Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 07 December, 08:20

Dagens Media - 02 dec 19 kl. 15:25

Efter turbulenta hösten – branschexperter spår tufft 2020En ny våg av sparpaket, nedläggningar och uppköp har sköljt över mediebranschen under hösten. 2020 ser ut att bli ett tufft år för nyhetsmedier och tidskrifter. ”Det har skett en betydande inbromsning”, säger Madeleine Thor, vd på IRM, till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Madeleine Thor, IRM, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter turbulenta, hösten, branschexperter, spår, tufft, 2020
Dalarnas tidningar - 10 nov 15 kl. 23:18

LIF-målvakten om turbulenta hösten: "Jag höll mig inte till systemet"

Frans Tuohimaa har precis klivit av isen efter att ha räddat 22 skott och varit mannen bakom tre nya poäng för Leksands IF..

DalaDemokraten - 10 nov 15 kl. 23:18

LIF-målvakten om turbulenta hösten: "Jag höll mig inte till systemet"

Frans Tuohimaa har precis klivit av isen efter att ha räddat 22 skott och varit mannen bakom tre nya poäng för Leksands IF..

DalaDemokraten - 05 dec 17 kl. 18:34

Efter turbulenta hösten – LIF-kaptenen blickar framåt: "Alla frågetecken är borta"

Jesper Ollas var tillbaka från skada och gjorde tre byten i 5–1-segern mot Karlskoga i lördags. Ett formstarkt Leksand har tagit poäng i 13 av 14 matcher – och vinden har vänt efter en turbulent start. – Vi är där vi ska vara, i toppstriden, säger den 33-årige lagkaptenen..

Dalarnas tidningar - 05 dec 17 kl. 18:34

Efter turbulenta hösten – LIF-kaptenen blickar framåt: "Alla frågetecken är borta"

Jesper Ollas var tillbaka från skada och gjorde tre byten i 5–1-segern mot Karlskoga i lördags. Ett formstarkt Leksand har tagit poäng i 13 av 14 matcher – och vinden har vänt efter en turbulent start. – Vi är där vi ska vara, i toppstriden, säger den 33-årige lagkaptenen..

Dalarnas tidningar - 30 sep 18 kl. 17:04

SHL:s ordförande om den turbulenta hösten: "I en sådan här situation måste vi vara oerhört självkritiska"

Domarbråk, kritiserade förslag och ramsan "SHL-hockeymördare" som kontinuerligt dyker upp i....

Dagens Media - Igår: 10:52

Nytt nummer ute – mediestrategi 2020

I det nya numret av Dagens Media ger vi er en stor special om mediestrategi 2020. Dessutom: ✓ Marknadscheferna om 2020 ✓ Efter turbulenta hösten – branschexperter spår tufft 2020 ✓ Stampen vänder till vinst nästa år ✓ Sex trender – så accelererar du bäst ✓ Metro: rösterna inifrån kraschen..

ÖstersundsPosten - 23 apr 17 kl. 06:00

Prästen Lars-Åke Wikström: "Fler människor har behov av att prata om de existentiella frågorna"

Kyrkan viktigare för många än på länge. Turbulenta tider gör att människor känner behov av att prata och en längtan efter gemenskap är stor. Samtidigt har aldrig så många gått ur kyrkan som nu.

Världen Idag - 14 jan 15 kl. 00:00

Siewert Öholm: Anna ”Thatcher” Batra?

Många talar om politiken som en förtroendebranch. Efter valet och den politiskt turbulenta hösten har väl behovet av förtroende för våra politiker aldrig varit större. Vi som var med redan på Erlanders och Ohlins tid har svårt att ens förstå vad som hänt.

Skånskan - 15 jan 15 kl. 23:30

Debatt utan substans

Mycket internationellt, försvar, och tal om maktspel och kaos. Så kan man karakterisera årets första partiledardebatt i riksdagen. Terrorattacken i Paris återkom i mångas anföranden liksom frågor om integration.

Expressen - 22 jan 15 kl. 10:45

Laila Bagge: Jag vill aldrig gifta mig igen

Efter skilsmässan från exmaken Niclas Wahlgren är Laila Bagge beredd att gå vidare. Den turbulenta hösten har hon lagt bakom sig – men vill i nuläget aldrig gifta sig igen. – Jag har gråtit, berättar hon för Pascal Engman.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 14 timmar sedan

Norran blir av med 25 tjänster och vd:n

När Norran går in i Norr Media AB minskas antalet tjänster på tidningen med 25. Samtidigt ska redigeringen tas över av robotar..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Metros rekonstruktion stoppas – Christen Ager-Hanssen överklagar

Rekonstruktionen av Metro har upphört, men Christer Ager-Hanssen säger till Dagens Media att beslutet kommer att överklagas..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Trots krisen – "Metro har en hållbar plan"

DEL 3: METRO IDAG. Krisande Metro ska lansera en debattsajt för att få snurr på verksamheten. Men än så länge lyser sajten med sin frånvaro och skuldberget fortsätter växa.

Dagens Media - 19 timmar sedan

Avtalskonflikten mellan TV4 och Tele2 trappas upp

Tele2 hotar med att släcka ned TV4 för alla Com Hem- och Boxer-kunder vid midnatt den 10 december. ”Det är mycket olyckligt att Com Hem hotar med att släcka våra kanaler som en del av sin opinionsbildning”, säger TV4:s presschef Charlige Forsberg, till Dagens Media..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Lägre tittande på Jul med Ernst

Årets premiär av TV4:s julklassiker ”Jul med Ernst” lockade färre tittare än förra årets premiär..

Dagens Media - 22 timmar sedan

Anna Arvidsson lämnar med omedelbar verkan

Bonnier-chefen Anna Arvidsson lämnar bolaget då hon och Alexander Lydecker inte är överens om verksamhetens nya strategi..

Dagens Media - 23 timmar sedan

K-Rauta väljer Adon

Scream tappar kunden K-Rauta när mediebyrån Adon tar över uppdraget nästa år..

Dagens Media - Igår: 08:01

Facebook stämmer bolag för falska annonser

Facebook tar till rättsliga åtgärder mot ett företag som använt Facebooks annonssystem för att skapa vilseledande och bedrägliga annonser..

Dagens Media - Igår: 07:34

Radio kan ta platsen som prisvärt räckviddsmedium

Sedan omregleringen av radiomarknaden 2018 har den kommersiella radion ökat sin räckvidd. Men en avmattning i konjunkturen kan slå mot radioinvesteringarna. Dagens Media går igenom vad vi har att vänta av de olika medieslagen under 2020..

Dagens Media - Igår: 15:36

Leif Holmkvist: Är yttrandefriheten på reträtt?

Har vi inte lärt oss någonting om yttrandefrihet sedan 1972? Det undrar Leif Holmkvist apropå protesterna kring Richard Jomshofs (SD) inbjudan till Journalisthögskolan i Göteborg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.