Barometern > Nyheter

Sunday, 15 December, 09:32

Barometern - 02 dec 19 kl. 15:10

Jul: Här är nya KalmarskyltenKalmar har fått en Kalmarskylt till. Den här gången är det en den av julbelysningen och kompletterad med ett lysande rött hjärta. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmarskylten, Kalmarskylt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JulHär är nya , Kalmarskylten
Magazin24 - 24 dec 12 kl. 17:52

Magazin24:s läsare önskar God Jul och Gott Nytt År

Magazin24:s läsares egna julhälsningar. God jul och gott nytt år alla som vi känner. Stora julkramen kommer flygandes till er från oss!

Uppsalanyheter.se - 22 dec 15 kl. 04:59

Så stora är oddsen för en vit jul

Det varma vädret håller i sig och oddsen för en vit jul stiger. I helgen sattes värmerekord på flera platser i Sverige och ett spel på att Uppsala får en vit jul ger just nu 15 gånger pengarna. Blir det en vit jul i Malmö betalar det hela 31 gånger insatsen.

News55 - 20 dec 16 kl. 09:17

Sanna Nielsen: Bjud in de som är ensamma i jul

Vad tänkte du när du fick frågan om du ville vara årets julvärd i SVT? – Min manager ringde mig och berättade att jag hade fått frågan från SVT och det första jag tänkte var: Va?! Sedan tror jag att jag fick in alla mina känslor i nästa mening.

Nyheter 24 - 12 dec 13 kl. 16:41

Politiker: Därför skippar vi alkoholen i julKändisarna som firar en vit jul

SVERIGE. Julmust eller julöl? Vinglögg eller alkoholfri?

SmålandsPosten - 19 nov 13 kl. 08:10

Jonas Karlsson: God jul

Jonas Karlsson har tidigare skrivit tre novellsamlingar som alla haft en skruvad och absurd ton i sitt berättande. Med kortromanen God Jul lämnar Jonas Karlsson novellens format; men han lämnar inte helt det skruvade och absurda. I stället förfinar han det till en berättelse som är så realistisk att det som sker skulle kunna hända.

YLE - 15 dec 14 kl. 11:43

Här får ensamma en chans att fira jul

Att känna sig ensam under julhelgen kan vara ångestfyllt. Diakon Luisa Tast träffar många ensamma människor i sitt arbete och bestämde sig för att göra någonting åt saken. Hon är med och ordnar en alternativ jul på Alskathemmet i Vasa.

Skånskan - 10 okt 16 kl. 15:46

Thomanders jul får spara

lund I fyra år har föreningen Thomanders jul fått 300 000 kronor i stöd från kommunen per år för att göra Lund till Sveriges julstad. Arrangemanget är uppskattat av många Lundabor och tillresta.
Nu får föreningen en kalldusch genom att bidraget minskas till 115 000 kronor.

Skånskan - 10 nov 16 kl. 17:04

Thomanders Jul nu i romantikens tecken

Lund Thomanders Jul som firar femårsjubileum går den här gången i romantikens tecken. ERWP.fif(1)– Det betyder bland annat operaföreställningar, en julängel och en tävling bland stans blomsterhandlare om vackraste julbuketten, säger Stéfanie Feldman, initiativtagare till Thomanders Jul och ordförande i föreningen som nu ska ombildas.

YLE - 23 dec 15 kl. 05:39

Det ska vara städat på jul

Carina Björklund och Britt-Louise Holtlund på Brittas och Carinas städtjänst ser hösten och tiden fram till jul som en helhet. På hösten ska folk ha fönstren tvättade och sen kommer julstädandet emot. - Visst är det stressigt.

SN - 21 dec 13 kl. 14:01

Jul, men varför?

Varför firar man jul? På den frågan kan man få en mängd olika svar. En liten tjej på fem år som jag och en ­reporter träffade häromdagen klargjorde att det var för att det är kul och för att man får öppna massor med paket.

Skånskan - 12 nov 15 kl. 15:06

Med siktet inställt på en god jul

Lund En extra ståtlig julgran, sagor, teater och en gigantisk, självlysande hjort. Den 27 november börjar julen i Lund, men den som vill kan få provsmaka glöggen redan i dag.I dag fredag, klockan 17, finns nämligen entusiasterna bakom Thomanders jul på plats på Stortorget för att skåla in julen i just glögg samt dela ut sitt välmatade programblad.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Fem döda i indiska protester

Fem människor har dödats i samband med de våldsamma demonstrationerna i nordöstra Indien. I dag planeras nya protester i delstaten Assams största stad Guwahati..

Barometern - 1 timme sedan

Räntehöjning sågas av tungviktare

Riksbankens planerade höjning av styrräntan sätter punkt för nästan fem års minusränta. Tunga bedömare beskriver räntehöjningen som felaktig och dåligt tajmad. Den befaras även slå mot marknadens förtroende för penningpolitikens mål..

Barometern - 1 timme sedan

Kommunen öppnar kriscenter efter krogmord

Barometern - 1 timme sedan

Julafton lika grön som granen i söder

I stora delar av landet kommer inte vädret att hjälpa julstämningen på traven i år. Enligt SMHI:s första prognos för julafton väntar småvarmt och grått väder i söder men i norr finns hopp om en kall och vit jul..

Barometern - 1 timme sedan

Rod Stewart slår åldersrekord

Barometern - 1 timme sedan

Tyska smågrisar "kräver" rättigheter

Årligen kastreras miljontals tyska smågrisar utan bedövning. Nu står djuren som klagande i ett uppmärksammat rättsärende inlämnat till landets högsta domstol – med målet att säkra de fyrbentas rättigheter..

Barometern - 2 timmar sedan

I morse: Bil voltade – hittades på taket

Barometern - 1 timme sedan

Mäns våld mot kvinnor börjar tidigt

Hemmet blir ett hot, våld blir vardag. Nu rustar samhället för att stoppa våldet i nära relationer – som ofta börjar redan i ung ålder..

Barometern - 1 timme sedan

Sally Field greps vid klimatdemonstration

Barometern - 1 timme sedan

Kraftigt skalv i södra Filippinerna

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.