Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 07 December, 13:29

Affärsvärlden - 02 dec 19 kl. 15:17

Pandora: It-problem inget skäl för vinstvarningDet danska smyckesbolaget Pandora ser inte skäl för att behöva vinstvarna med anledning av de it-problem som företaget drabbades av i vissa nordamerikanska butiker i samband med Black Friday. Det uppger Pandora i ett uttalande för Bloomberg News..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Pandora, Black Friday, Bloomberg News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandora, It-problem, inget, skälför , vinstvarning
PrivataAffärer - 25 sep 18 kl. 10:15

Pandora backar efter negativa analytikerkommentarer

Carnegie har, enligt kommentaren som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av, träffat ett antal ägare till Pandoras franchisebutiker i USA och tar med sig ”blandade slutsatser”, bland annat att försäljningen i USA har ”bättre momentum” än förra året, men banken tror ändå att det tredje kvartalet möjligtvis inte kommer att bli lika bra som det andra kvartalet i USA. Carnegie befarar även att försäljningen i det andra kvartalet varit kampanjdriven, vilket skulle kunna sätta press på lönsamheten. Apropå USA verkar det, enligt Carnegie, att det nya it-systemet fortfarande orsakar problem i försörjningskedjan.

PrivataAffärer - 02 dec 19 kl. 09:56

Pandora: Carnegie spår ny vinstvarning

Farhågorna om en ny vinstvarning kommer efter uppgifter till investmentbanken om att Pandoras nya it-system i USA havererade i fredags, det vill säga under Black Friday, och många kunder fick därmed lämna butikerna tomhänta. Dessutom har Pandora nyligen haft problem med försörjningskedjan i Storbritannien. Aktien i Pandora handlas ned med cirka 1,9 procent till 268 kronor i Köpenhamn på måndagen.

YA - 21 dec 15 kl. 03:00

Pandora föll mot Eslövstjejerna

För andra gången på en vecka fick Pandora ge sig mot Eslövstjejerna. Denna gång blev det förlust på hemmaplan med 25-37 i en match där inget stämde bakåt..

Affärsvärlden - 11 jan 18 kl. 13:22

Pandora: Personliga skäl bakom chefsbyten

Att två av toppcheferna i smyckesföretaget Pandora lämnar bolaget har inget att göra med Pandoras försäljningssiffror för 2017. Det säger bolagets styrelseordförande Peder Tuborgh till Ritzau Finans på torsdagen..

DI - 13 maj 16 kl. 17:40

Nordenbörser: Inget kan hejda danska Pandora

De nordiska handelsplatserna steg överlag i fredagshandeln, bortsett från Oslo som följde oljan söderut. Oväntat stark statistik över detaljhandelsförsäljningen i USA gav bränsle till det globala börssentimentet..

Skånskan - 12 aug 17 kl. 15:18

Tillbaka på ”mammas gata” i Ystad

FOTBOLL För Lina Nilsson var lördagsförmiddagens träningspass ett i mängden, men ändå ett som stack ut. Med sitt allsvenska FC Rosengård gjorde 30-åringen en träning på ”mammas gata” på idrottsplatsen där fotbollskarriären en gång i tiden sköt fart. ERWP.

PrivataAffärer - 25 jan 19 kl. 11:12

Hernhag: Teslaaktien bättre än måltipset

Ananastjejen: Vad tror du om Tesla? Mycket skriverier, men är aktien köpvärd?
Marcus: Utifrån vad jag hör om finanserna och Elon Musk skulle jag aldrig våga vara långsiktig i den aktien.

PrivataAffärer - 08 mar 19 kl. 11:23

Hernhag: Två aktier att köpa på ett års sikt

Köp Marcus bok: Marcus Hernhag har skrivit flera böcker om aktier. Här kan du köpa hans första bok som nu åter finns i lager. Lukas: Hej Marcus!

Skånskan - 21 dec 17 kl. 10:38

Hon vill bli YIF:s första damproffs

HANDBOLL Division 1-avancemanget med Ystads IF var bara början.
18-åriga Louise Westerberg, som av Ystads Idrottsjournalisters Klubb (YIJK) utsetts till 2017 års handbollstalang i sydöstra Skåne, vill inte vara sämre än sina föregångare.
– Jag tänker bli proffs, säger vänstersexan självsäkert.

Skånskan - 06 sep 16 kl. 21:48

Seriesegern redan klar för Hörbys damer

FOTBOLL Degradering i fjor. Uppflyttning i år. Besvikelse i fjor.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Alf Göransson föreslås ta klubban i NCC

NCC:s valberedning föreslår Alf Göransson att bli vald till ny styrelseordförande i NCC vid nästa ordinarie bolagsstämma som äger rum den 1 april 2020. Detta efter att nuvarande ordförande Tomas Billing har avböjt omval..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Stark jobbrapport ger USA-terminerna skjuts uppåt

En starkare jobbrapport för november än väntat eldade på uppgången i terminerna för de ledande amerikanska börserna inför fredagens öppning..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Urstarka amerikanska jobbsiffror

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 266.000 personer i november. Arbetslösheten uppgick till 3,5 procent, jämfört med 3,6 procent månaden före..

Affärsvärlden - 22 timmar sedan

Miljardärernas paradis

KRÖNIKA Baserat på det vanliga Gini-måttet är Sverige ett av världens mest ojämlika länder när det gäller fördelningen av förmögenheter..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Bolund stödjer FI-förslag för kommersiella fastigheter

Det finns en stor samsyn inom finansiella stabilitetsrådet om att risker förknippade med utlåning till kommersiella fastigheter är något man behöver vara medveten om och det finns ett starkt stöd för Finansinspektionens förslag på detta område. Det sade finansmarknadsminister Per Bolund till journalister efter finansiella stabilitetsrådets möte på fredagen..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Inför noteringen av Saudi Aramco

Aktierna i Saudi Aramco kommer att börja handlas på Tadawul-börsen i Riyad på onsdag den 11 december, enligt ett uttalande från bolaget..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Alphabet stäms av fackförbund

Googles ägarbolag Alphabet stäms av amerikanska fackförbundet Communications Workers of America. Bolaget anklagas för att ha gett organisatörer som önskade engagera sig i facklig verksamhet sparken, enligt Reuters..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Därför minskar Perssons investeringsbolag i Hexagon

En kursuppgång på över 30 procent under 2019 och den efterföljande "något" ansträngda värderingen ledde fram till Ramsburys beslut att skala ned innehavet i Hexagon..

Affärsvärlden - Igår: 13:29

Starbreeze tar nedskrivning på 111 miljoner

Starbreeze och Smilegate har beslutat att avsluta samarbetet kring det Crossfire-relaterade spelprojektet, vilket medför en nedskrivning om 111 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - 23 timmar sedan

Aktierna som backar på börsen

Stockholmsbörsen låg på plus vid lunchtid på fredagen, liksom andra Europabörser. Men vissa aktier går emot strömmen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.