Barometern > Nyheter

Tuesday, 10 December, 15:15

Barometern - 02 dec 19 kl. 14:59

Praktik utmynnade i kritisk fråga till minister18-åriga Simone Waters fick chansen att från insidan se hur riksdagsledamöterna jobbar. Hon avslutade det hela med att ställa en kritisk, skriftlig fråga till utrikesministern..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Simone Waters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Praktik, utmynnadei , kritisk, frågatill , minister
Newsmill - 27 mar 11 kl. 23:32

Var kritisk till det som förmedlas om krigen i arabvärlden

Var kritisk till det som förmedlas. Ta inte allt som sägs som sanningar. Granska humanitära organisationer, det kan vara förklädd propaganda.

YLE - 22 jun 15 kl. 03:52

Praktik: 60 000 oavlönade årsverken

((vis: 944497)) Det görs en hel del oavlönat arbete i Finland. Praktikanter står för närmare 60 000 årsverken visar vår uträkning. Datakällor och beräkningsgrunder Yrkesskolornas rapporter till Utbildningsstyrelsen om antalet presterade studieveckor för praktik 2005-2013 (uppskattning för år 2014).

YLE - 04 apr 16 kl. 07:10

Lärorik praktik på sjukhus och barnhem i Somalia

I december fick en grupp studerande chansen att under arbetspraktiken hjälpa sitt gamla hemland Somalia. Shamso Shiikhdoon som studerar vid Helsingfors Diakoniinstitut fick arbeta på ett sjukhus i Hargeisa. Målet var att lära sig, men också förmedla finländsk kunskap.

BT - 14 mar 11 kl. 07:39

Chef på socialstyrelsen kritisk ? legitimationen kan dras in

Som legitimerad sjuksköterska kan man inte ägna sig åt healing. Det har hänt att legitimationen har återkallats, säger Pernilla Ek, enhetschef vid Socialstyrelsen. ?

Sydsvenskan - 17 feb 12 kl. 01:30

Läkarstudenter nekas praktik

Arkiv: Johanna Wallin
Var tredje svensk läkarstudent pluggar utomlands. Det ställer den svenska vården inför helt nya problem. Utlandselever slåss om svenska praktikplatser på somrarna.

Sydsvenskan - 27 feb 12 kl. 06:30

Praktik på andra sidan jorden

Emma Sjökvist, 17, valde bort praktik i gamla Svedala. Hon tog ett steg ut i världen. I fem veckor varvade hon svenska, engelska och thai på en skola i Thailand.

YLE - 04 dec 14 kl. 06:00

Sjukskötarstuderande vill ha mer praktik

En grupp sjukskötarstuderande vid yrkeshögskolan Novia i Vasa vill ha mer praktik och praktisk undervisning. Trots att halva studietiden består av praktik anser de inte att det räcker. - Vi läser väldigt mycket teori och vetenskap, jag skulle vilja ha mera medicin och praktisk undervisning, säger Jessica Koivunen.

DI - 25 feb 16 kl. 19:19

Kritik mot obetald praktik

Fredrik Hillelson, vd på rekryteringsföretaget Novare, är kritisk till möjligheten att ta in nyanlända på obetalda praktiktjänster. ”Man ska ge dem en ersättning.”.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 14:00

Elever kan komma ut på praktik till hösten

Sjöbo Inom kort ser högstadieeleverna ut att kunna testa sina vingar i arbetslivet igen. Familjeförvaltningens förhoppning är att möjligheten till prao ska finnas redan till hösten.
– Det är vår intention, säger Richard Löfgren, chef för förvaltningen.

Svenskbladet - 23 apr 13 kl. 14:54

Medioker dejt utmynnade ändå i samlag

I helgen skedde en dejt i Stockholm. För ganska exakt 2 år sedan blev Niklas Holmén, 27, singel, då hans dåvarande flickvän gjorde slut med honom. Sedan dess har han registrerat sig på flera så kallade "dejtingsidor" på internet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Oskarshamn: Patient fick blodpropp – nu avslutar IVO ärendet

En patient som fick en blodpropp i ögat var inte nöjd med vården och anmälde både hälsocentralen och sjukhuset till Inspektionen för vård och omsorg, IVO. Nu avslutar IVO ärendet utan att ge någon kritik. .

Barometern - 15 minuter sedan

Gravius stannar i Degerfors

Barometern - 15 minuter sedan

Nya uppgifter: Handelstullar skjuts upp

Barometern - 15 minuter sedan

Moderater vill granska skolan

Tre moderater vill se en genomlysning av utbildningsnämnden i Mörbylånga kommun. .

Barometern - 10 minuter sedan

Östersunds öde kan avgöras i nästa vecka

Östersunds FK kämpar för sin allsvenska existens – men de viktigaste pjäserna finns inte på planen. Det är ekonomer, jurister och välgörare som är de nya nyckelspelarna. De måste övertyga fotbollsförbundet om att klubben har ett trovärdigt, vinnande koncept..

Barometern - 30 minuter sedan

Twittrande ungrare utkastad från EU-möte

Utvecklingen går bakåt, varnar EU-kommissionen om rättsstatsläget i Ungern och Polen. Inte alls, tycker ungrarna – vars regeringstalesman avkrävs en ursäkt efter flitigt twittrande från ett stängt ministermöte i Bryssel..

Barometern - 45 minuter sedan

Man i permobil påkörd vid övergångsställe

Barometern - 30 minuter sedan

Fredspristagaren talade om krigets helvete

Barometern - 30 minuter sedan

Världen sörjer Marie Fredriksson

Barometern - 45 minuter sedan

Hovrätten avslår 22-åringens överklaganOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.