Vagabond > Utrikes

Monday, 16 December, 04:18

Vagabond - 02 dec 19 kl. 15:15

9 julfiranden i Storbritannien – ljusshower, marknader och glöggAtt resa till Storbritannien i december är perfekt för den som vill frossa i dekorationer och julmys. Här är 9 upplevelser och marknader från London till Edinburgh i Skottland..
Läs mer på Vagabond
Läs mer om:
Storbritannien, London, Edinburgh, Skottland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 9 julfirandeni , Storbritannien, ljusshower, marknaderoch , glögg
PrivataAffärer - 05 dec 18 kl. 07:17

Clas Ohlson lägger ner i Tyskland och Storbritannien

Clas Ohlsons rörelseresultat under det andra kvartalet (augusti-oktober) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019 uppgick till 33 miljoner kronor. Motsvarande kvartal året innan var rörelseresultatet 125 miljoner kronor. Rörelseresultatet har påverkats av extraodinaära kostnader om totalt 91 miljoner kronor.

Norrtelje Tidning - 22 dec 16 kl. 18:46

Alternativa julfiranden är populärt – här kan du fira gemensam julafton

Alla har rätt att fira jul. I år finns det flera evenemang för gemensamma julfiranden i kommunen. I Rimbo håller badhuset öppet, det kommer även att gå en gratisbuss från Norrtälje för dem som vill åka till badhuset..

Dagens PS - 21 mar 17 kl. 14:40

Storbanker flyr Storbritannien

Britternas ja till utträde i EU i midsomras börjar nu ta form praktiskt. På onsdag nästa vecka inleds brexit-processen, enligt premiärminister Theresa May. Samtidigt börjar de globala bankerna tappa hoppet om att Storbritannien stannar kvar i unionssamarbetet, rapporterar TT-Reuters.

Dagensanalys.se - 14 mar 18 kl. 11:01

Spotify Ad Studio nu på fler marknader – så här fungerar tjänsten

Inför kommande börsnoteringen vill Spotify öka på intäktsförmågan. Ett sådant drag är att lansera Ad Studio på fler marknader. Self-serve-plattformen Spotify Ad Studio gör det möjligt för annonsörer att själva ladda upp sin reklam och välja ut målgrupper.

Blekinge Läns tidning - 22 jun 16 kl. 15:50

Vill London stanna kvar i Storbritannien?

Inför folkomröstningen i Storbritannien blottas landets inre motsättningar tydligt. Skottarna stödjer Remainsidan eftersom skottarna inte vill hamna utanför EU:s marknader..

Blekinge Läns tidning - 22 jun 16 kl. 20:00

Vill London stanna kvar i Storbritannien?

Inför folkomröstningen i Storbritannien blottas landets inre motsättningar tydligt. Skottarna stödjer Remainsidan eftersom skottarna inte vill hamna utanför EU:s marknader..

Nerikes Allehanda - 24 jun 16 kl. 07:49

Storbritannien lämnar EU

Storbritannien har röstat för att lämna EU. Det historiska beskedet har utlöst chockvågor på marknader världen över. Brexit-förespråkarna fick 51,9 procent av rösterna, medan 48,1 procent röstade för att stanna, enligt BBC..

Skånskan - 21 okt 15 kl. 06:00

Marknader får två generaler

Sjöbo 24 sökte tjänsten som Sjöbos marknadssamordnare. Kommunen tillsatte tjänsten genom intern rekrytering – och låter två personer dela på ansvaret.I samband med Sjöbo marknad den 16 och 17 juli meddelade marknadsgeneralen Julia Falkman att hon hoppar av uppdraget.

EU-Parlamentet - 11 maj 16 kl. 12:29

Artikel - Människohandel: "Den drivs av efterfrågan, liksom på andra marknader"

Plenarsammanträde : Människohandel är ett allvarligt brott och en kränkning av mänskliga rättigheter. Majoriteten av offren är kvinnor och flickor som ofta utnyttjas sexuellt. Torsdagen den 12 maj ger ledamöterna sina utvärderingar och rekommendationer om genomförandet av direktivet för att bekämpa människohandel och skydda offren.

