Expressen > Nyheter

Friday, 06 December, 05:21

Expressen - 02 dec 19 kl. 15:01

Klarna kreditförlust: Går back 417 miljoner kronorDet svenska kredit- och betalbolaget Klarnas kreditförluster har ökat med över 100 procent under årets nio första månader.Fram till slutet av september i år uppgick Klarnas totala kreditförluster till nästan 1,2 miljarder kronor..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Klarnas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klarna, kreditförlust, Går, back, 417miljoner kronor
Dagens PS - 10 jun 19 kl. 09:49

Klarnas kalldusch – förlust på 96 miljoner

Sedan Klarna började rapportera offentligt 2017 har bolaget aldrig redovisat ett kvartal med förlust – förrän nu. Bolaget går back nästan 100 miljoner för första kvartalet 2019. För perioden januari-mars redovisar Klarna en nettoförlust på 96 miljoner kronor, rapporterar Di Digital.

Dagens PS - 10 jun 19 kl. 15:32

Uppsving på bostads-marknaden i hela landet

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Trendbrott: ”Proppen ur” på bostadsmarknaden
Branschfolk bedömer att en uppsving på bostadsfronten är i antågande. Bakgrunden är att nya siffror från Svensk Mäklarstatistik indikerar att trenden med en stabil utveckling av bostadspriserna håller i sig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Fyra döda efter eldstrid när budbil kapades

När två personer kapade en budbil i Miami mynnade det ut i en biljakt och eldstrid med polisen.Fyra personer dog, skriver CBS Miami..

Expressen - 4 timmar sedan

En till sjukhus efter brand i bostad

En person har förts till sjukhus i samband med en lägenhetsbrand i Gävle, skriver Arbetarbladet. Skadeläget är okänt..

Expressen - 4 timmar sedan

Bidens hån mot Trump – piken till Nato-mötet

Först stod världsledarna och skojade om Trump under Natomötet. Och nu används klippet i en video från Joe Biden för att håna presidenten under vinjetten ”en president världen skrattar åt”. .

Expressen - 4 timmar sedan

SD-samarbete inte troligt i Stockholm

På riksplanet har Moderaterna och Sverigedemokraterna närmat sig varandra sedan partiledarna träffades tidigare i veckan.Men i Stockholms stad finns avståndet kvar, skriver SvD.– Vi har det varmt och bra i vår grönblåa majoritet så frågan är överhuvudtaget inte aktuell, säger Moderaternas gruppledare i stadshuset, Anna König Jerlmyr, till tidningen..

Expressen - 5 timmar sedan

Sista befälhavaren som stred mot Tirpitz är död

Den brittiska befälhavaren John Lorimer har dött, 97 år gammal. Lorimer var den siste kvarlevande britten bland de som försökte störta nazityska slagskeppet Tirpitz under andra världskriget..

Expressen - 5 timmar sedan

Sista befälhavaren som stred mot Tripitz är död

Den brittiska befälhavaren John Lorimer har dött, 97 år gammal. Lorimer var den siste kvarlevande britten bland de som försökte störta nazityska slagskeppet Tripitz under andra världskriget..

Expressen - 6 timmar sedan

800 000 i massiva protester mot Macron

En masstrejk lamslår Frankrike.Över 800 000 personer tågade under torsdagen på gator runtom i landet i protest mot president Emmanuel Macrons kontroversiella pensionsreform.Mängder av avgångar för tåg, flyg, bussar och tunnelbana har ställts in skriver Guardian..

Expressen - 6 timmar sedan

Kuppen i Storkyrkan för prinsessan Sofia

När prinsessan Sofia besökte Gålöstiftelsens julkonsert i Storkyrkan i Stockholm under torsdagen blev hon utsatt för något av en kupp – en mycket snäll sådan. Alla ställde sig upp sjöng för prinsessan, som fyller 35 år på fredagen. .

Expressen - 6 timmar sedan

Meghans hyllning till kvinnorna – trots pausen från offentligheten

Meghan väljer nu att avbryta sin paus från livet i offentligheten för att hylla de kvinnor som arbetar ideellt i utsatta områden.”Tack, tjejer, för ert ledarskap och inspiration”, står det på prinsparets Instagramkonto..

Expressen - 6 timmar sedan

Prins Andrew kan stoppas från julfirandet

WASHINGTON DC. Prins Andrew kan portas från det traditionella kyrkobesöket på juldagen. Inom det brittiska kungahuset finns oro för att han ska mötas av våldsamma protester, skriver Daily Mail.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.