Barometern > Nyheter

Thursday, 05 December, 19:17

Barometern - 02 dec 19 kl. 14:50

Världens starkaste man förelästeUnder många år var Magnus Samuelsson känd som nästan en ständig vinnare i tävlingen Världen starkaste man. Efter gästspel som skådespelare och vinnare av Let's Dance i tv 4 är han numera en flitigt engagerad föreläsare..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Magnus Samuelsson, Världen, Let, Dance

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Världens starkasteman , föreläste
Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 18:08

Sundhage ställs mot sin efterträdare

Sverige ställs mot USA i Algarve cup.För förbundskapten Pia Sundhage är det inte bara ett möte med sitt förra lag. - Vi ska göra något som ingen annan har gjort, säger hon.

BT - 06 mar 14 kl. 19:42

Sundhage ställs mot sin efterträdare

Sverige ställs mot USA i Algarve cup. För förbundskapten Pia Sundhage är det inte bara ett möte med sitt förra lag. – Vi ska göra något som ingen annan har gjort, säger hon.

BT - 06 mar 14 kl. 19:42

Sundhage ställs mot sin efterträdare

Sverige ställs mot USA i Algarve cup. För förbundskapten Pia Sundhage är det inte bara ett möte med sitt förra lag. – Vi ska göra något som ingen annan har gjort, säger hon.

SVT Debatt - 09 sep 13 kl. 16:35

Skamligt att Svenska kyrkan ger anti-abortfolket fritt spelrum

ABORTMOTSTÅND Ett av anti-abortlobbyns starkaste vapen är att skapa skam och skuld hos de kvinnor som funderar på att göra abort. Rörelsens stjärna, amerikanske Gregg Cunningham, befinner sig just nu på föreläsningsturné i Sverige ? och i morgon gästar han Svenska kyrkans lokaler i Göteborg.

YLE - 03 apr 17 kl. 22:54

På campuset tycks alla känna Kasper Björkqvist

Var Kasper Björkqvist än rör sig på campuset dyker det upp någon som hälsar på finländaren. Hockeyspelaren trivs med att träna och studera i USA - men starten var tuff. Klockan är halv tolv på förmiddagen och föreläsningen i marknadsföring på Providence College på den amerikanska östkusten har precis börjat.

YLE - 13 apr 16 kl. 10:00

Ångesten driver världsmästaren Fredrik Smulter

Ångesten driver världsmästaren Fredrik Smulter Ångest och rädsla ligger bakom mina bästa prestationer, säger den filmaktuelle Fredrik ”Freddi/Superhurri” Smulter. Inför VM i bänkpress den 19-24 april finns bara en tanke i den regerande 32-åriga världsmästarens huvud: att vinna ett femte VM-guld. – Är jag inte naturligt bäst så är jag inte intresserad.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

YLE - 25 maj 16 kl. 05:26

Med vinterkriget som rubrik

Emilia Lind från Ekenäs vann första pris i skrivtävlingen som arrangerades av Ekenäsnejdens krigsveteraner rf och Aktia Bank i Ekenäs. Ämnet för uppsatsen var Mina tankar om vinterkriget 1939-40 samt om krigsveteranernas insatser och de anhörigas roll. - Jag tog fasta på dem som krigade vid fronten men också på lottornas insatser hemma.

Skånskan - 06 mar 17 kl. 14:00

Låt folken befria sig själva

ERWP.fif(0)Den ut­vär­dering som den so­ci­al­de­mo­kra­tiska riks­dags­kvin­nan Tone Tings­gård gjort av Af­gha­ni­stan­in­satsen var ned­görande. Näs­tan allt har gått fel.

YLE - 24 aug 17 kl. 13:26

Nu berättar Stubb om vägen till makten - och det som hände sedan

Efter en lång medial tystnad tar tidigare statsministern och partiledaren Alexander Stubb (Saml) bladet från munnen. I sina memoarer redogör Stubb för vägen till maktens centrum - och för vad det hände sedan. Vi presenterar plock ur Stubbs färska bok.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 5 minuter sedan

Trendbrott: mässling skördar fler människoliv

Efter att ha sjunkit i flera år ökar antalet mässlingfall igen – och så även de som dör på grund av sjukdomen. Misstänksamhet mot vaccinet är en förklaring. Förra året dog 140 000 personer av mässling..

Barometern - 15 minuter sedan

Svårt att komma åt exploateringen av nyanlända

Exploateringen av nyanlända på krogar och hotell i Sverige har ökat markant och är svår att komma åt, enligt Per Persson, avtalssekreterare på Hotell- och restauranganställdas förbund (HRF)..

Barometern - 15 minuter sedan

Julmusik som höjer och sänker stämningen

Artister världen över släpper nya jullåtar och ett helt gäng svenska artister, som Ulf Lundell, Zara Larsson, Peter Jöback och Linnea Henriksson har också passat på att göra musik på temat jul. Nöjet har lyssnat och tycker till..

Barometern - 15 minuter sedan

Lättsmält romcom i juletid

Barometern - 15 minuter sedan

Ture Sventon tas in i det nya millenniet – och det känns märkligt

Semlorna kommer tidigt på säsongen. Nämligen 20 minuter in i familjedramat ”Ture Sventon och Bermudatriangelns hemlighet”..

Barometern - 15 minuter sedan

Ett rafflande övervakningsdrama

Barometern - 1 timme sedan

Ledare: Ett misstroende som skadar förtroendet

Moderaterna och Kristdemokraterna borde ha ställt sig utanför vänsterns chicken race..

Barometern - 45 minuter sedan

SAS vd spår mörka tider – aktien störtdyker

SAS-vd:n är inte nöjd med flygbolagets bokslut – ett betydligt lägre resultat än i fjol. Marknadens reaktion blev brutal. Aktien föll över 15 procent..

Barometern - 30 minuter sedan

Frontalkrock på E18 – man död

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.