Sydöstran > Nyheter

Friday, 13 December, 15:23

Sydöstran - 02 dec 19 kl. 15:00

Vi vill se rektor Johan Johansson rentvåddNu sluter ett parti i fullmäktige upp och vill ge rektor Johan Johansson upprättelse i en insändare. Det räcker inte med ett partis goda vilja utan de behöver ha hela fullmäktige med sig för att beslutet om att ge Johan upprättelse ska kunna tas..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Johan Johansson, Johan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi vill se rektor, Johan, Johansson, rentvådd
Blekinge Läns tidning - 31 jan 16 kl. 18:05

Många vill hjälpa rektor Johan Johansson

Över tusen personer kom till insamlingsmatchen för rektor Johan Johansson. – Det är en självklarhet att vara här, säger Mikael "Lövet" Löfström..

Sydöstran - 31 jan 16 kl. 17:05

Över tusen personer på rektor Johan-matchen

– Min tro på att rättvisan ska segra har blivit ännu större efter idag, sade Karin Johansson efter ishockeymatchen för rektor Johan Johansson..

Sydöstran - 16 maj 17 kl. 06:00

Rektor Johan får hjälp av specialist

Rektor Johan Johansson och hans familj får experthjälp av en specialiserad terapeut från Argentina. I dag kommer Alfredo Fortese till Sverige för att jobba med Johans rehabilitering..

Sydöstran - 20 jun 19 kl. 06:00

Manifestation för rektor Johan

I dag torsdag har det gått exakt fem år sedan före detta rektor Johan Johansson skadades svårt i en självförvållad olycka. Då anordnas en manifestation i Hoglands park..

Blekinge Läns tidning - 20 maj 19 kl. 12:00

Kravet: Ta ansvar för rektor Johan

Be om ursäkt och erkänn att ni gjort fel. Det kräver ”Delegationen för rektor Johans upprättelse” som under måndagen träffar kommundirektören för att Johan Johansson, tidigare rektor på Tullskolan, ska få offentlig upprättelse. Nu är det snart fem år sedan han försökte ta sitt liv..

Sydöstran - 29 nov 19 kl. 17:09

Dags att ge Johan Johansson en ursäkt

Den 12 maj 2014 stängdes Johan Johansson av från sin tjänst som rektor på Tullskolan i Karlskrona för att han - enligt arbetsgivaren - hade brustit i sina rutiner eftersom han inte gjort någon formell orosanmälan i samband med mordet på flickan Yara. .

Blekinge Läns tidning - 28 nov 19 kl. 05:00

KD: Vi vill be rektor Johan om ursäkt

”Vi kan naturligtvis inte tala för vare sig kommunen eller de andra partierna men som medmänniskor vill vi nu till Johan Johansson och hans familj skicka en uppriktig ursäkt”, skriver flera lokala företrädare för Kristdemokraterna i Karlskrona..

Sydöstran - 18 nov 15 kl. 17:51

Tullskolans rektor Johan vaken ur koman

Efter fjolårets självförvållade olycka ska nu en nybildad förening samla in pengar till Tullskolans rektor Johan Johanssons fortsatta rehabilitering..

Blekinge Läns tidning - 29 jan 16 kl. 16:30

Insamlingsmatch för rektor Johan

På söndag är det dags för hockeymatchen med mål att samla in pengar till rektor Johan Johanssons rehabilitering. Många av hans gamla hockeykompisar kommer för att spela i Soft Center Arena..

Sydöstran - 20 jun 19 kl. 20:19

Manifestation för rektor Johan: ”Vågar inte hoppas på för mycket”

En manifestation anordnades under torsdagen för rektor Johan Johanssons upprättelse. Då framkom att hans fru Karin nu har haft ett möte med kommunen. – Vi får se vad det leder till men vi hoppas på någonting positivt, säger hon..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Man död i trädolycka i stormigt Baskien

Sydöstran - 15 minuter sedan

Borgenhäll känner pressen: ”Det är en bra press”

Inför dubbelmötet med Tyresö Handboll hade HIF Karlskrona ett bra läge att rycka ifrån dem i tabellen. Så ser det inte ut nu efter förlusten förra helgen. – Nu är det vi som ska jaga ikapp igen, säger Erik Borgenhäll..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Viktige centern missar JVM

Sydöstran - 30 minuter sedan

Just nu: Larm om brand utomhus

Räddningstjänsten har ryckt ut till platsen. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Kastade sten på backspegel – döms för skadegörelse

En 45-årig man döms i Blekinge tingsrätt för skadegörelse. Med en sten träffade han backspegeln på en lastbil så att den gick sönder. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Insändare: ”Rädda en ål i jul”

Genom att välja bort att äta ål till julbordet i år kan du göra en viktig insats för att rädda ålens överlevnad som art..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Golfstjärnan ska upp i rätten – borta länge

Danske golfstjärnan Thorbjørn Olesen, som står åtalad för sexuella övergrepp och våld på ett flygplan, kommer att vara avstängd från Europatouren och PGA-touren i minst fem månader till..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Mjällby visar intresse för mittfältare

Besard Sabovic gjorde en bra säsong med Dalkurd. Nu är han aktuell för Mjällby AIF. – Det är en spelare som vi är intresserad av, säger Mjällbys sportchef Hans Larsson..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Rekordmånga svenska burkar pantas i NorgeOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.