DI - 19 okt 17 kl. 14:37

Catena Media rullar ut tjänster på nya marknader

Affiliatebolaget Catena Media meddelar att JohnSlots.com nyligen lanserades i Tyskland och Storbritannien och inom kort introduceras AskGamblers.com på den tyska och italienska marknaden.

Fler nyheter från Vagabond

Vagabond - Igår: 18:25

Röda dagar 2020 – så maxar du semestern och tar långledigt

Dags för ett nytt år och decennium. Om du håller koll på klämdagar och röda dagar kan du ta långledigt, speciellt under påsken, så varför inte passa på att resa? Dessutom tipsar Vagabond om några riktigt härliga resor att göra under året..

Vagabond - I förrgår: 17:07

Flygplatshotell välkomnar husdjur för raketfritt nyårsfirande

Nyår kan vara en stressig dag och natt för hundar, katter och andra husdjur. Arlanda Airport har fyrverkeriförbud med en mils radie, något som Clarion Hotel Arlanda Airport tagit fasta på. För sjunde året i rad arrangerar kedjans alla flygplatshotell "Happy Dog"..

Vagabond - I förrgår: 06:00

Ny direktlinje till Tokyo från Köpenhamn

Det är svenska SAS som öppnar en ny direktlinje till Haneda International Airport i Tokyo från Kastrup, Köpenhamn. Det är en den andra nya direktlinjen från Skandinavien på kort tid som lanserats till den populära metropolen..

Vagabond - 06 dec 19 kl. 17:33

Vagabonds tågevent gick som på räls – tack alla som kom!

Fredagen den 6 december strömmade folk till Stockholms tågcentral för att besöka Vagabonds tågevent. Även i år gav vi ut den nya tågtidningen gratis och mötte prenumeranter, tågvurmade och förbipasserade. Kolla in bilderna från tågresardagen här..

Vagabond - 10 dec 19 kl. 10:51

Krönika: Hur vet jag att hotellet är hållbart?

Hur vet jag att de som jobbar på hotellet jag bokat har schysta arbetsvillkor? Och hur vet jag om det blir lokalt klirr i kassan istället för att pengarna försvinner till aktieägare långt bort? Vagabonds krönikör Per J Andersson har några enkla knep för att öka chansen att du hamna på ett schyst och hållbart hotell..

Vagabond - 10 dec 19 kl. 07:00

Vagabonds drömresa – 7 veckors roadtrip i södra Afrika

Närkontakt med vilda djur och storslagna landskap. Men framför allt: ett äventyr som gör sig allra bäst i fyrhjulsdriven bil, komplett med camping- och matlagningsutrustning. Följ med Vagabond på en långresa genom södra Afrika..

Vagabond - 10 dec 19 kl. 07:00

Nu är den här: Vagabonds specialtidning om tågresor!

Nu är Vagabonds nya specialnummer om tågresor här. Skynda dig till kiosken innan det är för sent. Resor på räls har så många fördelar, bland annat denna: "Resan börjar från stunden man kliver ombord", skriver Vagabonds chefredaktör i sin ledare i tågnumret..

Vagabond - 09 dec 19 kl. 07:00

Vagabonds drömresa – 5 veckor klassisk roadtrip genom USA

Se några av de mäktigaste naturupplevelserna och coolaste städerna. Från vilda västern-landskap i Texas till träsk i Södern. Kaliforniens stränder till New Yorks skyskrapor.

Vagabond - 08 dec 19 kl. 07:00

Vagabonds drömresa – 5 spännande veckor i Sydamerika

Båttur på världens högst belägna sjö, vandring i inkafolkets fotspår och åk tåg genom de majestätiska Anderna. Besök salsahuvudstaden och strandhugg längs den karibiska kusten. Ta del av Vagabonds bästa tips på en långresa i Sydamerika..

Vagabond - 06 dec 19 kl. 15:20

Vagabonds drömresa – 5 veckor i fantastiska Sydasien

Vandra i världens högsta bergskedja, ro på världens heligaste flod, upplev världens äldsta gränder och ett av världens sju underverk. Ta del av Vagabonds bästa tips på en långresa genom Indien, Nepal, Maldiverna och Sri Lanka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.