningar på träffpunkten i Påryd. han tycker det skulle sparas på central administration istället. .

Barometern - 1 timme sedan

Allt fler är emot EU-medlemskapOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.